Šta je novo?

FOR HONOR - Samurai & Knights

Zavisi opet ko je radi.. Sve igre su im smorile, Far Cry, Assassins, Division ispao ništa posebno, uništili Trials, ali mi Ranibow Six daje nadu da će napraviti nešto kršteno. Uostalom, For Honor je nešto novo, nije nastavak nečega što su izbacili pre godinu dana, pa će bar da bude sveže. Mada je i Division bio svež :d

Six se drzi jer hoce na takmicenja pa guraju update-e i dodatke, i ulazu, inace da nije, video bi koliko bi se drzao.. :D

Congratulations, you have been invited to take part in the upcoming For Honor Closed Alpha on PC.

:)

The For Honor’s Closed Alpha begins on September 15th at 9 h AM EDT / 1 h PM GMT and runs through September 18th at 8 h PM EDT / September 19th Midnight GMT.

Sto bi se reklo, vec za 2 dana cemo znati lici li igra na nesto. :)

Congratulations, you have been invited to take part in the upcoming For Honor Closed Alpha on PC.

:)

The For Honor’s Closed Alpha begins on September 15th at 9 h AM EDT / 1 h PM GMT and runs through September 18th at 8 h PM EDT / September 19th Midnight GMT.
Napisi sutra ako stignes par utisaka,dali vredi cemu!:)

imam 2 invite ako neko zeli da proba, jedino ga moram dodati u uplay friend listu.

posaljite mi samo nick na pm :)

edit: nema vise invites

Poslednja izmena:
^
Evo skida se,hvala jos jednom!:wave:
edit:12,94GB

Poslednja izmena:
Ako jos neko dobije zamolio bih ga da me doda na uplay Kassapin...

Malo dok cekamo da pocne:

Odigrah tutorial, prvi utisci su prilicno pozitivni.

Igra ima neki Dark Souls osecaj kontrole lika, bice potrebno dosta vezbe koliko vidim.

Grafika i animacije su odlicni, toliko za sada. :)

I ja odigrao trening i jedan duel 1v1 i odmah nerešeno :d U jednoj rundi udarili jedan drugog istovremeno. Što se performansi tiče, radi besprekorno, meni je nagruvano na max i ne spada ispod 80, a sama igra je zanimljiva, iako nisam previše gotivio Chivalry jer sam smotan za igre ovog tipa.

@Spirit
Potvrdjujem svaku tvoju rec!
Što se performansi tiče, radi besprekorno
I ja sam se odusevio u tutorijalu,pogotovo sa mojim procesorom izmedju 50-60 fps na medium,ali...probao jedan mec Player vs Ai i nije bas tako sjajna situacija.Tu mi je fps bio izmedju 30-40,ali veoma igrivo cak i u ovom stanju igre.Moram reci da sam i ja smotan za ovaj zanr i gameplay!Kao sto je Spirit napisao bice potrebno jako puno vezbe i dobro refleksi,pogotovo kada se nadjes u sendvicu!Grafika je veooma lepa i deluje mi daleko ozbiljnije nego Chivalry.

Za sad je jedina mana Ubisoft :d Nadam se da bar tim koji radi zna šta radi i da će ovo biti nešto dobro. Ne znam samo šta donosi Season Pass

PS: I u 2 na 2 jednako dobro radi kao na treningu, svaka im dala za to.

Poslednja izmena:
Nije losa dobra je igra samo mi je malo confuzno ono ctrl...

Ne dobra je ali mi se cini da su vise ovo radili za konzole neko za pc...

Pa sad je skoro sve za konzole, ali sta ces.. Milorade kako ide, ne gasis? :D

Evo odigrah prvi put 4vs4 i sviđa mi se i dalje, ovde može da bude haos i dosta ez killova dok se protivnik mlati sa običnim ratnicima, a lepo je i što će biti i kampanja. Ozbiljno razmatram kupovinu.

Chan polako, shitsoft lepo to zamaze, a kada izadje, bude meh.. Sacekacemo da izadje, da prodje malo vremena, da vidimo kako stoji, pa onda, bar ja tako planiram. :)

Nije ovo trailer, pa da zamaže. Deluje mi kombat kao napredniji Assassin's Creed, barem ovi stariji delovi, nove nisam igrao. Ubisoft-u delimično verujem samo zbog R6, tako da se nadam da će i ovo biti dovoljno dobro. Jedan od najvećih razloga za izbegavanje kupovine mi je baza igrača za koju je nemoguće pretpostaviti koliko dugo će se održati. Smor bi bio da posle par meseci ostanu samo nerdovi koji igraju po 5 sati dnevno i ne možeš im ništa.

Congratulations, you have been invited to take part in the upcoming For Honor Closed Alpha on PS4. Idemo :D.

Pa bas zbor R6 i ja se nadam, ali videcemo.. Pa to da ce biti no lifera, bice, ali od same igre i sta ona nudi zavisice koliko ce ljudi da budu zagrizeni. Ako je cela igra monotona, smorice brzo.

Ko hoce da igra neka me doda Kassapin.
Takodje svi koji su sing up za alfu proverite email moguce da vam je stigao invite...

otislo...

Poslednja izmena:
Predpostavljam da će biti open beta pred izlazak igre, nije problem da se sačeka. Ovo što sam video na twitch-u je ekstra, pogotovo animacije,
samo što sam ja antitalenat za ovakve igre :)

Hvala kolegi @Dolazim :D Igracu ovih dana, vidim da nema embargo i na review-ove i sl tako da je full :) Prijatno iznenadjenje.

10 sati u vrh glave i smorio bi se.. Igra je ok, optimizacija full, sve ono sto se i videlo do sada, nista novo. Samo ne vidim zasto bi se zadrzao ovde previse :(

Upravo o tome pricam, ako nema contenta, i sve se svodi na ovo sto smo videli, mozda bude vredna kupovine kada bude ispod 20e. Ali voleo bih da bude drugacije, valjda ce smisliti nesto.. :D

Nazad
Vrh Dno