Šta je novo?

FOR HONOR - Samurai & Knights

a valjda je poenta ovakvih naslova da se navežbaš i da dereš pvp. tzv - skillovanje :)

Zavisi koliko je visok plafon. U Warbandu ide do neba, daleko iznad arena shootera dok je Chivarly na primer jako plitak. Zato prva igra i dalje ima razvijenu kompetitivnu scenu dok je Chivalry davno umro. For Honor ima bruka animacije ali ne vidim finese. Bez toga competitive moze samo na konzoli da uspe.

Od ovog tipa igara, najvise ce ponuditi Mordhau jer ima sve. Inace za Warband treba oko 7 dana da se udje u stos (ako nisi pajser), Chivalry dan-dva. Obe varijante su previse za modernog igraca naviklog na instant gratifikaciju.

meni mordhau baš deluje kao chivalry, ali ae. ne znam dok ne probam, a nisam probao ni for honor :) dajte neki invite.

prema tuđim iskustvima, možda najviše obećava kingdom come deliverance.

u svakom slučaju, ako igra nije boss figt fokusirana kao dark souls serijal, ostaje to skilovanje radi pvp-a. sve drugo je, meni bar besmisleno, a tu uključujem i crpg i mehaniku otključavanja. igram se da bih se navežbao, a ne da bih za uloženo vreme otklljučao novu gusenicu i dve nove cevke.

Chivalry ima direkcioni napad ali je blok na dugme, zavisi samo od tajminga. Od finesa samo feinting i to bi bilo to. Animacije su ok. Borba je relativno brza i izazovna.

Warband ima direkcioni napad i blok, u cetiri pravca ali su animacije zastarele. Od finesa ima feinting, parry, kick i gomila tehnika koje exploitiju sistem animacija. Modovi dodaju jos stosta. Borba je stravicno brza i veoma izazovna.

Mordhau ima sve sto i Warband ali je napad free flow kao u Chivalry. Od finesa je tu feintiing, parry, kick, weapon throw, projectile blocking. Ima stamina sistem. Animacije su vrh. Borba je neverovatno brza, ocekujem najvisi skill ceiling stoga i veliki izazov.

For Honor ima animation based combat kao i DS ali je direkcionog tipa, u tri pravca. Nisam provalio finese. Ima finishing moves. Animacije su vrh, pogotovo tranzicije. Kretanje jako prirodno. Borba je spora, skill ceiling prilagodjen ciljnoj grupi.

Uskoro vidim da izlazi ovo kakva je ovo igra da li sp ili mp ili nesto trece?

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Za MP znam da ima, igrao sam malo ove dve bete, a mislim da će biti i kampanja.

Kakva mp o cemu se radi tu posto si igrao bete upoznat vec nesto?

Pogledaj youtube klipove dosta toga ce ti se reci, koji je zanr igre, na cega se svodi i sta mozes da ocekujes od nje. Naravno cuj i njegovo misljenje sta misli o igri ali generalno najbolje je probati igru ako je moguce pre kupovine.

Steta sto nema ko pre da za svaku igru izbace demo probas pa znas sta da ocekujes od igre a ne ovo kupovati macku u dzaku. Govorim za igre koje ne izbacuju beta testiranja i demo.

a kako bi inače išta prodali od te "napucanije produkcije" osim možda gta i rdr-a, witchera, fallouta, civ-a...

lista uspešnih "skupih" naslova koji se zaista i prodaju dalje od prvih nedelju dana je svake godine sve tanja i tanja. meni lično deluje da je for honor dobro osmišljen, ali to je upravo to o čemu pričam. pitanje je da li bi mi isto izgledalo kada bi me pustili da se poigram 5-6 dana pre kupovine.

Ne mogu previše reći o igri jer sam obe bete jako malo igrao, ne privlači me previše, solo ne bih igrao sigurno, možda kada bi par drugova kupilo. Doduše, druga beta mi se više svidela jer su ubacili više stvari, prva je bila baš nekako prazna. Šta znam, zanimljivo je, ali ne osećam neki hype. Biće sad još jedna beta pre izlaska, prošli put sam ovde rekao da imam 3 ključa da podelim jer svako ko upadne u betu, dobije dodatna 3 ključa, niko se nije javio. Ako opet upadnem, javljam.

Ako dobijes sledeci beta kljuc ja bih molio jedan da probam. Ja se nisam ni javljao iako sam video da si delio jer nisam tada imao graficku pa nije bilo ni smisla uzimati kljuc koji ce da propadne.

Možda bi i mogao da je teraš i sa starom, ne znam koju si imao, baš je dobro optimizovana. Kad kažem dobro optimizovana, zakucano je za 60fps, mislim da nije moglo da ide preko ili sam ja propustio ga ugasim v-sync, nisam se ni baktao, ali znam da ovde nekima je i 80-90 fps na ultra loša optimizacija, pa sam morao da napomenem.

sledeci put ako dobijes neki kluc bio bi ti zahvalan da mi javis da probam posto me igra interesuje.

Možda bi i mogao da je teraš i sa starom, ne znam koju si imao, baš je dobro optimizovana. Kad kažem dobro optimizovana, zakucano je za 60fps, mislim da nije moglo da ide preko ili sam ja propustio ga ugasim v-sync, nisam se ni baktao, ali znam da ovde nekima je i 80-90 fps na ultra loša optimizacija, pa sam morao da napomenem.

Veruj mi da nisam mogo, imo sam 7600 gs a posle sam uzeo 8600 gts... ona je samo bila tu da baca sliku nista drugo nije moglo da se igra.

jav :)

odoše sva tri beta ključa, kao da ih imaš :)

gledao sam po netu i video da u mp ima 1vs1 i kao klanska borba da li neko zna da li ima jos neke vrste borbe?

to je ono što smo svi videli. šta bi ti zapravo?

Ako nema vise nista uredu je zato i pitam da li sam nesto mozda propustio.

ne znamo da li ima :)
iskreno, sumnjam da će biti mnogo više od toga. možda neki deathmatch i možda neke varijacije ctf-a, ali to je sve u domenu nagađanja.

ko zeli da proba neka mi da svoj uplay nick, mogu pozvati troje prijatelja (kad im proradi sajt :D)

Dobih ulaz za Beta varijantu... :)

Videćemo na šta to liči!??

Screen Shot 2017-01-24 at 20.33.10.jpg

Ko zeli da proba betu neka mi se javi na pm, imam tri pozivnice.

ihaaaaa, 18 giga... muški.

hvala mirzi82!

almost there...

ajmo drugari \o/ seeeeeeciiiiiiii!

Skinuo, upadam. Slucajno zivalio da je available iako 1pm EST dodje 6-7 GMT. Kako god igracu malo, ovog puta sa dualshockom. Znam da cu da se nalozim u ova par dana i onda kada je kupim ni sat vremena :D

Nazad
Vrh Dno