pro_bokaco
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 21.09.2014
- Poena
- 169
Kako dolazi do burn in-a? Ako se drzi osvetljenje na maksimumu?
Послато са HTC One уз помоћ Тапатока
Послато са HTC One уз помоћ Тапатока
Hoce povecace se, i verovatno ces dobiti i na drugim mestima. Status bar, bar od aplikacija (vecina ih je u istom nivou). Ne isplati se nista raditi jer je to mana amoled ekrana, osvetljenje nema toliko uticaja koliko vreme koriscenja. Naravno da onaj ko pravi 3+ sati ekrana dnevno moze da ocekuje burn relativno brzo.Jeste to, samo dosta manje se vidi, ali me mnogo nervira, samo se nadam da se nece povecati. Uhh pa zamena ekrana se i ne isplati bas. Hvala na odgovoru
Stavi potpuno belu sliku, pojacaj osvetljenje i uslikaj.Slikacu vam ja posle edge koji koristim vec godinu i 5 meseci na 100 posto. Najvise sto izgura je 3h sota dnevno zbog poziva. Nije menjana pocetna strana sigurno 5,6 meseci i jos nigde nisam primetio burn .
Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока
Slažem se da je post telepa dosta čudan . Ispada da ako praviš 3h sot na dan dobijaš burn in za 5,6meseci ? Što u najmanju ruku nije istina
Secam se kada sam kupio s1 niko nije ni spominjao burn in, i onda posle par meseci kada se proculo ja proverim a ono oba sprzena status bar, bar od aplikacija i malo tastatura.Da ali nema teorije da se pojavi burn in tako brzo kao što si ti opisao.. jedino ako blejiš na Adi direkt na suncu i przis 30dana svaki dan po 4,5h sot auto i slajder na 100%.Npr ja na s1 imam samo jednu crtu na sivoj pozadini a telefon korišćen 4god bez prestanka
Galaxy s,s2,note 1,note2,note3,s5,s 8500 wave,s6edge plus itd itdJoš jedan ide na ignore.
Ja nisam imao na s3 (2god star) a baš ću da proverim danas kod majke, ona stalno drži max brajtnes evo skoro 2god na s5.
Dobija Amoled burn in i sa mnogo manjim osvetljenjem od maksimuma posle nekog vremena. Svaki, ali bukvalno svaki, Amoled izgori pre ili kasnije.Sada sam saznao nesto novo iako sam imao brdo modela sa amoled ekranima
Ne znam odakle ti ideja,jedino ako si mislio da upalim ekran i drzim ga 3+ sati na max osvetljenju u komadu
Ako je to u pitanju, onda ne znam, jer nemam vremena da drzim 3+ u komadu
Ako nije to u pitanju onda je ovo jedna od najvecih gluposti koje sam cuo od kada koristim mobilne telefone a ima tome ihahahha
Da se dopunim,ako si mislio da mu je telefon od pocetka na 100% osvetljenja a koristi tako mesecima,onda postoji mogucnost ali samo ako je na max osvetljenju
Mada ja to ne videh do sada ali znam da neki imaju problem
Sad nemam pojma sta si mislio jer si dao poprilicno nejasnu konstatataciju
Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока
Nista ovde nisi pokazao osim neujednacene svetlosti na ekranu.![]()
![]()
Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока
Takodje, S3, S6 ni tačke nigde, mada, osvetljenje uvek, ali uvek držim na sredini auto. SOT od 3-4h dnevno, viber, tj tastaturu dosta koristim. Jedino gde se vidi trag je na zaštitnoj foliji koja je matirala od prstiju u donjem delu gde je tastatura [emoji1].Pogledao sam. Nigde ni traga burn in-a. Ja ne znam šta vi radite sa tim mobovima..
Ja videh do sada gomilu izgorelih Amoleda. Izgleda da kod mene dolaze samo losi primerci. 😀Batak ,apsolutno nisi u pravu i debelo gresis
Zaista kao sto rece fkloznica ,sta vi radite tim telefonima
Toliko ljudi oko mene sa amoled ekranima i niko nema burn in
A ti koji stave ekran na 100% pa sat vremena on itd, pa cujte sto ste trazili to ste i dobili
Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока
Taj fazon.You are holding it wrong
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari