Šta je novo?

Google Pixel(i) 2016 - off tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Navodno se launcher zove pixel :)

CsKKcR-XEAAr6ES.jpg

https://mobile.twitter.com/LlabTooFeR/status/775334315634884608

Poslednja izmena:
Za većinu telefona su već duže vreme užasni uslovi. Samo se slučajno omakne nešto dobro.

Ne znam otkud to, ranije je bilo bolje čini mi se.

Poslednja izmena:
To je David glavonja ispisao sve ono sa twitera njegovog što sam kopirao juče :)

Sve je već napisano na tu temu ,po meni pravi potez ,ili jesi ili nisi

Poslednja izmena:
Konačno su stavili normalan procenat baterije, a ne kao do sada. Mislim da će Pixel da razvali. Izrada, fluidnost, kamera sve će biti vrhunsko. Jedino ta baterija dako bude kako treba

Sent from my D6503 using Tapatalk

Google may work to position the Pixel and Pixel XL as offering a comparable experience to Apple. Enhanced support

Živo me zanima enhanced support ako bude i šta tačno podrazumeva.

Mozda je lg (oba imaju te odvrate status bar ikonice za signal i 4g), nisam siguran, ali nexus nije, vidis da nema softverske dugmice.

Edit: oh ffs na slici ima instalirane htc aplikacije tako da je onda neki htc, nisam znao da i oni imaju te odvartne ikonice, verovatno a9 ili kao se zove onaj fon sto ima kao stock izgled androida.

Poslednja izmena:
To si u pravu za softverske dugmice, nisam na to obraćao pažnju

Sent from my D6503 using Tapatalk

Znači svi odvratni :D
HTC je to ...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Htc 10 ili neki fon sa sense 8.

Sent from my m8 using Tapatalk

Google svašta treba da uradi, sad ćemo da vidimo da li konačno imaju...

Ako budu preskupi mislim da je najbolje rešenje OP3 posle njih, a nadam se da neće....

Taj op3 u Srbiji ne pije vodu, ovde su svi telefoni jeftiniji nego što su napolju a baš on je ovde skuplji od zvanične cene. Tako da ono što zvanično košta 650-700e mi ladno uzimamo na kp za ispod 500 (s7 npr) a taj op3 koji je 400e zvanično je kod nas koliko, 450ak

Pašće i njemu cena za par meseci sigurno.

Hoće, hoće, pogledaj koliko je nov htc m8. 10 tek drži cenu. Drže cenu, a i treba, ne da se prepolovi kao kod LG.

Koliko ja znam ovi pixeli se neće voditi kao Htc uređaji,google će striktno izbegavati da to napomene. Ne bi me čudilo da viđenijim ljudima sa youtuba i poznatim sajtovima skrene pažnju na to

Kada bi imali kohones pa da kupe Htc i uzmu ih za proizvodnju svog hw ,nisam siguran koliko im ugovor od 3 god za proizvodnju hw ide na ruku.

P.s. kao što neko napisa tamo na ap ,nexusi konačno izlaze iz večite beta faze [emoji23]

Poslednja izmena:
I dalje je nexus ime 5 puta bolje od generickog piksel, bljak

Sent from my Nexus 5X

Izvor imena Pixel je realno mač sa dvije oštrice.
Sa jedne strane već su svi čuli za njega i to je odlično.
Sa druge strane to ime je praktično nemoguće zaštititi (poznat je slučaj sa Windows-om). Mogu oni zaštititi logo ili font svog pixela, ali sutra svako može da proizvodi kiselu vodu sa nazivom Pixel. Kisela vjerovatno neće praviti problem, ali... stotinu je proizvoda koji bi predstavljali problem.

Nadam se sa su stavili neki projektor ili tako nesto u ovaj donji deo koliki je

Sent from my iPad using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno