Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
^^, ^ hvala na pojasnjenju, pa da li da petljam sa tim ili uzmem identicne?

^^,^ lik kaze da im nisu iste oznake... ja vec imam 2x2 uparene 12323.JPG , ne znam kako ce to raditi sa ovim mojim?...., da 1700 ili da uzimam za 1900 uparene+postarina

Pa ako nisu iste velika sansa je da nece raditi kako treba.
A i te druge dve uparene verovatno nisu iste kao tvoje pa ti i to dodje isto...papazjanija

To jedino da probas licno na tvojoj masini kako ce da radi.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Poslednja izmena:
na mojim je jedina razlika "serial number"... ok tnx2all.

^^,^ lik kaze da im nisu iste oznake... ja vec imam 2x2 uparene Pogledajte prilog 208987 , ne znam kako ce to raditi sa ovim mojim?...., da 1700 ili da uzimam za 1900 uparene+postarina

Ja imam baš isto kao taj sa oglasa, dve Kingston od po 2GB i obe rade na 800 ali nisu identične. Mislim da su im i karakteristike iste.
Koji program si koristio za RAM?
Traži i njemu da ti pošalje slike. Možda nam se raspar poklopi :)

Nije zalazio u moju interesnu sferu,a prodaje isti procesor kao i ja:D?Ne razumem bas,ali...Recimo da ja i ti izdajemo slicne stanove,ja pitam tebe,recimo,za koliko bi izdao stan,npr.Ti mi kazes,moze za 150e.Ja spustim na 140,i,sta mislis,ko ce pre da dobije podstanara?Ali,dosta vise rasprave,i off-a,stvarno...
I sta je tu lose ili pogresno??? Da ne bi mali Kalimero monopol pa da niko drugi ne sme istu stvar da prodaje ili izdaje (ili bar ne po istoj tj. nizoj ceni) dokle god on ne nadje musteriju?

Ja ne mogu a da se ne cenjkam. Uvek kulturno pitam može li niže i u većini slučaja sam pravio posao....

Послато са SM-J500F уз помоћ Тапатока

Planiram da kupim laptop u skorije vreme, pa ako ima nekoga odavde ko je to kupovao preko Madjara da mi pojasni dali se uopste isplati to, i koje se prednosti? Gledao ponudu u madjarskim it prodavnicama i iskreno imaju bolje laptopove u ponudi nego mi ovde, ali kao sto je neko vec spomenuo ovde treba dosta cimanja za put u Madjarskui oko papira za povracaj pdv-a, a povracaj pdv-a ne vazi ako se kupi laptop online.

Pa uporediš cenu na KP od ovih što uvoze i po našim radnjama pa vidiš dal se isplati ili ne.... šta sad treba da ti kažemo, najbolje da to sam vidiš ako znaš koji model tražiš.
Ovako bez podataka kao da si pitao isplati li se kupovina automobila u inostranstvu.... i da i ne.... kao i za sve ostalo.....

Послато са SM-J500F уз помоћ Тапатока

Slova na tastaturama na laptopovima kupljenim u madjarskoj brze ispadaju od onih na laptopovima kupljenim u srbiji?

Ne znam ko uvozi to na kp, a ovih modela koji mene interesuju nema u ponudi kod nas.

Nisi duhovit. Prosto, nemaju ni srb ni eng vec hu slova

Sent from my GT-I9301I using Tapatalk

Pa sta ako je hu tastatura? Ne pokušavam da budem duhovit, ozbiljan sam oko kupovine, nisu male pare u pitanju pa bih prvo da čujem savet od iskusnijih.

Ako ti toliko smeta, kupis tastaturu novu sa ebay, aliexpress... Zavisi od modela.

Samo sam upozorio.

Što se mene tiče kupi i sa arapskim slovima.

Mislim da fingon82 nije ni mislio na tebe sa onim pominjanjem duhovitosti...

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Na telefonu sam bio, nisam provalio sta i kako :D mislio da se obraca meni, a ja uglavnom i ne gledam u tastaturu dok radim sa laptopom , tako da mi je to stvarno najmanji problem. Problem je samo kako i gde kupiti.
Ako moze na pp pWner od koga si kupio i kako ide procedura oko kupovine.

Poslednja izmena:
Ima da se kupe veoma dobri stikeri za tastaturu kod nas. Koštaju 250 dinara.

KP.JPG
Gledam ovog lika na KP i nikako mi nejde u glavu njegova poslovna logika.
Mesecima već drži oglase koji počinju na sledeći način:
NAPOMENA:
Rasprodato po akcijskoj ceni (47.390,00 din sa PDV-om)
REDOVNA CENA sa PDV-om: 69.290,00 din
Mašine nema više u ponudi.

1. reklamira proizvod sve sa slikama i karakteristikama a pritom ga neba više u ponudi i nemože da ga nabavi/proda
2. svi artikli su mu "već mesecima" rasprodati po akcijskim cenama, zašto ih onda uopšte i pominje, em nemožeš da kupiš alat jer ga nema a i da ga ima ne bi mogao da ga uzmeš po akciskoj ceni, zašto je onda i pominjati, dođe mu kao j*****e potencijalnih kupaca u mozak, ako neko i pozove reći će " evo baš malopre sam prodao zadnju po akcijskoj ceni, da ste samo malo ranije zvali" !!!!

Ja bi ovakve obrisao jednim klikom...

Ja jednom na oglasu napisao "prodato" dok sam cekao ocenu...ne volim da brisem oglas dok se ne zavrsi sve...
Kad ono, obrisali mi ga i dobio sam kao neko upozorenje... Izgleda da ne brisu svima...

Ja jednom na oglasu napisao "prodato" dok sam cekao ocenu...ne volim da brisem oglas dok se ne zavrsi sve...
Možeš da obrišeš oglas odma po prodaji, bitno je samo da imaš barem jednu poruku u vezi tog proizvoda sa kupcem da bi on mogao da ti da ocenu.
Kad ono, obrisali mi ga i dobio sam kao neko upozorenje... Izgleda da ne brisu svima...
Odavno poznato, ne važe ista pravila za sve, meni su blokirali nalog zato što sam imao vodeni žig na slikama a sad možeš videti to isto na gomili slika i nikom ništa...

Ma mogu da obrisem, ali onda kada dodje do onog kada mora da se potvrdi sta je pisalo u oglasu pod opisom,jer se kupac zali na to, tada mogu da se cesem :D najbolje je da ostane oglas dok se bas sve ne privede kraju... Znaci kod ocenjivanja.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno