Btw, nisam primetio to cekanje obrade fotke, mada sam skljocnuo samo par puta, i to po jednu sliku.
Pretpostavljam da se ceka ako se okine vise slika za par sekundi?
Ma kakvi, ništa ne troši. Iz nekog razloga mora da ima ovakvu persistent notifikaciju.Dobro je, radi uz Light Flow, presekoh se da je crkla lampica
Jel ima ko iskustva sa Light Flow, jel ždere bateriju, ne da telefonu da ode u deep sleep, i slično ?
Naravno da moze da se prigovori ali ovo za hdr mi je besmisleno jer ako slikas 10 slika za redom koje se sporije obradjuju to obicno znaci da si fotografisao neku "obicnu" sliku za koju ne treba odma da ides u galeriju da gledas detalje. Slikas 2-3, razmislis malo sta slikas, a ne da skljocas u nedogled. Ko tako skljoca njemu ni ne treba hdr+. Ne generalizujem, ali kazem kako vecina slika sa telefonima.A ja pak ne znam je li 5X božanstvo pa ne sme da mu se prigovori ništa?!
I odakle ti znaš ko šta slika?
Poseti temu pa vidi koliko su dosadne.Ja ti kažem ne znaš ko šta slika, niti slikaju svi nezanimljive i dosadne slike da bi kačili po forumima.
Pa reeeko samOnda je jedino resenje da kada znas da ces slikati nesto za sta ti hdr mod ne odgovara da ga iskljucis.
Ko gde ide, ko šta jede me ne zanima, realno.Poseti temu pa vidi koliko su dosadne.
I ja se nadam, ali realno kako dobra fotka bude posle te obrade vredi se strpiti par sekundi duže.
Realno.
Persistent notification može da se skloni uz Light Flow Legacy. Tako sam ja uradio na 6P.Ma kakvi, ništa ne troši. Iz nekog razloga mora da ima ovakvu persistent notifikaciju.
Možeš i light manager da probaš.
![]()
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Snappy, pa vise je snappy i brzi je od nexus 5, e sada jedino ako nexus 5 nije dovoljno dobar onda ni ovaj nije dobar.a što je problem priznati da ovaj telefon nije snappy kako se očekuje od nexusa
Pa ti prvo kažeš da nije snappy a onda kažeš da radi lepo, vidi se da znaš o čemu pišeš.a što je problem priznati da ovaj telefon nije snappy kako se očekuje od nexusa niti je šampion držanja aplikacija u ramu. to ne znači da nisam zadovoljan jer sam ga prvenstveno uzeo zbog sjajne kamere a i navikao sam nexus jer sam pre njega nosio 4ku. i čini mi se da 4ka bolje radi sa aplikacijama. bitno da nema nijednu veliku manu a nema. lep telefon koji lepo radi sa brutalnom kamerom za male pare u odnosu na konkurenciju.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
To si ti navikao na lg da treba da stavis 70% da bi sijalo kao nexus na 30%. Dosta ravnomerno pojacava osvetljenje, ja ga unutra drzim do kraja prve toggle ikonice, to mi je sasvim dovoljno, napolju uvek drzim na maksimumu.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari