Ne glumim pravednika, skroz sam realan. Kada sam pisao šta mi smeta kod iP javi se par fanova da kaže kako je super, samsung opet isto, kad napišem ovde opet isto, najmanje sam kritikovao htc jer sam bio najzadovoljniji sa njim, zatim sa samsungom (tu gledam sve, od displeja, kvaliteta zvuka... ne mogu 5x da poredim sa S6, odnosno može nov 5x 32GB vs polovan S6 32GB, tu su negde sa cenom).
Ne mogu da kukam na zvučnik 5x kada sam pročitao da nije nešto posebno, znao sam to i kupio sam fon, ne mogu da kažem da me muzika preko sluški nije oduševila kada sam znao i to. Ne mogu da kažem da me izrada nije oduševila kada sam i to znao. Ne žalim se na te stvari, nije fora, to sam zno i kupio sam fon, da se na to žalim onda bi mogao da mi prebaciš da "glumim". Ali, ono što sam očekivao i o čemu se piše da je uber super brz, no lag, e, to komentarišem. Ali vi ne znate da objasnite gde je problem, odmah napadnete kao da nećete imati od čega da živite, nema plate. Evo primer nekog ko zna da objasni i odgovori kada se nešto pita, @Zile995, objasnio u čemu je stvar i kako to funkcioniše. Stvar je u optimizaciji baterije koja je uključena po fabrici da tako treba, ono što pljujete na drugim brendovima ima ovde, iznenađenja li.
Google nije ubacio
samo 3 stvari u optimizaciju sa razlogom:
Ovo treba da reši problem sa viberom, whats i ostalim app (da se ne učitava ponovo, kao i početna prouka o konekciji kao da nema neta, ali će i veća potrošnja biti):
Morate da prihvatite da za 240e niste dobili telefon koji šije duplo skuplje telefone, odličan je za tu cenu i to je to, ne može se porediti sa preminum klasom, za to je 6P, P je oznaka za Preminum, ne X! Kao što sam na više mesta pohvalio fotografije 5X (čak i da sam ručno podešavao ne bih dobio tako dobru forku kao sa hdr+, postavljao sam slike, poredio sam sa S6 i Note 5 i mogu da kažem da je foto bolji na 5x i to vidno bolji, to je realno, ne mogu da branim samsung jer me ne plaća), deluju mi bolje i od S7 gledajući primere na netu (nemam S7 da direktno uporedim, ali isto tako stoji da je kamera S7 kompletnija zbog boljeg video snimka), kao što sam napisao da je video očaj na 5x, tako je i predhodna rečenica realna. Sve u svemu, jesam zadovoljan sa 5x, ali bih ga zamenio za 6P (najviše ubog zvuka, više RAM i izrade, ipak je on P).