Šta je novo?

Battlefield 1

Memory leak je deo tradicije svakog BF naslova u poslednjih nekoliko godina. Fenomen bi bio da ga nema.

Sent from mTalk

Dok vi imate primedbe, pravi fanovi rade marketi...ovaj, znaju šta valja i zašto valja, pa se odlučuju da to stave na papi...ovaj, na blog, koji nipošto ničim nije plaćen, a i da jeste, zašto bi bio?

I wanted to quit Battlefield games forever until I played Battlefield 1

But Battlefield 1 is a different story, and that's because it uses what made Star Wars Battlefront so successful :D . Battlefront, built on the bones of the Battlefield series, is one of my favorite shooters from this decade :D. When it was released, I said it was my favorite unofficial Battlefield game. It wasn't groundbreaking in its details — capture this point here, or kill this enemy over there — but it had a rare kind of magic that can't be imitated :D . Jumping into Darth Vader's suit or taking down AT-ATs on Hoth felt thrilling and momentous not just because the game was technically impressive, but because of its soul: the culmination of decades of feelings about familiar characters and stories that imbued the game with an unusual emotional force.

Nepogrešivo detektovanje enormnih razlika u razmišljanju igrača i onih koji se povremeno poigraju...

Rush mi je ovde mnogo zanimljiviji od Conquesta, a pre sam češće Conquest igrao. A i ja sam jedan od onih koji voli da odigra TDM u BF-u, ne samo ovo sa vozilima, za sad vučem na to da ću kupiti.

Do 8. septembra za sada.

e u cemu je fora ja sam rank 9 i jos uvek mi zakljucano oruzije za rank 3 primera a imam war bounds

Ova igra je super skroz, mislim da ce dugo trajati...

Iskljucivanjem hud-a (gameplay options), igra dobija novu dimenziju. Ovo ce biti vrh ako bude moglo za single player ili ako im bude pao na pamet neki poseban mod za ovo, jer igranje samo na osnovu grafike i zvuka bez ikakvih hud/onscreen indicatora je veoma zadovoljavajuce i brutalno iskustvo, pogotovo igranje sa puskama uz povremena melee rokanja.

Sto se tice same conquest igre, ja sam iskreno zadovljan sa ovim, mada da bi se vise upile ove promene treba ipak videti gameplay na vise mapa. Sada je fokus na zastavama i rokanjem oko istih, a oni komentari o "bezglavom" trcanju ne piju vodu sem ako nisi u ekipi koja je tek videla mapu ili samu igru i ne zna sta da radi u njoj. Takodje sam odigrao sa prijateljima desetak partija u squadu i za sad nemam nekih primedbi, a dosta su mi se svidele i vazdusne bitke, kao i sam balans vozila, a cak i onaj voz ne moze toliko da promeni balans u partiji zbog novog sistema zastava i pozicije kuda se krece.

Ne kapiram uopste voz, ko puca iz njega i kako se ulazi? I stalno je na kontra strani od moje

Sent from my Z5

Verovatno tvoja ekipa dobija pa nemate voz, koliko znam on je uvek na gubitnickoj strani kao pojacanje. Inace u njega ulazis tako sto kliknes na njega kada treba da se spawnujes, naravno ako ima mesta. Voz je veoma jak ali mine na sinama kao i avioni koji se fokusiraju na njega mogu lako da ga uniste.

sta znam, kada sam se prilagodio da se spawnujem samo u "urbanim" delovima mape, igra je interesantna :) snajperi prosto otkidaju ako pokusas malo da trckaras i razgledas okolinu, sto je bas steta :)
juce sam probao shotgun i zaista je veselo, osim sto nisam tip koji radi k/d ratio nekako mi je igranje na pointe zanimljivije uvek, i taman uhvatim dobar squad i sve tece odlicno i prc memory leak zabod... imam snage da ukljucim jos jednom igru a to su 4 partije dnevno i to je to (da sa 8 gb rama mogu da odigram tacno 2 partije :| )

Hahaha kakva je ovo igra?!? Neki decji reskin BF4?!
Ovaj DICE je potpnuo u EA ***** da nikad isplivati nece.

Odigrao sam samo dve partije pa ne mogu da komentarišem puno. Za sada je ok, najviše zbog činjenice da nije modern/future fps ali mi jedna stvar koju sam uspeo da primetim za ovako kratko vreme baš iritantna a to je užasno brza kretnja. I to ne trčanje već sfrejfovanje i okretanje, svi deluju kao da imaju epi napad.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Odigrao sam samo dve partije pa ne mogu da komentarišem puno. Za sada je ok, najviše zbog činjenice da nije modern/future fps ali mi jedna stvar koju sam uspeo da primetim za ovako kratko vreme baš iritantna a to je užasno brza kretnja. I to ne trčanje već sfrejfovanje i okretanje, svi deluju kao da imaju epi napad.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Ma sta bre, cisto nepoznavanje istorije..

nekada davno su ljudi tako trcali

https://www.youtube.com/watch?v=EAeobXvDsQ0

Sve leti i skakuce...niko da se umori.
Arma je zakon...

Nzm sta da mislim i kazem, sastavio sam skoro 30-tak sati u MP, i to sam sebe poprilicno i terao da igram. Sta znam, meni je ovo nekako bezveze, jeste beta i sve(ova mapa je kriminal sam po sebi...)ali nekako dosadno. Sta znam, cekam Cod 4 Remaster, ako i to sjebu instaliram opet Red Orchestra 2.

Izgleda da ti je bas bila dosadna igra kad si sebe naterao da skucas 30-ak sati za proteklih par dana. :)

Izgleda da ti je bas bila dosadna igra kad si sebe naterao da skucas 30-ak sati za proteklih par dana. :)

iskoristio gužvu čovek :p

mada i ja slično radim,sad se naigram,i onda sam miran do sledeće godine.....ili rasprodaje :p

Ako cemo precizno 27h i 14m:d
Igrao sam sa ortakom pa vuce ajde, ajde, i tako skoro 3h dnevno, sta znam njemu se svidela, meni je ovo nekako meh, kao sto rekoh.

8h ovde conquest je... nedostaje mi scout chopper iz bf4 :D ali zato je rush sasvim solidan, nalik na medal of honor 2013

I onda neko kaže da ne koriste battlefront mehaniku? :d

Fora je što je konjica u WW1 izbačena iz upotrebe posle manje od godinu dana jer su mitraljezi kosili sve živo pa je rovovska borba i artiljerija maltene postala jedini način vođenja rata na Zapadu. Na istoku i u Arabiji je bilo već konjice ali ne u ovakvom obliku, jer su i tamo postojali mitraljezi.
Sve što sam hteo od njih je da poprave Bf3 koncept a ne ove casual svinjarije. Znam ja da su u DICE Stokholm isključivo goveda, ali pošto je i DICE LA radio na igri postojala je mogućnost da nešto bidne od ovoga.
Nope.

Sent from mTalk

Ladno ima isti bag kao Mount&Blade kada se pri punoj brzini zakucas u nesto pa zakaze nesto na relaciji provera kolizije-netkod sto dovodi do toga da se konjo teleportuje. U M&B to zna da potraje dok se ne zaustavis, ovde ne znam da li je tako.

Jahanje i pucanje vincesterkom iz sedla je fino uradjeno, bice dobar BF1876: Battle of the Little Bighorn :)

Osecaj kada iz galopa nekog saseces sabljom je vrh, sve ostalo su samo kukumakanja onih koji prime sablju. :p Meni se licno borba i ubacivanje konja svidja kao mehanika a to da konji nisu deo WWI, pogotovo Arapskog revolta su ciste gluposti.

Inace, nijedan conquest u BF-u nikada nije bio rekreacija realnih bitaka i istorijskih dogadjaja vec su uvek koriscena oruzja i podrucja iz tog perioda koje pokriva tematike igre (WWI, WWII etc).

Zanimljivo da u lajv gejmpleju ja nigde rova ne videh. Valjda su se ispucali u BF1942 na Omaha mapi :p

Edit: Tek sad videh mudroliju sa tvitera od iznad. Eto ova moja poruka moze posluziti i kao odgovor na cas istorije gospodina Em-a. Mada da se cini da mu istorija ide jednako dobro kao poznavanje automobilzma :d (ko li ce biti Rene Rast Betlfilda jedan pitam se pitam, zivih Solunaca vise nema a i da ima ne mogu mirno da drze misonju i pucaju iz snajpera)

Nema historically recreated bitaka u Betlfildu... pa naravno da nema od kada su realne ratove zamenili fiktivnim duh. Doduse ovo bi trebala biti neka historijska verzija igre. Vidim nesto na redditu neko kaci neki clanak naslovljen, kako video igre uticu na poimanje istorijskih cinjenica. Glupa americka deca ce garant skapirati da je WWI nista drugo do reskinovana verzija Bitke za Hoth :smash:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno