Probao i ja igru. Kupujem je sigurno...
kad bude bila 5e. Treba mi zbog kolekcije, ***
Battlefield Primal :dProbao sam ovo sinoc i bas mi je sto se kaze "MEH"Ne bih da ulazim u detalje same mehanike igre jer je BETA ali poznajuci njihove "BETA" verzije, ovo veoma lako moze biti i totalno finalni proizvod....
P.S. Nista, u sledecem BF cemo se gadjati kamenjem...
@Borat
Nije tu poenta rezolucija, ti si vec izabrao 1080P, taj res scale je bukvalno super sampling, ja sam to testirao i testirao jer na default 42% scale, igra mi deluje smesno, kao da sam stavio 720p umesto 1080p, postavio je ovde neko da se proba na 50%, ja probao sad je super, ti mozes recimo i na 60% ides, imas oc i5 i 1070. Ja sam probao i preko toga 70,80 ali to se vec vidi da je preterivanje, nekako izvestaceno izgleda, kao da silim 1440p na 1080p monitoru, ako tako moze da se kaze.
Sto se tice DX11 vs DX12, izgledaju naravno isto, samo taj rekao bih vec famozni DX 12 je smisljen da dodatno rastereti procesor, a zauzme dodatno GPU i time dobijes veci fps. Naravno uz poruku da u nekim igrama i na nekim sistemima to nece biti bas tako.
Ja gde god da sam probao (nisam eto probao Doom, mada tamo bih Vulkan svejedno)svugde mi je fps veci bio u Dx11:dGlupost...
da na 60 i drzim od pocetka i super radi, nego ovaj dx12 isto opterecuje cpu ko i dx11 mislim da je to glupost, fps manje vise slican...
da na 60 i drzim od pocetka i super radi, nego ovaj dx12 isto opterecuje cpu ko i dx11 mislim da je to glupost, fps manje vise slican...
Meni se cini da je ispod ovoga BF4 jer su konzolne komande i profil komande identicne. A bojim se da bi onda BF4 čitovi radili i u BF1. Sada poprilican broj hakera igra četvorku sa nikovima tipa: hackallday, besthax .. itd. A gdje su oni "suptilniji".
Ne mora znaciti, cisto imam takav dojam. Inace je igra, da ne kažem krš ali arkada as fuck. Ovo je za automata i igara na žeton. Ubaci jedan na deset minuta i poslije kada istekne, zaboravi da si ikada igrao. Samo da se boje mijenjaju. Koga briga sta se desava.
BF je postao need for speed FPS igara. Pljuvao se COD za vrijeme BF3 vs MW3 vremena a sada COD ima integritet. Sada više cijenim COD koji ne igram nego danas BF koji fejla sa zadnje 3 igre. Previše se šansi daje dajsu. Ovo je onako od bete utisak, modza mape promjene mišljenje i mozda uspore igru ali do tada, izgleda kao diznijeva igra za cijelu porodicu. Kao igra snimljena po nekom filmu gdje ce fanbojsi filma kupovati radi kolekcije. Da na površini izgleda prelijepo dok uopste i ne mora da ima neku dubinu jer se toliko dugo i nece igrati.. oh wait.
Titanfall 2 izgleda jaci naslov. IP koji jos nije pronasao identitet.
Kontam da instaliram RO2 ili sacekam ovu novu da vidim sta ce se desiti. Drugi je princip igre pa se ne moze direktno porediti ali brate BF je otisao u neku stvar. Ja mislio da ne mogu gore od HL kad ono..
Mozda HL ima identican gameplay, stvarno je nisam puno igrao ali ako su vidjeli da je ono failalo, zasto uradise istu stvar. WW1 skin u igrama ne znaci nista ako nije WW1 gameplay.
Ja sma za onaj gameplay sto ima BC2 i sto ga je imao BF4 na izlasku. Vojnik nije histeričan i kada krenes trcati postoji ubrzanje. Zbog toga nema instant run n gun rambo uloga. Al ije previse djece plakalo tokom CTE testiranaj da su ubrzali gameplay na četvorci dok je HL reklamiran fastest BF ever.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari