Šta je novo?

Battlefield 1

KOja je rezolucija kad stavim resolution scale 60% i da li postoji neka razlika u izgledu izmedju dx11 i dx12, jer ja ne vidim ama bas nikakvu...a cak ni da bolje nesto radi...inace meni se igra svidja, mislim da cu je uzeti, volim starije ratove...

Ha ha ha ,upravo celu partiju odigrao bez oružija,par nas,trčkaramo za našima,ako slučajno poginu da pokupimo pušku

Na kraju sretnem neprijatelja sa buzdovanom,krene na mene ja bežim prema našima,skine ga snajper ,pokupim buzdovan,naletim na neprijateljskog snajpera i dobro ga izlemetam,uzmem snajper,počnem tražit neprijatelje,kraj partije....D/K ratio 6-7 napram 1 :p

Probao i ja igru. Kupujem je sigurno...
kad bude bila 5e. Treba mi zbog kolekcije, ***

@Borat
Nije tu poenta rezolucija, ti si vec izabrao 1080P, taj res scale je bukvalno super sampling, ja sam to testirao i testirao jer na default 42% scale, igra mi deluje smesno, kao da sam stavio 720p umesto 1080p, postavio je ovde neko da se proba na 50%, ja probao sad je super, ti mozes recimo i na 60% ides, imas oc i5 i 1070. Ja sam probao i preko toga 70,80 ali to se vec vidi da je preterivanje, nekako izvestaceno izgleda, kao da silim 1440p na 1080p monitoru, ako tako moze da se kaze.
Sto se tice DX11 vs DX12, izgledaju naravno isto, samo taj rekao bih vec famozni DX 12 je smisljen da dodatno rastereti procesor, a zauzme dodatno GPU i time dobijes veci fps. Naravno uz poruku da u nekim igrama i na nekim sistemima to nece biti bas tako.
Ja gde god da sam probao (nisam eto probao Doom, mada tamo bih Vulkan svejedno)svugde mi je fps veci bio u Dx11:dGlupost...

Poslednja izmena:
Meni je snajper u ovoj beti OP. Mali bullet drop a damage prevelik. Zato ih ima koliko hoces koji smrde po obodu mape. Kako sad stvari stoje, mislim da cu preskociti ovo.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

14232515_1359795984051040_4172065489310171730_n.png

Probao i ja igru. Kupujem je sigurno...
kad bude bila 5e. Treba mi zbog kolekcije, ***

Dobro sad ga i ti pretera :)
Kazem onako s`vremena na vreme za ubijanje vremena ok, ali nista vise od toga, sto je za standarde nekih starijih igara iz serijala (bf 1942, B2, B2142, BC2) ovo je tanko, da ne kazem sramno kao onaj Hardline.
Zbog toga bih dao eto 15e max, za koliko sada moze da se nadje Battlefront, koji bi me vrse drzao zbog same mehanike i SW serijala, 40e za koliko sada moze BF1 da se uzme je smesno, bez obzira kakav dodatni sadrzaj druge mape ponude, mehanike je tu i ona je kiselog ukusa.
Dodatna stvar koja me razocarala ovde je muzicka podloga a i zvuk uopste, zvukovi oruzja su koliko toliko ok, ali sve ostalo haos. Cak su BF temu zeznuli...

Poslednja izmena:
Nisam preterao. Igra po meni nije bolja od Bf4 faila, samo ima bolji osećaj naručivanja i hitrega. I dalje je dosta arkadna, sa lošim kretanjem. Bc2 i Bf3 su za mene, sve ovo posle mi se ič ne sviđa. Neću je kupiti sigurno za više od tako, 10-15e

Sent from my GT-I9301I using Tapatalk

Probao sam ovo sinoc i bas mi je sto se kaze "MEH" :) Ne bih da ulazim u detalje same mehanike igre jer je BETA ali poznajuci njihove "BETA" verzije, ovo veoma lako moze biti i totalno finalni proizvod....

P.S. Nista, u sledecem BF cemo se gadjati kamenjem...
Battlefield Primal :d

Znaci od svega je samo onaj video od pre par meseci za igru bio dobar?!...bedak!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

@Borat
Nije tu poenta rezolucija, ti si vec izabrao 1080P, taj res scale je bukvalno super sampling, ja sam to testirao i testirao jer na default 42% scale, igra mi deluje smesno, kao da sam stavio 720p umesto 1080p, postavio je ovde neko da se proba na 50%, ja probao sad je super, ti mozes recimo i na 60% ides, imas oc i5 i 1070. Ja sam probao i preko toga 70,80 ali to se vec vidi da je preterivanje, nekako izvestaceno izgleda, kao da silim 1440p na 1080p monitoru, ako tako moze da se kaze.
Sto se tice DX11 vs DX12, izgledaju naravno isto, samo taj rekao bih vec famozni DX 12 je smisljen da dodatno rastereti procesor, a zauzme dodatno GPU i time dobijes veci fps. Naravno uz poruku da u nekim igrama i na nekim sistemima to nece biti bas tako.
Ja gde god da sam probao (nisam eto probao Doom, mada tamo bih Vulkan svejedno)svugde mi je fps veci bio u Dx11:dGlupost...

da na 60 i drzim od pocetka i super radi, nego ovaj dx12 isto opterecuje cpu ko i dx11 mislim da je to glupost, fps manje vise slican...

Nije glupost, nego su ovo sve sada "DX12" igre. Kao sto trubim vec pola godine, "prave" DX12 igre nece skoro.

Ovaj taa stvarno muti sliku mnogo, udarih ja 70% resolution scale bez taa slika perfekt, mnogo cistija...a fps preko 80-120 uzivancija :D

da na 60 i drzim od pocetka i super radi, nego ovaj dx12 isto opterecuje cpu ko i dx11 mislim da je to glupost, fps manje vise slican...

Probao sam i ja 60% res scale i stvarno je to za mene taman, izgleda zaista odlicno i opteretilo gpu do max, sad je gpu usage 99% stalno.
Ali ovaj bug sto imaju neki ljudi, ukljucujuci i mene, i gde mogu samo medica da igraju i to pusku i heal, ostalo se ne vidi, kao i nista kod drugih klasa. I onda krece chat, medic game confirmed, if you wanna play another class or use pistol, head to ea store and get dlc:d

Ima bag u igri ne leveluje klase posle prve runde.... AegonTargaryenTv je origin id ako neko igra betu btw :)

Poslednja izmena:
rade, samo kad udjes kad ti kaze da su serveri off idi na "go online"

Pokusavao sam ali nije htelo, posle 10 minuta proradilo, sada testiram, da vidim kako ce se igra pokaze.

Mnogo dobra igra lep osecaj kad rokas iz mitraljeza ali mi nekako treba mnogo metaka da ubijem coveka :D

Meni neki rus hakovao origin, promijenio nick i security question...ne shvatam cemu, mislim da sam ga samo zbog neke open bete otvarao prije par godina.

Uglavnom povratio sam nalog ali ne mogu da mijenjam nista od podataka bez security pitanja[emoji35]

Sent from my Z5

Mi smo malopre igrali partiju i već ima čitera :d Lik stoji na sred mape kao assault i samo deli hedove okolo. Na pola partije 69 killova.

Meni se cini da je ispod ovoga BF4 jer su konzolne komande i profil komande identicne. A bojim se da bi onda BF4 čitovi radili i u BF1. Sada poprilican broj hakera igra četvorku sa nikovima tipa: hackallday, besthax .. itd. A gdje su oni "suptilniji".

Ne mora znaciti, cisto imam takav dojam. Inace je igra, da ne kažem krš ali arkada as fuck. Ovo je za automata i igara na žeton. Ubaci jedan na deset minuta i poslije kada istekne, zaboravi da si ikada igrao. Samo da se boje mijenjaju. Koga briga sta se desava.

BF je postao need for speed FPS igara. Pljuvao se COD za vrijeme BF3 vs MW3 vremena a sada COD ima integritet. Sada više cijenim COD koji ne igram nego danas BF koji fejla sa zadnje 3 igre. Previše se šansi daje dajsu. Ovo je onako od bete utisak, modza mape promjene mišljenje i mozda uspore igru ali do tada, izgleda kao diznijeva igra za cijelu porodicu. Kao igra snimljena po nekom filmu gdje ce fanbojsi filma kupovati radi kolekcije. Da na površini izgleda prelijepo dok uopste i ne mora da ima neku dubinu jer se toliko dugo i nece igrati.. oh wait.

Titanfall 2 izgleda jaci naslov. IP koji jos nije pronasao identitet.

Poslednja izmena:
ovaj 2500k je neunistiv sa 1070gtx tera perfektno bf1 jos beta verziju, iskreno ne znam kad cu menjati cpu i plocu, mozda samo ubodem 3700k i mirna backa...

Meni se cini da je ispod ovoga BF4 jer su konzolne komande i profil komande identicne. A bojim se da bi onda BF4 čitovi radili i u BF1. Sada poprilican broj hakera igra četvorku sa nikovima tipa: hackallday, besthax .. itd. A gdje su oni "suptilniji".

Ne mora znaciti, cisto imam takav dojam. Inace je igra, da ne kažem krš ali arkada as fuck. Ovo je za automata i igara na žeton. Ubaci jedan na deset minuta i poslije kada istekne, zaboravi da si ikada igrao. Samo da se boje mijenjaju. Koga briga sta se desava.

BF je postao need for speed FPS igara. Pljuvao se COD za vrijeme BF3 vs MW3 vremena a sada COD ima integritet. Sada više cijenim COD koji ne igram nego danas BF koji fejla sa zadnje 3 igre. Previše se šansi daje dajsu. Ovo je onako od bete utisak, modza mape promjene mišljenje i mozda uspore igru ali do tada, izgleda kao diznijeva igra za cijelu porodicu. Kao igra snimljena po nekom filmu gdje ce fanbojsi filma kupovati radi kolekcije. Da na površini izgleda prelijepo dok uopste i ne mora da ima neku dubinu jer se toliko dugo i nece igrati.. oh wait.

Titanfall 2 izgleda jaci naslov. IP koji jos nije pronasao identitet.

To i ja kazem, samo da ne zeznu Cod 4 Remaster. Trenutno od FPS igara, da ne racunam one arena shootere(mada je i Cod blizu tome, ali ako nista nije cartoon), jedino onaj Rainbow Siege novi, ostalo tanko, jako tanko. Novijih u smislu poslednje 2-3 godine.
Red Orchestra je za sve ove "igre" pojam pojmova.

Kontam da instaliram RO2 ili sacekam ovu novu da vidim sta ce se desiti. Drugi je princip igre pa se ne moze direktno porediti ali brate BF je otisao u neku stvar. Ja mislio da ne mogu gore od HL kad ono..

Mozda HL ima identican gameplay, stvarno je nisam puno igrao ali ako su vidjeli da je ono failalo, zasto uradise istu stvar. WW1 skin u igrama ne znaci nista ako nije WW1 gameplay.

Ja sma za onaj gameplay sto ima BC2 i sto ga je imao BF4 na izlasku. Vojnik nije histeričan i kada krenes trcati postoji ubrzanje. Zbog toga nema instant run n gun rambo uloga. Al ije previse djece plakalo tokom CTE testiranaj da su ubrzali gameplay na četvorci dok je HL reklamiran fastest BF ever.

Malo mi se popravilo misljenje...Igra je dosta bolja i zabavnija ako se igra u Rush modu nego u Conquestu. Ali opet nije to to

Kontam da instaliram RO2 ili sacekam ovu novu da vidim sta ce se desiti. Drugi je princip igre pa se ne moze direktno porediti ali brate BF je otisao u neku stvar. Ja mislio da ne mogu gore od HL kad ono..

Mozda HL ima identican gameplay, stvarno je nisam puno igrao ali ako su vidjeli da je ono failalo, zasto uradise istu stvar. WW1 skin u igrama ne znaci nista ako nije WW1 gameplay.

Ja sma za onaj gameplay sto ima BC2 i sto ga je imao BF4 na izlasku. Vojnik nije histeričan i kada krenes trcati postoji ubrzanje. Zbog toga nema instant run n gun rambo uloga. Al ije previse djece plakalo tokom CTE testiranaj da su ubrzali gameplay na četvorci dok je HL reklamiran fastest BF ever.

Sve znam, sta ces RO2 je fenomenalan vredi probati svakako.

Vrh Dno