Šta je novo?

Battlefield 1

Meni sa 16.8.2 na HD7950 u DX11 ide na oko 70FPS, Ultra Detalji, AA off, nisam scale dirao.

Kad prebacim na DX12, ista podešavanja, 45FPS :D

WTF :D

DX12 na win7?

Znaci od svega je samo onaj video od pre par meseci za igru bio dobar?!...bedak!

I posle ljudi krive AMD kada hype probije sve granice normalnosti i onda se razocaraju kad stigne proizvod... Mada, s obzirom da je dice radio sa AMD-om za mantle, mozda im AMD preneo hype zarazu :D

Prvi utisak:
Cekam ja tako druga da skine bf posto mu sporiji net, kada smo napokon usli u igru, napravimo party, pokrenem queue i drug udje u igru ja ostanem u meniju, trazi igra pogodan MMR.
Nakon par minuta posto sam procesljao opcije (dok je igra i dalje trazila pristojan mec), resio sam da prekinem trazenje.

Zakljucak:
DICE je javio Chuck Norrisu da ne ulazi u igru jer bi mu MMR nasao dvoboj i onda bi serveri popucali :D

Poslednja izmena:
Probao sa konfiguracijom iz potpisa na low, ne moze :) Secka mnogo, po par sekundi zna da zabode

Ili ja nesto nisam dobro podesio :D

Nisi dobro podesio 100% :D Mada mozda igras na 4K? :d

Ja probao kad je vec besplatna - nije mi se svidelo - lepo izgleda i sve to ali nije to za mene, mislim da su mi takve igre dosadile sta znam..

Meni je ovo skroz ok. 42% sa Ultra podesavanjima daleko bolje nego BF4. FPS vise nego ok, generalno optimizacija ok, nema dropova ispod 100 sa txaa i sve napucano. Gameplay mi prija, uostalom ovo je sand mapa koja zamara nakon duzeg vremena.

sta znam zabavno deluje, mozda zabavnije od battlefronta
bagovito poprilicno
mapa jako jako dosadna

Mislim da cu zaobici ovo ovaj put.Radi zadovoljavajuce,ali kao sto je vec receno,nekako mi je dosadno!

Trcim po onoj pustinji ko muva bez glave... boring.

Sent from my D6603

Mapa je đubre teško, jedino bih je uzeo jer imam neke pare na g2a, pa mi ne bi izašla puno, 20 eura.

Ne radi ovo lose, zvuk i grafika su ekstra kao i obicno... Intresuje me kampanja kakva ce biti. Inace ne radi lose na r9 270 na medium,low, teksture na high(35,45,60fps, zavisi gde se okrenem :D)... mada za multi treba stabilan fps, pogotovo ko igra sa snajepricom. Ne vuce me da igram.

Poslednja izmena:
Mapa je bezveze, nema puno vozila, kao pesadinac malo trcim, jahao dorata, skidaju me snajperi. Ako potraje beta mozda probam jos koji put. Nije mi jasno zasto stave uvek krs mapu u beti. Tako i za bf4 su stavili Sangaj, al tamo je bar bilo vise tenkova po timu, ovde nisam ni stigao da isprobam tenk. Umesto da stave neku super mapu ili cak dve, jednu za pesadiju, drugu sa vozilima, pa se zarazis i uzmem igru, ovako sam nekako ravnodusan, mozda i po prvi put sacekam dok ne bude neka rasprodaja.

Kaki crni tenkovi ovo je WW1 borba prsa u prsa. Igram vec 2 dana i ovo je bas arkada zesca i zato je skaut (snijper) najbolja klasa jer su sve ostale slabije. Sa asolt klasom treba pola maga da izrucim u telo coveku na 2m razdaljine da bi ga ubio

Meni se cini da me ubiju sa 3 metka iz automata ili cak i pistolja dok meni treba ko sto kazes pola sarzera

Sent from my Z5

Pa verovatno te overe u glavu :D

Mapa je bezveze, nema puno vozila, kao pesadinac malo trcim, jahao dorata, skidaju me snajperi. Ako potraje beta mozda probam jos koji put. Nije mi jasno zasto stave uvek krs mapu u beti. Tako i za bf4 su stavili Sangaj, al tamo je bar bilo vise tenkova po timu, ovde nisam ni stigao da isprobam tenk. Umesto da stave neku super mapu ili cak dve, jednu za pesadiju, drugu sa vozilima, pa se zarazis i uzmem igru, ovako sam nekako ravnodusan, mozda i po prvi put sacekam dok ne bude neka rasprodaja.
Sangaj je za ovo, mapa na kvadrat, barem meni.
Nisam ni sanjao, da je ova mapa, tako lose odradjena.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Kaki crni tenkovi ovo je WW1 borba prsa u prsa. Igram vec 2 dana i ovo je bas arkada zesca i zato je skaut (snijper) najbolja klasa jer su sve ostale slabije. Sa asolt klasom treba pola maga da izrucim u telo coveku na 2m razdaljine da bi ga ubio

Klasični CoD igrač.
Ja nemam pet kilova u prosjeku po meču a uvijek među prva tri po bodovima. PTFO

Ne radi ovo lose, zvuk i grafika su ekstra kao i obicno... Intresuje me kampanja kakva ce biti. Inace ne radi lose na r9 270 na medium,low, teksture na high(35,45,60fps, zavisi gde se okrenem :D)... mada za multi treba stabilan fps, pogotovo ko igra sa snajepricom. Ne vuce me da igram.

Trebalo bi bolje da ti radi...Kod mene sa I3 4160 i r9 270x,ultra-min 40(najveca guzva padne na 37-38),uglavnom radi na 45-50...High-min 55-60,medium min 70-75...Win 8.1,zadnji beta drajveri

Trebalo bi bolje da ti radi...Kod mene sa I3 4160 i r9 270x,ultra-min 40(najveca guzva padne na 37-38),uglavnom radi na 45-50...High-min 55-60,medium min 70-75...Win 8.1,zadnji beta drajveri

Ne moze bolje jer guram na starom kompu, na kojem je fenom. 50 posto zauzece gpu-a. Al opet i solidno radi na praistoriji

Prilicno sam razocaran do sad vidjenim u beti, ocekivao sam puno vise nakon prvog trailer-a. Vrlo neigrivo i dosadno. Inace, ne volim ovaj koncept "nadrobi" svega i svacega, pogotovo ako to nije uradjeno kako valja npr. vozila u BF serijalu su po meni ocajna, posebno fizika i to, plus sto mi je nevjerovatan *****izam da imaju skoro pa fiksnu vrijednost damage-a koju im mozes nanijeti npr. 25 helta. I onda prosto matematicki mozes izracunati koliko puta moras pogoditi XY vozilo kako bi isto unistio. Zasto ne ubace dozu neivjesnosti tj. prost random faktor tako da mozes cak i iz prve da unistis neki tenk bazukom(bf4 npr) i sl. ali isto tako moze se desiti da ga moras klepiti 2-3 puta. Ovako znas ako ovaj ima masu helta da ga realno pusis jer ZNAS da ga moras pogoditi vise puta.

Isto tako kako su vec mnogi primijetili uzasna je ova mapa i uopste ovaj mod gdje je potrebno brdo metaka ispaliti kako bi se neprijatelj ubio, cista katastrofa. Sve je haoticno i lose koncipirano. Cak mi se i osjecaj pucanja i iron-sight nekako ne svidja na vecini pusaka. UI isto neprimjeren da ne govorim o zenskom robotizovanom glasu koji je van svake pameti za jednu ww1 igru.

Totalni reskin zadnje igre iz serijala/engine-a a to je Battlefront, ubacili neke nove opcije i zezancije poput konja i sl. malo se namucili 3D animatori i to je to. Bez ikakvog ozbiljnijeg truda da igra stvarno ima atmosferu ww1 igre, vec ovako pola-pola.

Ako ne ubace neke pravo dobre mape sa smislenim tokom radnje a ne ovaj haos, i neki pravi HC mod sa mogucnosti izbacivanja vozila u takvom jednom modu ja cu vjerovatno zaobici ovaj naslov.

I jos nesto, jezim se na nekakve pompezne najave koje realno nemaju nikakvog smila poput najvece mape i sl. ******. ***. kakve to ima veze ako je *****na. Cod2 je imao minijaturne ali prekrasne i igrive mape Carentan, Burgundy, Toujane. Cuj imamo ogromne mape. Koga briga? To je isti fazon sa ovim No Man's Sky isti djavo, nemas nista pametno za predstavit pa se hvalis nekim totalno nebitnim stvarima.

Poslednja izmena:
Je li ovo fizika zakljucana na 30fpsa ili mi se cini?

A ovaj robotizovani glas se nikako ne uklapa u ww1 :)

Sent from my Siemens SX1 using Tapatalk

K bullets je op protiv light vozila mada za sada ovi konji su najgore balansirani jer previse armora ima jahac i moze lagano da pojede tonu metaka i dodje da te secne sabljom.

jericho1405 BF je do sada imao razlicite damage "pozicije" na vozilima pa se uvjek gledalo da se tenk napadne sa zadnje strane jer se najvise damage skidalo sa zadnje strane u motor dok je najjaci bio sa prednje strane.

Ovo bi trebalo da vazi i za BF1 ali ne znam kako su rijesili. I u BF1 mozes da onesposobis vozila. Da tenku recimo onesposobiš jednu stranu gdje ce da se vrti u krug itd.

Koliko se sećam u jednom od videa da sam čuo da pogodak u gusenicu onesposobljuje tu stranu.

K bullets je op protiv light vozila mada za sada ovi konji su najgore balansirani jer previse armora ima jahac i moze lagano da pojede tonu metaka i dodje da te secne sabljom.
Pa skida mu helt ali se nista ne desava posebno....pokusavam u dupe i sa strane da gadjam

Sent from my Z5

Probao sa konfiguracijom iz potpisa na low, ne moze :) Secka mnogo, po par sekundi zna da zabode

Ili ja nesto nisam dobro podesio :D

To ti je zbog rama, 270x ima stabilnih 60fps na medium (auto podesavanja bez razocaravajucih FXAA/TAA). Igri u startu treba oko 4gb rama, da bi posle 2-3 sata i 8 bilo malo. Memory leak je neverovatan.

Poslednja izmena:
Vrh Dno