Šta je novo?

Windows 10 (FAQ u drugom postu)

Evo i za Rusiju, a nisam okačio jer nema nije tamo stigao na visok nivo.

StatCounter-os-RU-monthly-201609-201609-bar.png

Poslednja izmena od urednika:
Pojavio ti se bsod koji hoce da restartuje racunar? Wow, to je retko....
S' obzirom da mahom imas obavestenje u bsod-u u cemu je problem, mora da je problem to sto on hoce da restartuje racunar :)

Ma izadje mi i obavestenje zbog kojeg servisa mora da se restartuje racunar, znam i kada se to pojavljuje. Pustim da skidam neke fajlove preko torrenta i posle nekog vremena mi se javi poruka da postoji problem sa nekim servisom i da mora da se izvrsi restartovanje.

Ako ne pustam bittorent onda se ne desava ova poruka i restart.

Poslednja izmena:
Prema logu gresaka rekao bih da je Kernel Power Critical Error 41 greska nakon koje sledi restart

Ne mogu da se pozalim da sam imao problem sa win10, ali ima jedna dosadna sitnica koja se provlaci od pocetka upotrebe win10, radi se o zvuku, kada pauziram recimo aimp ili youtube pa nastavim ton se pojaca sam od sebe ne za mnogo ali da kazem jade za crticu-dve, da li ste imali tih problema i kako ste resili?

Poslednja izmena:
nesa07 imao sam i ja taj problem , to je SRS premium sound kriv za automatsko pojacavanje i smanjivanje , samo ga ugasi i nece biti problema.

Nešto mi pade na pamet. Posto mi je nalog na laptopu vezan za win10 koji je aktiviran i legalan, da li bih sa updateom i vezivanjem naloga za digital licencu mogao da aktiviram ein 10 na desktopu koji je vezan za isti nalog?

Sent from my SM-A300FU using Tapatalk

Darkodar@ Ja to kod mene ne vidim, kako doci do toga, gde se to nalazi?
9999999999999999999999999999999999999.PNG

Da li moze da bude da je ovo, mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.PNG, i evo sada kada pauziram aimp, nema da pojacava jacinu tona. Trebalo bi da je to?
Inace od efekata mi nije nista bilo stiklirano samo sam disable-ovao.

Što se tiče aktivacije povežite nalog sa ključem koji je ubačen u Redstone.

Pogledajte prilog 208739

Kod mene ispod Ažuriranja šifre proizvoda (promena šifre) nema opcije da mogu povezati naloge a na redstonu sam??? Mogu napraviti PScreen ali nije mi jasno u čemu je fora zašto je kod mene drugačije? (win10 pro vrezija: 1607)

Poslednja izmena:
Znam da bi moralo da stoji zato i pitam? Da li je razlog što sam možda ulogovan kao korisnik, mada nisam ništa posebno podešavao kod acc proveriću da li sam admin. Uradiću print screen

evo PS:

Bez naslova 2.png
Bez naslova.png

Poslednja izmena:
Ti to pokusavas da aktiviras aktiviran Win ili sam nesto propustio?

Ne znam kako bi aktivacija mogla da se veže samo za Microsoft Account? To bi onda značilo da možeš da aktiviraš neograničen broj sistema samom prijavom s tim nalogom.

Ne moze naravno, vezao je i za maticnu...proveravao sam ja to.
Mogu da se logujem sa mojim accountom na laptop koji je na drugom.
Ali ti prikaze da nije aktiviran, mozes da koristis store i sl...
Mozes samo da na accountu prijavis promenu ploce na registrovanoj masini.

Ja nemam add Microsoft acc iz razloga sto sam ga vec dodao ili ...

15459_en_1.png

"If you find that you're having issues signing in, or if you forgot the password for your Microsoft account, the Microsoft account FAQ has some helpful pointers."

Pokusavam da za moj windows acc vezem licencu od windows 10 pro kako bih mogao da imam aktiviran win nakon promene konfiguracije (zamene maticne ploce)

Pogledajte prilog 208826

Ja nemam add Microsoft acc iz razloga sto sam ga vec dodao ili ...

Pogledajte prilog 208828

"If you find that you're having issues signing in, or if you forgot the password for your Microsoft account, the Microsoft account FAQ has some helpful pointers."

Da li se vi pravite ludi ili???????
Da li je iko pogledao doticni ss?
Ili bar procitao sta mu pise na racunaru?
Eventualno razmislio o tome sto cita?
32cc9a486499480684289e74d31acfe9.png

Da li to znaci da ako menjam maticnu plocu cu moci da aktiviram windoes sa mojim nalogom? Ili ne

Trebalo bi da mozes, da.
Da sumiramo, nemas trazenu opciju, tj. ne mozes da povezes licencu sa MS nalogom - zato sto je vec povezana. (racunaj da si uradio vec taj jedan korak koji hoces da uradis)

Uf, poslednji apdejt ne da nije rešio zamrzavanja nego su sada još češća.

E kada ste kod aktivacija da li mogu na jedan majkrosoft nalog da registrujem više licenci? Imam jedan kupljeni win10 i jedan na laptopu koji sam nadogradio sa win 8.1?

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Ne znam kako ali do sada nista, jel to mozda zbog neko hw razloga?
Da nije do intel drajvera?!
Meni radi savrseno, ne mogu da verujem da vas zeza w10.

Misliš na Intel čipset ili na RST drajvere? RST sam instalirao kada je krenulo da zamrzava i nije promenilo ništa. Čipset nisam proveravao da li ima novih, videću pa ako ima i njih da apdejtujem.

Možda je ovaj Vuk u pravu, na kompu na kome sam samo pregazio 8.1 desetkom nemam tih problema (isto imam 2 ssd-a, na jednim win, na drugom igre).

To da sistem ne radi ako je instaliran čisto je glupost.

Nazad
Vrh Dno