Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Ja razumem .. ne dobijaju svi plate tačno u dan ,kod mnogih kasne po 2,3meseca

Јел ово бесплатно испробавање Вип мреже само у септембру или нема одређеног рока до када се може пријавити/узети?

Bolna istina... Nazalost, meni nije nikad kasnila ni dan(drzavna sluzba) pa sam to prevideo, ali kad me neko podseti gde zivim i kako neki tesko zive prosto se smorim ko jazavac.

Sent from my ONEPLUS 3 using Tapatalk

Јел ово бесплатно испробавање Вип мреже само у септембру или нема одређеног рока до када се може пријавити/узети?
Ne pise da je samo u Septembru, pre bih rekao da je na neodredjeno bar za sada.

Ne pise da je samo u Septembru, pre bih rekao da je na neodredjeno bar za sada.

@agen.me , u pravu si .

Ugovorni uslovi izabranih proizvoda i usluga :
Ponudu je moguće koristiti od strane istog Pretplatnika jednom godišnje . Novi Pretplatnički "Dođi i Probaj" ugovor Pretplatnik može da potpiše tek istekom perioda od 365 dana od dana potpisivanja prethodnog ugovora ,

Posaljes mamu prvi mesec,drugi mesec tatu,treceg sestru,cetvrtog zenu,petog odes sam i eto 5 meseci gratis

Promo akcija ne važi za postojeće korisnike VIP . Važi za nove korisnike i stare korisnike koji su raskinuli ugovor ili eventualno prešli kod drugog provaidera .

A pripejd br na to prebaciti, pa ako se ne potpise pravi br, da li se vraca na pripejd? Ili bukvalno samo novi br dolazi u obzir?

Sent from my GT-N7105 using Tapatalk

Таква размишљања да пошаљеш све чланове фамилије, па да користиш бар пола године бесплатно, да их превариш на стари балкански начин, и коче разне акције и поскупљују телефоне (за динар), итд.
Па у Америци у Walmart трговинама можеш све што купиш, да вратиш у року од ГОДИНУ ДАНА ако ти се не свиди, без икаквог објашњења. Овде би у старту такав понуђач био осуђен на пропаст...

Poslednja izmena:
Takav prodavac nije tamo nastao iz vedra neba, nego je izgradjen sistem, gde retko ko to radi, pa nije steta firmi da ima zadovoljne korisnike na taj nacin.
Nema to veze sa Balkanstvom, vec u Americi je samo na drugi nacin "ne zna se ko pije a ko placa" :)

Има везе са балканством и Турцима и ко зна каквом све злехудом судбином ;) Наравно тамо не ваљају неке друге ствари, али бар имају неки систем, а код нас као све „другарски, по договору", а кад то узме маха и где може (ограничено) и где не сме, онда распад система...

Poslednja izmena:
Ja ne znam kako u Vip-u misle da ce sada neko da prihvati ovih 25% popusta na pretplatu (+eventualno duple MB za mladje od 30 godina). Sada je to mrtva trka sa oba ostala operatera.

Jedino je 3GB predstavljalo prevagu ka Vip-u, sada su u ovakvoj situaciji drugi u prednosti u odnosu na Vip.

Prošao rođendan.

Ne zaboravi cenu telefona ;)
stvarno posle telenora ....

Uglavnom sam cuo da se ljudi zale na Vip i da su mnogi pobegli od njih. Tako da mi je ipak drago sto necu rizikovati sa njima. Oni mi ulivaju najmanje poverenja.

E, ako si čuo, onda super.

Meni niko ne uliva poverenje, ali sam istestiram da li mi neki operater odgovara tako što uzmem prepaid karticu i probam je par dana na mestima gde se najviše krećem.

VIP ima odličnu pokrivenost, već sam pisao da imam 3G tamo gde je MTS jedva imao edge.

Lepa reklama od strane Vip, ali bez možda i najbolje ponude koju su ikada imali - 3GB extra interneta, verovatno će i ostati samo lepa reklama.

Али месец дана бесплатног коришћења је велика новост (и претпостављам да ће више од пола људи наставити да користи/потпише уговор после тестирања), тако да мислим да ће та мини-навала на Вип још потрајати :)

Naravno, može da bude i tako. Ja bih pre očekivao da će gomila klinaca uzeti paket na probu, a kad istekne tih meseca dana, vratiće se na svoj prepaid ili uzeti nešto i negde gde im je trenutno najjeftinije, bez obzira koliko bili zadovoljni ili ne.

Uglavnom sam cuo da se ljudi zale na Vip i da su mnogi pobegli od njih. Tako da mi je ipak drago sto necu rizikovati sa njima. Oni mi ulivaju najmanje poverenja.
Uzmes sada ovu besplatnu karticu (za 1RSD besplatnu ;)), i probas, a ne pricas napamet.

Pogledaj gde se sve desp krece i kaze da je VIP odlican. Ajde de ja sto sam jos 2012. bio zadovoljan, ja van BG/NI/NS nisam isao (ne racunajuci autoput), pa nije za poredjenje, ali on jeste :)
Tako da to sto ti pricaju su price, koje ljudi ne menjaju ni jednom godisnje, iako se situacija skroz promenila... i delimicno problem losih telefona! (neki polupokvareni stari, neki losi kupljeni u oglasima i sl. mada sigurno i neki iz VIPa uzet)

Lično ne vidim kako se može biti nezadovoljan Vip signalom danas. Naravno, postoje izuzeci gde je neka rupa i sl., ali generalno je više no dobro.
Ali eto, ne mora niko nikome mnogo da veruje, ima mesec dana da sam proveri i formira svoj stav :)

U onim Nova paketima ima manje minuta, i ne mogu da se prenose. Zato je mozda MTS-ov paket i bolji (sta je danas 3GB neta). Internet se lako nakaci negde, a minuta nikada dovoljno.

Poslednja izmena:
Apsolutno se ne slažem.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Čuo sam i ja par slučajeva, uglavnom su ti isti krivi ner ne znaju šta uzimaju pa posle krive operatera....

Послато са SM-J500F уз помоћ Тапатока

Ne mogu sve mreze da dopuste da im korisnici siluju propusni opseg za mali novac kao sto to trenutno moze VIP. Ogroman neiskoriscen bandwidth im omogucava da daju Kucni net, svakom korisniku po 3GB usput, mesec dana sve neograniceno i kao slag na tortu - dva virtuelna operatera.

MTS i Telenor su zategli s tim sto Telenor ipak daje (Tnor Vise i SBB) ali za vece pare dok MTS ne dozvoljava bar dok ne prošire kapacitete.

U onim Nova paketima ima manje minuta, i ne mogu da se prenose. Zato je mozda MTS-ov paket i bolji (sta je danas 3GB neta). Internet se lako nakaci negde, a minuta nikada dovoljno.
Može tako, ali koliko ljudi toliko i ćudi. Svako ima svoj prioritet, šta mu je više i manje bitno.

@milanpavke
Ja to onako pomenuo, jel mi palo na pamet sta ce neko odmah uraditi.Nemoj da brines za vip,proracunali se oni odmah i zanju da ce vise dobiti.Postoje te formule odavno u svetu,a uvek ce biti pojedinaca koji zele usicariti ali mali broj.Meni licno ne pada na pamet,jel koji ce mi djavo.Ali sto neko rece nekim klincima ce biti interesantno da arce mesec dana tu karticu.Nego svaka cast za vip,mogu ovi drugi da se ugledaju malo na vip. :D

Ne brinite, ogranicili su oni sigurno to nekako :) Mozda ne 4G net, jer imaju kapaciteta, ali minute sigurno jesu :)

Definitivno se 3gb promocija danas završava.

Nexus 5X via Tapatalk

U septembru uvek ide akcija za školarce, pisao sam na ranijim stranama. Ko ugrabi još danas 3GB, ugrabio.

Nisam stigao da procitam par strana propustenih poruka - jel neko moze da potvrdi ovo. Meni je kada sam bio oko 20. avgusta receno da ce produziti jos minimum i na septembar jer sam rekao da bi prebacio broj u vip tek posle 7. septembra.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vrh Dno