Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Da, bas kao sto su cene pale kada je dosao treci :D

Juce sam bio do vipa da podnesem zahtev za prenos broja i nova 2 sa 3gb i 25% popusta. Dali su mi neki predugovor da potpisem na kome stoji nova 2 sa regularnom cenom bez popusta, jel to normalno?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Jeste. Kad se završi prenos broja sledi aneks ugovora i dodavanje popusta.

Nexus 5X via Tapatalk

.

Neka proba jos neko da poruci Note7 - ni 3GB, ni paralelni minuti mi ne daje kao opciju uz produzenje ugovora.

Alfa rekao sam ti da je tvoj proces add hw, mislim da ti online mozda ne prepoznaje da hoces da produzis. Ne znam sta si izabrao tamo kad si pokusao.

Sent from my GT-N7105 using Tapatalk

Ako nekome treba kupon u Nisu za VIP Kucni net, neka se javi :)

Šta dobijamo s tim kuponom, neki popust?

Da pohvalim vip..... istekao mi onaj period da produžim akciju 1gb - 200 din mesečno..... (paket smart sa 60%) pozvao sam kor. centar da pitam hoće li biti neka slična neka akcija za stare pakete, kaže lik nema problema aktiviraću vam odmah ako hoćete... :)

Послато са SM-J500F уз помоћ Тапатока

Alfa rekao sam ti da je tvoj proces add hw, mislim da ti online mozda ne prepoznaje da hoces da produzis. Ne znam sta si izabrao tamo kad si pokusao.

Sent from my GT-N7105 using Tapatalk

Imao sam obe opcije i tada i sada. Tada je uz obe bilo 3gb i paralelni minuti. Sada nema u oba slucaja za Note 7. Evo ss opcija.

Edit: samo za n7 ne radi, za ostale telefone izgleda ima.

Ex, dobija se 25% popusra 6 meseci na kucni net.

Prilozi

• Screenshot_2016-08-31-16-12-54.png
    Screenshot_2016-08-31-16-12-54.png
    285.2 KB · Pregleda: 128
Poslednja izmena:
Šta dobijamo s tim kuponom, neki popust?

Da pohvalim vip..... istekao mi onaj period da produžim akciju 1gb - 200 din mesečno..... (paket smart sa 60%) pozvao sam kor. centar da pitam hoće li biti neka slična neka akcija za stare pakete, kaže lik nema problema aktiviraću vam odmah ako hoćete... :)

E i meni je ta promocija istekla još 30 juna...Znači može da se izboksuje produžetak pozivom call centru?

Tih 1GB se trosi bese paralelno sa smartovima?

@alfa nisam to znao..... ako rešim da uzmem javiću se ..
@boskebg i meni je odavno istekla kao što rekoh pozvao sam kor. centar i opeerater mi je sam ponudio da mi opet uključi.....

U septembru uvek ide akcija za školarce, pisao sam na ranijim stranama. Ko ugrabi još danas 3GB, ugrabio.

Bice jos uveren sam

Sent from ass

Od sutra kreće neka promocija namenjena onima koji nemaju ništa u Vipu. Mesec dana probno korišćenje, neograničen net i razgovori u Vipu i čini mi se, SMS. Posle mesec dana može da se raskine ili da se potpiše UO.

Nexus 5X via Tapatalk

Šteta, ja sam vezan za mts do decembra :(

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Od sutra kreće neka promocija namenjena onima koji nemaju ništa u Vipu. Mesec dana probno korišćenje, neograničen net i razgovori u Vipu i čini mi se, SMS. Posle mesec dana može da se raskine ili da se potpiše UO.

Nexus 5X via Tapatalk
Cena ?

Sent from ass

Od 01.09 akcija 5 GB neta zauvek.

Sent from my ONEPLUS 3 using Tapatalk

Ne, to bi bila fora sada.

Sent from my ONEPLUS 3 using Tapatalk

Takva fora bi licila na MTS, ali stvarno!:)

Sanse nema da mts uleti sa takvom ponudom

Sent from ass

Mts jedino što ima ponudu za 50% već godinama, ja se ne sećam da su ponudili nešto dobro u skorije vreme

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Sanse nema da mts uleti sa takvom ponudom
Nisam mislio da bi MTS ponudio 5GB, vec lici na MTS da ponudi 3GB, navuce gomilu ljudi, a onda ponudi 5GB! (tj. vise) i iznervira sve one koji su uzeli 3GB jer ne mogu sada na 5GB :)
Tako stalno rade sa DSLom!

Izgleda da je njima net najmanji problem. Meni su obećali aktivaciju 3 GB u septembru čim im stigne potpisan ugovor, a po proceduri bi taj dodatak bio tek od oktobra aktivan.
Nadam se da će tako i da urade, trebalo bi danas da potpišem ugovor pa da ih zovem tamo od ponedeljka.

Svaka čast vipu na promociji. Kao mts što daje tv i net na probu :) Mada ovo verovatno važi samo za nove korisnike, tako da će većina možda koristiti samo tih mesec dana.

Znači da očekujem zagušenja na 4g mreži zbog Srba koji "isprobavaju" mrežu na mesec dana.. ima da skinu pola neta za tih 30dana :)

Vip i dalje bije glas da ima lošu mrežu i pokrivenost. To je rezultat stanja iz prethodnih godina.
Ovo je odličan način da ljudi probaju kako sada radi i da promene svoje mišljenje.

Meni VIP ima bolji signal (3G i 4G) nego MTS tamo gde se ja krećem. Tako nije bilo pre 2 godina kada sam prešao sa VIPa na MTS, a sad sam se vratio na VIP.

Nazad
Vrh Dno