Jeste. Kad se završi prenos broja sledi aneks ugovora i dodavanje popusta.Juce sam bio do vipa da podnesem zahtev za prenos broja i nova 2 sa 3gb i 25% popusta. Dali su mi neki predugovor da potpisem na kome stoji nova 2 sa regularnom cenom bez popusta, jel to normalno?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
.
Neka proba jos neko da poruci Note7 - ni 3GB, ni paralelni minuti mi ne daje kao opciju uz produzenje ugovora.
Ako nekome treba kupon u Nisu za VIP Kucni net, neka se javi![]()
Alfa rekao sam ti da je tvoj proces add hw, mislim da ti online mozda ne prepoznaje da hoces da produzis. Ne znam sta si izabrao tamo kad si pokusao.
Sent from my GT-N7105 using Tapatalk
E i meni je ta promocija istekla još 30 juna...Znači može da se izboksuje produžetak pozivom call centru?Šta dobijamo s tim kuponom, neki popust?
Da pohvalim vip..... istekao mi onaj period da produžim akciju 1gb - 200 din mesečno..... (paket smart sa 60%) pozvao sam kor. centar da pitam hoće li biti neka slična neka akcija za stare pakete, kaže lik nema problema aktiviraću vam odmah ako hoćete...
Послато са SM-J500F уз помоћ Тапатока
Cena ?Od sutra kreće neka promocija namenjena onima koji nemaju ništa u Vipu. Mesec dana probno korišćenje, neograničen net i razgovori u Vipu i čini mi se, SMS. Posle mesec dana može da se raskine ili da se potpiše UO.
Nexus 5X via Tapatalk
Izvor?Od 01.09 akcija 5 GB neta zauvek.
Sent from my ONEPLUS 3 using Tapatalk
Nisam mislio da bi MTS ponudio 5GB, vec lici na MTS da ponudi 3GB, navuce gomilu ljudi, a onda ponudi 5GB! (tj. vise) i iznervira sve one koji su uzeli 3GB jer ne mogu sada na 5GBSanse nema da mts uleti sa takvom ponudom
JepTih 1GB se trosi bese paralelno sa smartovima?
Da pohvalim vip..... istekao mi onaj period da produžim akciju 1gb - 200 din mesečno..... (paket smart sa 60%) pozvao sam kor. centar da pitam hoće li biti neka slična neka akcija za stare pakete, kaže lik nema problema aktiviraću vam odmah ako hoćete...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari