Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Ne zaboravite vi koji ste se prebacili da naredna 3 meseca ništa od roaminga. Danas sam morao da uplatim 4500 kao avans da bi mi roaming automatski bio aktivan.

Ne bi trebalo da je tako, po opštim uslovima. To važi samo za nove korisnike.

Pa mi smo novi korisnici [emoji846] Piše da posle tri meseca se automatski aktivira, a ako hoćeš ranije mora avans od 4500.

Ovih dana VIP ulazi u SuperKartica program.
Po blurbu ce na pocetku verovatno biti beskorisne promocije tipa 7 dana. Ali verovatno ce biti i boljih promocija vremenom :)

Ja sam ih pitao i rekli su mi, a proverio u korisničkom centru pozivom, da mi roaming nije aktivan i da moram da uplatim 4500. Pitao i na tviteru njihovu podršku isto.

Superkartica daje 25% na Vip Home 6 meseci. Nema skupljanja bodova i sl. Za sada.

Sta rekoh :)
Jeftiniji i od S7E i od pola iPhone-a 6s ;)

Za SuperKarticu: da, videh danas, nije lose :) Ako nekome treba kupon u Nisu za VIP Kucni net, neka se javi :)

A šta si rekao? Koliko me pamćenje služi, rekao si da će biti nešto jeftiniji nego kod druga dva operatera ali da neće biti povoljan "kako smo navikli", tj da "neće biti isplativ u odnosu na oglase"... A ovo je sasvim drugačije od toga, veoma povoljna ponuda.

Sad nešto gledam... Ista cena za 6s 16gb i 64? [emoji15]

uploadfromtaptalk1472611054121.jpguploadfromtaptalk1472611063209.jpg

M2 Note

Ja se nadam da ce produziti ovu akciju, posto nisam stigao da organizujem prelazak do danas.

A šta si rekao? Koliko me pamćenje služi, rekao si da će biti nešto jeftiniji nego kod druga dva operatera ali da neće biti povoljan "kako smo navikli", tj da "neće biti isplativ u odnosu na oglase"... A ovo je sasvim drugačije od toga, veoma povoljna ponuda.
Kako sasvim drugacije? Pa u oglasima ce biti manje. On je 800e uz najnizi paket. Uz Nova 3 je 700e.

Objasni mi kako je jeftiniji?
Pardon, od S7E nije jeftiniji, ali jeste od nekoliko iPhone-a. Navikao sam da VIP sortira po ceni, a ovde je prvo S7E pa onda N7 iz nekog razloga, iako je malo skuplji N7.

Inace, nema mi je vise opcija 3GB, barem kada probam da kupim N7 :(

Poslednja izmena:
Dobio josh neki?IMG-20160831-WA0005.jpeg

Oooo novosti, nije lose.
3 GB akcija ima jos.

Sent from my ONEPLUS 3 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Jos danas

To vazi i dalje na obnovu, nemo' se brinete, a verujem i 3 GB da ce jos vaziti.

Sent from my ONEPLUS 3 using Tapatalk

Ovo je super. U prepaidu umesto 29 din nakon uspostave veze, ićiće 9.9 RSD što je super. A što se tiče 90/60, jeste da je bilo bezveze, a jedina prednost tog tarifiranja je ako razgovor ode u drugi minut, tj 61 sekund, nakon prekida veze se išlo na pola minuta. Ovako se vraća opet na minut.

Ne kaze da li vazi i za prepaid. (u obavestenju spominju razgovore van paketa)

Biće i nešto loše siguran sam.

Realno ovo su gori uslovi za sve kojima razgovori traje os 60-90 sekundi

Како сад, зар ће и за припејд унинути ту прилично „огромну" ставку успоставе везе? Која иначе траје једно 15 година, само је у почетку била 3 динара.

Poslednja izmena:
Како сад, зар ће и за припејд унинути ту прилично „огромну" ставку успоставе везе? Која иначе траје једно 15 година, само је у почетку била 3 динара.
U pocetku je bila 3 dinara kada su bila 2 operatera, kada je dosao treci to je odmah otislo navise van mreze.

A septembra se valjda opet menja neko tarifiranje terminacije, pretpostavljam, pa zbog toga i mogu da pocnu sa ukidanjem toga. Uskoro cemo dobiti i neki flat, a samo data i brzine data ce se ozbiljno naplacivati, kao na zapadu.
(s' tim da ce opet poskupljivati najmanji paketi :D)

Neka proba jos neko da poruci Note7 - ni 3GB, ni paralelni minuti mi ne daje kao opciju uz produzenje ugovora.

Juce sam bio do vipa da podnesem zahtev za prenos broja i nova 2 sa 3gb i 25% popusta. Dali su mi neki predugovor da potpisem na kome stoji nova 2 sa regularnom cenom bez popusta, jel to normalno?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Terminacija je do 1 maja kostala 3,43 din,do nove godine kosta 2,75 din,a od nove godine ce biti 2,07 dinara.Dal ce jos padati,moze slobodno. :D
Ovih dana pocece sa radom 4 operater,i logicno je da cene idu na dole,pored mnogih drugih kombinacija. :D

Vrh Dno