Ne pise da je samo u Septembru, pre bih rekao da je na neodredjeno bar za sada.Јел ово бесплатно испробавање Вип мреже само у септембру или нема одређеног рока до када се може пријавити/узети?
Ne pise da je samo u Septembru, pre bih rekao da je na neodredjeno bar za sada.
Sent from my ONEPLUS 3 using Tapatalk
Posaljes mamu prvi mesec,drugi mesec tatu,treceg sestru,cetvrtog zenu,petog odes sam i eto 5 meseci gratis
Ja razumem .. ne dobijaju svi plate tačno u dan ,kod mnogih kasne po 2,3meseca
Uzmes sada ovu besplatnu karticu (za 1RSD besplatnuUglavnom sam cuo da se ljudi zale na Vip i da su mnogi pobegli od njih. Tako da mi je ipak drago sto necu rizikovati sa njima. Oni mi ulivaju najmanje poverenja.
Čuo sam i ja par slučajeva, uglavnom su ti isti krivi ner ne znaju šta uzimaju pa posle krive operatera....Uglavnom sam cuo da se ljudi zale na Vip i da su mnogi pobegli od njih. Tako da mi je ipak drago sto necu rizikovati sa njima. Oni mi ulivaju najmanje poverenja.
Može tako, ali koliko ljudi toliko i ćudi. Svako ima svoj prioritet, šta mu je više i manje bitno.U onim Nova paketima ima manje minuta, i ne mogu da se prenose. Zato je mozda MTS-ov paket i bolji (sta je danas 3GB neta). Internet se lako nakaci negde, a minuta nikada dovoljno.
Definitivno se 3gb promocija danas završava.
Nexus 5X via Tapatalk
U septembru uvek ide akcija za školarce, pisao sam na ranijim stranama. Ko ugrabi još danas 3GB, ugrabio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari