Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Fargo S2, koliko god sam uživao gledajući, malo mi je kraj smrduckav.
The Night Of, perfektan do samog kraja.

PoI seriju su upropastili sa ovom petom sezonom. Potpuna nebuloza i od sezone i od kraja serije. Uzas sta su napravili od nekada odlicne serije

Beyond Genius Lies Insanity

Lit je GLUMAC, Seinfeld je pisac, koji je slucajno i glumio u seriji. Kao delivery method Seinfeld je bas los, trebalo je neko drugi da ga "glumi" :)

Nekada sam mislio da te komedije imaju samo veze sa vremenom odrastanja, u smislu svijdaju nam se one iz doba odrastanja. Onda sam uzeo da gledam Fraisera pa Cheers i jos neke stvari pre mog rodjenja - samo kvalitet je ipak u pitanju :)

Pored Seinfeld koji si lepo rekao je pisac ipaK pre svega toga je standup komicar i to prosecan po mom subjektivnom misljenju.Mozak iza projekta Seinfeld je gospodin Larry David
ko nije upoznat sa likom i delom https://en.wikipedia.org/wiki/Larry_David

Inace George Costanza iz voljenog nam Seinfeld je zapravo alterego Larry Davida,e sad ima jedna serija koja ima brdo sezona radio je HBO znaci no bullshit network +12 nego je +18 u poznatom HBO stilu zove se Curb Your Enthusiasm,ko je voleo Seinfeld ovde ce uzivati ima 80 epizoda od po 30 minuta ali pravih ne ono 22 i serija je doliko duhovita da ja nemam reci,velika preporuka na zalost prvih 6 sezona je 4:3 format ali vredi https://en.wikipedia.org/wiki/Curb_Your_Enthusiasm cak ima epizoda gde su odradili i Seinfeld reunion.Topla preporuka svima koji vole uvrnut humor,mnogo uvurnutiji nego Seinfeld. Nikad nije dobila popularnost koju zasluzuje ali serija je pravi mali brilijant.

The Night Of - cela sezona

vredelo je gledati prvih 7 epizoda, ali je zato finale jad jada.

The Night Of

Jaka 9-ka, definitivno ne treba propustiti iako imam utisak da je trebalo na dve sezone ici i da je ipak malo sve zbrzano u jednu.

The Night Of, i ja sam se iznenadio kada sam saznao da ima samo 8 epizoda, kako se radnja u prvih 5 odvijala ocekivao sam bar 15. Mozda nije savrsena, ali kakve su druge, vredi pogledati.

U celini the night of odličan ali je zadnja epizoda zbrzana i ostavlja gorak ukus u ustima jer sam iskreno očekivao više i komplikovaniji kraj.
Sve u svemu 8/10

Sent from my D6603

Nije kraj uopšte loš, ja sam se plašio da će sve da upropaste ali nisu.
Serija je svakako za preporuku, iako nema zombija itd :)

Ja prespavao juce Fear of walking dead... jel se desilo ista u epizodi :)

Kako se završila ili "završila" svaka serija koju sam gledao zadnjih godina ovo je perfektno. Opet, ja mrzim dvosmislene duboke krajeve (čitaj: ako bude para eto sledeće sezone), a i
malo više preferiram happy end
Ne postoji ni jedno pitanje koje bih postavio u vezi radnje, sve pije vodu.

Ne da ima neku veliku važnost ali prva serija/film gde kad pričaju, na telefonu se ugasi ekran :)

Poslednja izmena:
Fargo mi je baš legao 8/10.
Posebno me iznenadilo kako se Fernando Alonso snašao u drugoj sezoni :).

Ono zbog čega im dajem samo 8 je to što su smorili sa "dovitljivim" pričicama i anegdotama - baš su pretjerali.
Kada ti neko drži uperenu cjevku u glavu a ti ono, baš imaš volje da mu ispričaš par duhovitosti koje si pročitao u enciklopediji pos slovom GL.

^ To je i glavna fora u seriji, kao neka alternativna realnost, obrati paznju na jos neke stvari, skoro nista nema veze sa stvarnoscu i realnim situacijama..

Potvrđena je druga sezona serije Stranger Things:

The Night of extra serija svih 8 epizoda uključujući i zadnju. Ovo stvarno vredi pogledati.

U skladu sa komentarima ovde, pogledah i ja sinoc The Night of do kraja :) Serija je zaista skroz ok. Kraj mi je doduse bio onako...Sta znam, mozda sam nesto drugacije/vise ocekivao, ali u principu ok. Preporuka i od mene, svakako :)

The night of , extra serija i ono sto me jos vise raduje bice i druga sezona .

Ovaj Fargo je FANTAZIJA!
Doduse tek 2 epizode sam pogledao ali sam odusevljen....pogotovo sa BBTom.....fenomenalna uloga

Beyond Genius Lies Insanity

The Night of extra serija svih 8 epizoda uključujući i zadnju. Ovo stvarno vredi pogledati.

Stvarno je dobra.
Jeste americka, al ikao da je engleska :))) *verovatno sto je radjena kao rimejk engleske serije :))) )
Bez zezanja, stvano je serija za preporuku

Koliko vidim za sada nema.

Od mene preporuka za Halt and Catch Fire. Prva epizoda je onako, posle sve bolje i bolje :)

Prerano su najavili drugu sezonu Stranger Things, koliko god da je dobra, a jeste, slazem se s nekim ljudima je da je nevidjen hajp podignut oko serije.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno