Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
BB i better call saul su verovatno najpametnije serije ikada,onaj Vince Giligan,znaci,skidam kapu,covek obraca paznju na najsitnije deatalje u serijama...
Takodje,slazem se za Dekstera,otkida,a posebno onaj intro...Mnogo sam bio navucen na tu seriju,takodje,prve cetiri sezone spadaju u inteligentne serije,odlicno doziran humor,unutrasnji monolozi,fles bekovi itd.

Послато са GT-S7580 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Vince Giligan je genije stavrno bas moras da obratis paznju na detalje da vidis koliko ih ima,ma u BcS ono kad stariji brat dovede mladjeg pa sprdnja za stolom pa zatim svena u krevetu ono je genijaln😵be serije su remek dela,ali licno mislikm da je sa Better Call Sail Vince Giligan dosta sazreo i da serija ima mnogo vise tih sitnih detalja nego BB. Ali obe su definitivno remekdela cak mislim da Saul ima i bolje rejtinge nego sto je BB imao.Prvi Spin-off koji je po meni bolji od originala.But that just me:d

Zavrsih Peaky Focking Blinders. Prve dve sezone lagano 10/10. Treca sezona mi je bila cudna prilicno, sve je nekako ubrzano i zbrda zdola, malo je teze shvatiti ko je ko i ko je kome uvalio. I rezija je drugacija, vise mi se svidjala u prve dve sezone.
Mada treca najbolje pokazuje same likove i u kakvim su govnima.

Sve u svemu za svaku preporuku.

Da i Dexter je legenda

Naravno,pored BB,mada ni druga sezona BCS nije loša.Ja trenutno gledam Opake služavke,serija je baš treš,jako zanimljiva i duhovita,prija u ovim letnjim mesecima.Taman kad se završi čekam Narcosa-S02,a tu će se sigurno naći još ponešto.Spartaka nisam odgledao,Night off sa HBO-a mi takođe izgleda ok,a vidim da u Oktobru kreće i Westworld.Imaće šta da se gleda..Od komedija trenutno gledam:
Treći kamen od sunca,FWBL,Up all night.U planu je Will i Grace,Prijkatelje uvek pogledam ovako kad naletim

Poslednja izmena:
Treći kamen od sunca je antologija.
Ja sam ga skoro odgledao i oduševio se.

Sada gledam Seinfeild i moram da kažem da je skoro rame uz rame sa Trećim kamenom međutim John Litgow je neprevezidjen u odnosu na Jerryja Seinfelda

Lit je GLUMAC, Seinfeld je pisac, koji je slucajno i glumio u seriji. Kao delivery method Seinfeld je bas los, trebalo je neko drugi da ga "glumi" 🙂

Nekada sam mislio da te komedije imaju samo veze sa vremenom odrastanja, u smislu svijdaju nam se one iz doba odrastanja. Onda sam uzeo da gledam Fraisera pa Cheers i jos neke stvari pre mog rodjenja - samo kvalitet je ipak u pitanju 🙂

Devious maids 🙂

Verovatno jer danasnje serije ne vrede nicemu 🙁 Pa i ono sto je ranije bilo barem OK sada je WOW 🙂

Bukvalno ne vrede nicemu.Pogotovo kad ubace onaj usiljeni smeh publike za svaku sitnicu.
Treci kamen od sunca se pratio porodicno na bk.Kvlt serija

Jesu li gledali Amerikanci "The Night Of" poslednju epizodu?

Jel gotova 1 sezona, vredi li gledati. Cuci prvih par epizoda na hardu nego da vidim valja li po vama? Kolko sam pratio temu dobra je, ali jel ostala do kraja takva?

Meni je ok serija, mada dosta ce zavisiti od te epizode (sad procitah da je poslednja, to nisam znao). Posto mi nije bas bilo jasno u kom pravcu ce da ide...

Ja Mucke gledam kad god ih uhvatim na TV-u, pre neki dan epizoda kad Rodni ppbedi na likovnom takmicenju smesna kao i prvi put kada sam gledao.

Ko nije gledao duze vreme, preporuka.

E ***, takve stvari se valjda podrazumevaju, kao da kazes jeo sam cevape i koca mi je tako legla uz njih, ko nije duze pio kocu nek proba obavezno 🙂

Plasim se da mi poslednja epizoda The Night Of ne upropasti sve do sad, ne vidim kako u jednoj moze sve da se razjasni, mora biti nove sezone koja ce se nadovezati.

Otpočela je treća sezona The Strain, nastavljaju u svom maniru, nekako
mi se čini da je ovo jedna od podcenjenijih serija na tržištu.

Meni je to najveci tres koji sam skoro gledao,jedva sam presaltao prvu sezonu i batalio na pocetku druge,iskreno me cudi kako su dobili treću sezonu..

Sent from my iPad using Tapatalk

Ja nisam posle prve epizode mogao dalje, toliko me je jos samo POI mentalno izvredjao u jednoj epizodi..

haha u kojoj POI epizodi, ja sam na četvrtoj sezoni odavno me nije zabavljala ovako neka serija? Mada ja zaista pustim mozak na ispašu kad gledam ovako nešto...

Pa u prvoj epizodi 😀 To su dve serije koje nisam mogao da nastavim posle samo prve epizode.

Odgledao epizodu serije nights of mislim da je to poslednja ako jeste iskreno se nadam da će biti nove sezone. Ne pamtim da me je toliko zainteresovala serija koja se bavi advokaturom, svakako reč je o jednoj fenomenalnoj seriji. Ko nije imao prilike da pogleda obavezno da to što pre uradi.

The night off poslednja epizoda.
Ništa posebno. Cela serija 7.5/10

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno