Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam čitao strip.
Meni je bila solidna tokom čitave sezone.
Nisam očekivao da će mi držati pažnju, bio sam ubedjen da ću odustati nakon par epizoda.
Poslednja epizoda me je oduševila.

Ako bih je poredio po kvalitetu (mada to nije zahvalno) sa ostalim novim dramskim serijama koje sam gledao u poslednje godinu-dve Preacher mi je negde na dnu liste :).
Dok su mi Daredevil, Fargo, Stranger Things, JJ, pa i Mr. Robot za klasu do dve bolje serije.

Inace poceo sam da gledam Peaky Blinders, odgledao jednu i po epizodu i sta znam, glumci i produkcija jesu kvalitetni ali me tematika nesto ne privlaci da nastavim da gledam. Podseca me na Boardwalk Empire koji sam batalio posle prve sezone.

Poslednja izmena:
Preacher mi je skroz dobar iako se razlikuje od stripa što sam znao da će biti slučaj pa se nisam mnogo potresao. U svakom slučaju neobična serija i izgleda da nije za svakoga.

Sent from my SM-N9006 using Tapatalk

Inace poceo sam da gledam Peaky Blinders, odgledao jednu i po epizodu i sta znam, glumci i produkcija jesu kvalitetni ali me tematika nesto ne privlaci da nastavim da gledam. Podseca me na Boardwalk Empire koji sam batalio posle prve sezone.

Ja je gledam sad drugi put, da se podsetim prve dve sezone pre gledanja trece i mogu reci da sam odusevljen. Sad mi se jos vise svidja nego prvi put kad sam gledao.

Ako bih je poredio po kvalitetu (mada to nije zahvalno) sa ostalim novim dramskim serijama koje sam gledao u poslednje godinu-dve Preacher mi je negde na dnu liste :).
Dok su mi Daredevil, Fargo, Stranger Things, JJ, pa i Mr. Robot za klasu do dve bolje serije.
Mr. Robota sam izdržao gledati čitavih pola sezone, Daredevila ni toliko.
Fargo nisam gledao, niti ću (suviše mi se svidja film).
Stranger Things mi se svideo.
Kapiraš? :)

^Ja sam imao isto mišljenje po pitanju serije jer obožavam taj film. Inače, jedina sličnost je sama atmosfera. Priča je totalno drugačija i nema baš dodirnih tačaka. Veruj mi, serija je jedna od boljih. Gleda se u dahu i nećeš se pokajati!

Billy Bob Thornton i Martin Freeman pokidali sa glumom za oskara. Druga sezona se vraća još dalje u prošlost sa drugom pričom i drugim glumcima i možda je čak zanimljivija od prve.

Apsolutna preporuka za Fargo serije. Kome se svideo film, dodatno će uživati.

Fargo je dolicna, obe sezone, preporuka.
Film nisam gledao i sve danas sutra cu i nikako da se setim. :)

Film sam gledao posle prve sezone serije, ali sta znam, nekako sam ocekivao vise. Moguce je zbog toga sto me je serija odusevila, a i u seriji je vise vremena imalo za razradu likova, dok je film relativno kratak.

Velika je greska ne odgledati Billy Bob Thorntona u prvoj sezoni. ;)

@Poolmaker
Gledaj obavezno, bolje je od filma.

Verujem da ako prvo i odgleda drugu sezonu, da će brže bolje skinuti i prvu [emoji6]

Istina! Nikada nisam bio ljubitelj strip heroja u filmovima, pa sam tako preskočio prvu sezonu Daredevil. Međutim, kada je emitovana druga sezona, čitao sam sve same pozitivne kritike o seriji, pa rekoh da joj dam šansu. Oduševila me kao retko koja nova serija!

Ja sam DD izdrzao do 4-5 epizode i skontao da je sve isto u svemu sto gledam i onda sam batalio pola serija koje gledam. Ne kazem da je losa nego sam svega sit sto nije totalno trugacije i originalno (Tipa ST, Fargo, Robot S1 i par slicnih) Fargo obavezno!

Stvarno su postali bolji (mada nije to kakve su nekad bile serije), ali nesto mi previse prica vrte a u malo vremena.

Tyrant... ovde j*** lud zbunjenog. Treca sezona je stvarno lepo isla, karakteri su se bas istakli, a sada u jednoj epizodi... srusili sve! Preterali ga.
Ovamo Bole vodi vojsku (2. sezona) protiv Kalifata, a sada ne ume da bude sam svoj covek, nego je neodlucan i maltene "samo da ugodi zeni".
Meh
P.S. I nije neki spoiler ;)

^^ Zašto bih na silu gledao nešto što me nije zainteresovalo...
Fargo se skida.
Znam dosta njih koji nisu mogli da svare prvu sezonu BB i batalili da gledaju.
Ne volim ni ja serije sa superherojima tipa Arrow, Flesh I ostale DC sapunice, ali DD,Jessica Jones su daleko iznad tog nivoa.
Druga sezona DD je jedna od boljih koje sam gledao ove godine, ili prosle kad li se vec davala. Netflix retko kad omane.

Ljudi, jel moze neko da mi predlozi dobru seriju koja ce da mi drzi paznju da je odgledam do kraja? :)

Nesto na foru Lost ili Breaking Bad (ok, 2 razlicite stvari, ali bilo mi je sve to veoma zanimljivo).... Oddlgedao sam i Narcos prvu sezonu, evo jedva cekam drugu da krene....

Mislim da ne pominjem sad OFAH (koji i dan danas gledam), Men behaving badly etc.... :)

Daredevil, The Night of, mada je ova druga kratka, Making of Murderer, Animal Kingdom, to je od ovih novijih sto su mi ostale u pamćenju... Gledaj pre svega toga The Wire ako nisi pre gledao.

@zoki123
Dekster - Nema slicnosti sa te dve serije ali ako se navuces, odgledaces je u kratkom roku :)

Inace, zavrsio Peaky Blinders (prve tri sezone) u koji sam imao sumnje pre neki dan, i moram da priznam da je bolja serija nego sto sam mislio na pocetku :) I mnogo mi je bila interesantnija za gledanje nego Boardwalk Empire (prva sezona).

Poslednja izmena:
Ljudi, jel moze neko da mi predlozi dobru seriju koja ce da mi drzi paznju da je odgledam do kraja? :)

Nesto na foru Lost ili Breaking Bad (ok, 2 razlicite stvari, ali bilo mi je sve to veoma zanimljivo).... Oddlgedao sam i Narcos prvu sezonu, evo jedva cekam drugu da krene....

Mislim da ne pominjem sad OFAH (koji i dan danas gledam), Men behaving badly etc.... :)
Better call Saul spinoff BB imas 2 sezone cak bi se usudio da kazem da je bolja za nijansi od BB

Sent from mTalk

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno