Šta je novo?

Letv X800 / Letv Le 1 Pro

Imaš u okviru ove teme na samom početku primere fotografija, meni su i više nego dobre.
Evo još par primera mada ih ovaj budjavi tapatalk mnogo uništava..
2016-08-28-20-30-51-222.jpg2016-08-28-20-38-46-353.jpg2016-08-28-20-32-37-288.jpgIMG_20160820_213000.jpg

I ja.
Ali ako ovim tempom nastave da potpisuju nema nama nista od izvornog koda...

Kao da će Kinezi da se potresu zbog toga. Posebno zbog ovog fantomskog modela koji nikad nije zvanično ni izašao u prodaju.

Ovom tipu koji je pokrenuo peticiju odgovorili su dva puta (Ameri doduse), pa mozda i bude nesto. Ljudi se zale na software i update-ove na svim njihovim telefonima. Izgleda da nismo jedini :) Indijci ih pljuju najcrnje.

Poslednja izmena:
Zamijenjen ekran na X800 u mob-shop servisu,ekran je 2560x1440 rezolucije,sve pet,samo ne rade kapacitativne tipke,tj.rade,ali nisu osvijetljene,traziti refund ili ?
Otici cu jos da oni vide u servisu ako mogu sta uciniti,ali sumnjam,da nisu dobro spojili nesto ili,lagano su osvijetljene,nesto kao kad je priguseno svjetlo...

Evo odavde naruceno

http://www.vopmart.com/pa1013251.html

Verovatno su prelepili otvore kroz koje prolazi svetlost. Ne vredi se cimati i odlepljivati ekran ponovo zbog toga ako sve ostalo radi ok.

Verovatno su prelepili otvore kroz koje prolazi svetlost. Ne vredi se cimati i odlepljivati ekran ponovo zbog toga ako sve ostalo radi ok.
Ma meni smeta,teski sam ocd-as i hocu da bude sve tip-top.
Što se tiče ekrana,vjerujem da je original,ovo izbacuje aida64.

Screenshot_2016-09-01-10-44-46.jpg

6784591dd56fe300866ce32fc63667b0.jpg

Ako netko može izvtiti ovo samo

Poslano sa mog Le 1 Pro koristeći Tapatalk

Poslednja izmena:
kod mene je letv one pro us version,instaliran ovaj softver sto je ovdje preporucen od forumasa koliko se sjecam spaneli
e sad sinoc mi se desilo da nece da puni ,stavim drugi punjac radi i usb kabal svoj stavim i napunim ga

jutros ukljucim svoj punjac i hoce punit,do cega bi moglo biti

Restartuj telefon i sve će raditi ok

restartovao i nije pomoglo napunio na drugom punjacu i tek ujutro proradilo
sinoc ista stvar punim ga inace u sobi na produzni kabal bude ukljucen ,predjem u drugu nece punit ,vratim u ovu sobu ni u njoj nije htio
uzmem drugi punjac puni bilo gdje
tek danas u toku dana proradi ponovo letv punjac,ovo mi se nikad nije desavalo

planiram da kupim ovaj fon sa joybuy pa me zanima da li je neko kupio ovaj telefon sa tog sajta ?

pozdrav svima,prvi put sam na forumu i moram reci sve pohvalno za sve ucesnike.pratim ovu temu vec duze vreme zato sto sam kupio letvu us model.posto nemam pojma nista o telefonima sto se tice strucnih naziva,uspeo sam da odradim po vasim upustvima spanjeli rom.imao sam sve navedene nedostatke koji su poznati a sada mi je ostao samo jedan problem nemam mogucnost data povezivanja.ubacio sam zadnji twrp za us model ,preko 3 tj. 3.0.2-0.nemam nikakve bagove ili tako nesto sve radi kao sat.imam rom oko mesec dana i mislim da je to dovoljno za testiranje.jedino sto nemam je mogucnost povezivanja na internet preko kartice tj. mobilne podatke.ako neko zna neko resenje molim da mi detaljno objasni sam postupak kako to uciniti.inace imam 56 godina i citao sam dosta o romu twrp itd.ali se opet slabo razumem.zahvaljujuci spaneliju i njegovom detaljnom opisu sta treba odraditi ja sam uspeo da izbacim viruse sa moba i mislim da je jos puno ljudi kao ja koji ne ucestvuju na forumu ali su zahvalni spaneliju i ostalima na zadatoj temi. jos jednom spaneli hvala mnogo za edukaciju nas starijih a i ostalih pocetnika.

TWRP nema veze sa data. Treba da ubaciš APN podešavanja za svog operatera. Kojeg operatera koristiš? Nemam Letvu kod sebe, ali ću kasnije pokušati da pronađem tačno. U principu ode se u Sim card settings / Access Point Names i doda novi APN.

Obriši svoj broj telefona na slikama.

Sent from my A0001 using Tapatalk

pozdrav svima,prvi put sam na forumu i moram reci sve pohvalno za sve ucesnike.pratim ovu temu vec duze vreme zato sto sam kupio letvu us model.posto nemam pojma nista o telefonima sto se tice strucnih naziva,uspeo sam da odradim po vasim upustvima spanjeli rom.imao sam sve navedene nedostatke koji su poznati a sada mi je ostao samo jedan problem nemam mogucnost data povezivanja.ubacio sam zadnji twrp za us model ,preko 3 tj. 3.0.2-0.nemam nikakve bagove ili tako nesto sve radi kao sat.imam rom oko mesec dana i mislim da je to dovoljno za testiranje.jedino sto nemam je mogucnost povezivanja na internet preko kartice tj. mobilne podatke.ako neko zna neko resenje molim da mi detaljno objasni sam postupak kako to uciniti.inace imam 56 godina i citao sam dosta o romu twrp itd.ali se opet slabo razumem.zahvaljujuci spaneliju i njegovom detaljnom opisu sta treba odraditi ja sam uspeo da izbacim viruse sa moba i mislim da je jos puno ljudi kao ja koji ne ucestvuju na forumu ali su zahvalni spaneliju i ostalima na zadatoj temi. jos jednom spaneli hvala mnogo za edukaciju nas starijih a i ostalih pocetnika.
Ako koristiš mts, moraš da ubaciš novi apn da izgleda ovako
Screenshot_2016-09-06-11-57-58.jpgScreenshot_2016-09-06-11-58-06.jpg

planiram da kupim ovaj fon sa joybuy pa me zanima da li je neko kupio ovaj telefon sa tog sajta ?

Ja sam kupio sa joybuy, u pitanju je kineska verzija, sa 32gb memorije. Ovo mi je vec drugi telefon koji narucujem sa ovog sajta. Oba puta sam bio zadovoljan :)

Nego, ono sto mene interesuje. Izbaci mi jutros telefon da je izasao update, 17s verzija, teska je oko 250mb. Nudi mi da sam odradi update. Pretpostavljam da bih trebao da vratim stock recovery i da ce onda moci sam da odradi? Da li ce mu smetati sto je rutovan?

Na kom si romu? Stock kineski ili neki multilanguage od prodavca?

Stock kineski 16s. Rutovao sam ga, pobrisao sav visak aplikacija.

Onda bi trebalo da root ostane kao i sve Google aplikacije

samo da se zahvalim spaneliju i mitru .uspelo je sa mts -om i sada radi. za vip cu ici u neku poslovnicu, posto imam i jednu i drugu karticu. svako dobro momci.pozzz.

Ima li tko preporuku odakle naručiti lcd + digitizer,dakle kompletni ekran,a da je original ? Naručio sa voppomart,dao 350 kn i dao da se zamijeni u servisu jer želim da bude sve u redu,dakle gore dečki još stavili kaljeno staklo,kao prvo ne radi svjetlo kapacititivnih tipki,aj prešao nekako preko toga,zatim kad sam stavljao u silikonsku masku napukne ekran gore,a kaljenom staklu ništa,jos sam posebno pazio i evo sad mi se pojavio clouding na 2 mjesta,ekran ni tjedan dana gore lol

Poslano sa mog Le 1 Pro koristeći Tapatalk

Samo da javim da je orginalna LeTv kozna maska odlicna. Zaista kvalitetno uradjena. Dislpay se sam pali/gasi pri otvaranja/zatvaranju. Verovatno ima neki magnet u poklopcu.

Poslednja izmena:
Od malopre sam član kluba polomljenih ekrana. Telefon je bio u zaštiti koja dolazi uz telefon i preko ekrana zaštita (kaljeno staklo). Ni zaštitna plastika, a ni kaljeno staklo nisu oštećeni, ali je ekran pukao. Telefon radi normalno, dakle tač skrin je u redu, ali mora da se menja staklo koje ide preko. Može li mi reći neko od vas koji ste imali taj problem kako ste ga rešili i koliko je koštalo to rešavanje? NAravno, pitanje je i za one koji, hvalaBogu, nisu imali tu muku, ali znaju rešenje. Hvala.
ZAboravih da kažem da je telefon ispao iz džepa sa visine od oko 50cm maksimalno.

Tako ću imati sreće i na lotou, zato se ne sikiram :) A da li su to original ekrani, odnosno da li će to biti ekran istih karakteristika i kvaliteta kao i ovaj što je polomljen, pošto vidim da je dokii imao problem?

Za kvalitet ne znam, prečešljaj komentare na Aliju, mada ovo što sam ja video i nije bilo nešto preterano korisno.

Isti slučaj, zato sam i pitao ovde one koje su već menjali. Hvala na pomoći u svakom slučaju.

Nazad
Vrh Dno