Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Imaš modovan SwiftKey gde ima preko 100 tema, ako to ne odgovara onda *** :)

M2 Note

Pogledajte prilog 207440

Ovi su postali ozbiljna spam sekta (jos malo pa ce iskakati iz frizidera k'o A.V) nebuloza od naziva aplikacije a marketing im je ocajan a napadan.

Sent from my D6503
Због њих сам јуче рутовао телефон како би блокирао рекламе :-devil-:

Да ли неко зна шта се десило са апликацијом прва помоћ за све нема је више на маркету и где може да се скине.

Poslednja izmena:
Nešto sam aktivirao engleski na SwiftKey i ugasio kad sam završio to što mi je trebalo, posle toga katastrofa, pola reči više nema na srpskoj tastaturi, baš sam se smorio [emoji20]

Sent from my Sony Xperia Z5 Compact

Meni SwiftKey pravi iste probleme. GoogleKeyboard mi izgleda kao ultimativno rešenje.

Neko probao Geocaching ,super stvar.

Sent from my RedmiNote3Pro

Poslednja izmena:
Uskacem sa jednim pitanjem :)) Obavestenje na viberu o tome da je neko od kontakata poceo da koristi viber mi stize vise puta za istog korisnika? Da li se to desava svaki put kad se telefon vrati na fabricka podesavanja i opet instalira viber? Kako to izbeci kad se npr. pocinje sa koriscenjem novog telefona?

Nikako!

Powered by Lollipop

05be3c9089bed55a208649c74fdf293a.jpg

Svega 200 cache-inga na nivou Srbije. Od toga, 1/10 kod mene,na Zlatiboru, ostatak rasuto,većinom, oko manastira.

To je i meni, prvo, palo na pamet..PokemonGo.

Preporuka za File Manager? Zadnji put kada sam koristio ES File manager bio je ok, sad je pun bloata, Solid je dobar ali istekao trial a File Komander koji dolazi uz Sony je isto ok međutim isto mi je istekao trial.

Preporuka za audio player ?

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока

File manager - Amaze File Manager

Audio player - Phonograph

Poslednja izmena:
Astro File Manager

Gesendet von meinem GEM-701L mit Tapatalk

Phonograph nema lyrics opciju, a i dosta je skroman.

U kom smislu skroman? Ja ga koristim u kombinaciji sa genius aplikacijom

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Zbog toga koristim MIUI stock Music player, ima sve što i Phonograph + lyrics.

Preporuka za File Manager? Zadnji put kada sam koristio ES File manager bio je ok, sad je pun bloata, Solid je dobar ali istekao trial a File Komander koji dolazi uz Sony je isto ok međutim isto mi je istekao trial.

Tottal commander?

fx file explorer (od skoro se zove samo file explorer)

hmmm... cudi me da je tako neograniceno i besplatno. probao sam i dobro radi za sad.. pitam se koliko ce trajati.

Poslato sa Note 3

Da li postoji aplikacija za desktop, kao sto npr tinnelbear ima? Ne mislim na ekstenzije za browser

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno