Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Puno spojlera!

witcher 3 full game na popustu 50% na playstoru ja pazarih

Kako radi na konzoli sada ? Odigrao sam za achievemente na PC-u medjutim dosta questova otislo underlevel a i hocu par drugih izbora pa bi da pazarim PS4 ako gura stabilno 30-ak ?

Trenutno na PS4 igram W3, dosta sam odmakao od pocetka (stigao do Novigrada) igre i mogu slobodno da kazem da radi fluidno i bez ikakvih problema. Znam da je u pocetku igra imala padove fps-a u mocvari, ali to je sredjeno jos u patch-u 1.10 (aktuelna verzija je 1.22), tako da sad ni tamo nema padova fps-a. Igra izgleda odlicno i na PS4-ci. ;)

Navodni izgled PS4 Slim-a:

S9JOxNeh.jpg

CqZ6o6ZWEAE5CDg.jpg:large

V1P0e5jh.jpg

Super izgleda, if a bit safe. Nisu rizikovali sa dizajnom [al ne bih se bunio da su stavili jos jedan USB na pozadinu].

CqaKgwXXgAA6Ubh.jpg

CqaKf51WgAAVTuG.jpg

CqaKfYQXEAEoyg3.jpg

CqaKgYAWEAEQfEf.jpg

Steta sto je snimano u mraku, pa se ne vidi da je plastika identicna onoj sa regularne crne PS4 konzole. Bela konzola je uvek imala malo glossy sjaja.

Veoma lose, pod uslovom da nije fake, xbox S izgleda mnogo bolje. Izgleda jako jeftino, power i eject dugmad na nelogicnom mestu. Tacno se vidi da se sprema mesto za Neo u premium kategoriji, ovo izgleda sada kao igracka.

Bas lose izgleda na konzolama kao da su neke low teksture, oni screenshoti sa PC izgledaju puno ostrije. Koliko vidim takodje radi lose, jedva odrzava 30 fps. Nije los PC port niti je losa konzol verzija, nego je smece ovaj prastari Glacier endzin koji koriste.

Koji PC screenshoti? Oni stari PR bullshots? :D

Ironicno, masa se pre neki dan bunila sto PC verzija ne izgleda vizuelno bolje od PS4 verzije [osim framerate razlike naravno].

edit- Sto se PS4 Slim konzole tice, i dalje mislim da izgleda dobro. Odrzali su minimalistic no-nonsense look.
LYPyvv3.jpg

Radi Witcher dobro, mada ko sam ja da sudim možda ima 28,5 fps a ja to ne vidim.

Za US/CAD naloge, od 22. septembra PS Plus pretplata poskupljuje:

Starting on September 22, 2016, prices for PlayStation Plus memberships will change to $59.99 USD/ $69.99 CAD for twelve months and $24.99 USD/$29.99 CAD for three months. The monthly plan will change to $11.99 CAD in Canada, and remain $9.99 USD in the U.S. If you are a current member, the new prices will take effect if your membership renews on or after this date.

Za sada se ne pominje Evropa.

Jako siromasno izgleda ovaj novi Slim a i smara Sony sa tim silnim revizijama konzola, kao da je bilo potrebe za tanjom verzijom postojeceg PS4. Xbox One S mi puno bolje izgleda od ovog novog.. ovo oblo ko neka torta me podseca da je :p :D

Jako siromasno izgleda ovaj novi Slim a i smara Sony sa tim silnim revizijama konzola, kao da je bilo potrebe za tanjom verzijom postojeceg PS4.

Itekako je potrebno smanjiti cenu konzole kako godine idu, a to se najlakse radi smanjenjem proizvodnog procesa APU-a. PS4 Slim ce da trosi drasticno manje struje, bice laksi za proizvodnju i kostace manje, sto znaci desetine miliona novih kupaca ce odluciti da to kupe jer im pre toga nije padalo na pamet da trose puno para na konzolu. To je tradicija za svaki moderni Playstation konzolni ciklus [od PS1 pa nadalje]. Ono sto nije tradicija je sto ce uskoro PS4 dobiti i jacu variaciju, sto je namenjeno bas fanovima/entuzijastima/onima koji imaju para.

PS4 Slim ce biti socijalna verzija konzole kao sto je bio moj PS3 Slim svojevremeno (slicno izgledaju tj. jeftino). PS4 Neo ce bit deluxe verzija. Kazu da ce biti vecih dimenzija od PS4.

Jedno pitanje...hocu da obnovim Ps+ pretplatu na godinu dana , Uk nalog. Da li moze neko da me uputi gde da kupim i kome da se obratim,nesto sam trazio preko oglasa i deluju mi nerealno skupi (preko 7000 din) , a lik od koga sam kupio prosli put vise nema te kodove za godinu dana pa ako nekome nije problem da da savet i ako post nije za ovu temu,neka prebaci tamo gde treba. Hvala

Sent from my iPad using Tapatalk

Kad ce biti zvanicne najave opet ? Polako mi budzet za Neo pao u vodu, treba debelo da se razmisli da li da se resim jednog racunara i trenutne konzole ukoliko ispadnu bezobrazni i daju "obecanje" da nece biti debelog kompromisa sto se tice MP naslova po pitanju performansi i rezolucije.

Povećavaju cene PSN pretplate! Čist bezobrazluk ide 3 meseca na 24.99USD.

Ma kakav Ps plus..igre sto daju su smejurija a MP ni ne igram..mnogo je to para sad

Ja igram WOT za početak, volim da igram fudbal, može tu da bude i po koji dobar naslov koji ovako košta (NBA2016, Tropico...) Čuo sam da se šuška da će sada biti jačih naslova, jer ne vidim opravdanje za podizanje cene zaista. Meni recimo bez PSN konzola nije ni upola zabavna kao s njim, takav sam korisnik, ne dolaze mi ortaci da pičimo zbog obaveza, deca itd pa volim da igram online... Ma realno nije to neka cifra bila za godinu dana (nit pušim nit izlazim pa mi je ovo kao opravdano), ali prosto nervira ovo za sad bezrazložno dizanje cena

Kad ce biti zvanicne najave opet ? Polako mi budzet za Neo pao u vodu, treba debelo da se razmisli da li da se resim jednog racunara i trenutne konzole ukoliko ispadnu bezobrazni i daju "obecanje" da nece biti debelog kompromisa sto se tice MP naslova po pitanju performansi i rezolucije.

Septembar sedmi, Njujork.

Sony has said that it would hold a news conference at the PlayStation Theater in New York on Sept. 7. A Sony spokesman said the company would talk about the PlayStation 4 business at the news conference.

Septembar sedmi, Njujork.

Hvala.

Meni PSN traje do aprila 2017-e, ne kapiram zasto u radnjama po Beogradu kada kupujem diskove ne dobijam kupone za psn+ od mesec do tri, iako su diskovi novi u folijama dok se reklamiraju i prodaju po inostranstvu sa kodovima. Naravno zavisi od naslova ali recimo DOOM je morao da ima bar mesec dana. Ja sam dobio gratis uz konzolu, ovo kako ispada placacemo registraciju za konzolu, bar oni koji hoce mp. A fifa, bf, u4, siege i sl ***a traze.

Evo vam jedan bundle sa ps igrama:

https://www.humblebundle.com/capcom-playstation-bundle

PWYW for , STRIDER™, Super Puzzle Fighter II Turbo HD Remix and more | BTA for LOST PLANET® 3, Resident Evil HD Remaster, Remember Me, Okami HD and more | 15$ for Resident Evil 0 HD , DMC HD Collection and 50% off Mega Man PSN Coupon

Bundle can only be redeemed on a PSN account from these countries:

(US) United States

(CA) Canada
(MX) Mexico
(BR) Brazil
(CL) Chile
(AR) Argentina
(PE) Peru
(CO) Colombia
(PA) Panama
(CR) Costa Rica
(EC) Ecuador