^Ја сам купио око 30 комада дискова из УК никад нисам добио купоне за ПС+.
Kod mene radi normalno. Inače ne prikazuje se u recent app (kao ni YouTube, NBA, Netflix, itd.), s tim što ne moraš da ideš u Library već možeš iz TV & Video da je pokreneš.Ljudi kako Vam radi twitch na PS4?. Kod mene se ne pojavljuje kao recent app nego moram u library pa odatle da ga pokrecem i slika je razvucene vertikalno i horizontalno na streamu kad gledam nesto .
Kod mene radi normalno. Inače ne prikazuje se u recent app (kao ni YouTube, NBA, Netflix, itd.), s tim što ne moraš da ideš u Library već možeš iz TV & Video da je pokreneš.
Zna li se koja brzina je pozeljna ? Sada sa selidbom sam na 8/1 i eventualno kopernikus 30/3 ako mi se pokaze dobro u prvih mesec dana. Komotno sam imao 120/5 ali i tada sam skidao po 8h NBA 2k16 ili UFC2 pa ne znam da li je uopste izvodljivo za nas.
Heh ja imam neki 10/2 paket, 5.4GHz wireless, i sad ova Titanfall PreAlpha mi se skidala tačno 23 sata. Taman se skinulo da odigram jedan meč i onda su ugasili ... Dobro pa daju preload za igre ... Ali kontam da baš zato i daju
Nego, novi DS4 će imati DVA light bar-a i istu bateriju . Pa ja ovaj stari na DIM moram na svaka 3 sata puniti od nedavno ... Def. ću od Kineza uzeti 2000mAh bateriju i one XboxOne pečurke, da promenim ovaj raspad.
Heh ja imam neki 10/2 paket, 5.4GHz wireless, i sad ova Titanfall PreAlpha mi se skidala tačno 23 sata. Taman se skinulo da odigram jedan meč i onda su ugasili ... Dobro pa daju preload za igre ... Ali kontam da baš zato i daju
Nego, novi DS4 će imati DVA light bar-a i istu bateriju . Pa ja ovaj stari na DIM moram na svaka 3 sata puniti od nedavno ... Def. ću od Kineza uzeti 2000mAh bateriju i one XboxOne pečurke, da promenim ovaj raspad.
Gore pomenut PS Now opcija, pogledaj u Store.Drugari, uzeo sam PS4. Uglavnom sam PC igrač još od doba Sega Dreamcast. Neke naslove sa PS2 sam igrao preko emulatora ali to je sve.
Voleo bih da odigram dobre PS4 ekskluzive I po neki PS3 naslov.
Od PS3 igara me interesuje Metal Gear Solid HD collection i MGS4 Peace Walker. Da li postoji varijanta da to odigram na PS4?
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
Drugari, uzeo sam PS4. Uglavnom sam PC igrač još od doba Sega Dreamcast. Neke naslove sa PS2 sam igrao preko emulatora ali to je sve.
Voleo bih da odigram dobre PS4 ekskluzive I po neki PS3 naslov.
Od PS3 igara me interesuje Metal Gear Solid HD collection i MGS4 Peace Walker. Da li postoji varijanta da to odigram na PS4?
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
Nioh deluje dobro, kad se očekuje izlazak? Ja se nadam da će ove godine biti.
Ako je verovati leak-u, trebalo bi da bude 28. oktobar.
Gore pomenut PS Now opcija, pogledaj u Store.
The last of us, uncharted, bloodborne, infamous second son, until dawn.
Na ove predložene bih dodao i God of War 3, Ratchet and Clank, Journey, Driveclub, dok na jesen/zimu dolaze novi naslovi.
Ovaj Titanfall skoro neigriv u fajtovima, nema sanse da se nacilja nesto. Prvih 5 minuta sam bio ocaran grafikom i fps-om, posle ocaj. Valjda ce ispeglati..
Kod mene potpuno obratno, vrlo precizno ako si uvežban
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari