Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

Za Vip je situacija sledeca: dopuna izvrsena 8.8.2016, kredit vazi do 8.11.2016. a kartica do 6.9.2017.

Vidi vidi vidi Telenor Klik na prepaidu sada ima sledeće verzije:

KLIK S - po ceni od 195 din ti je na raspolaganju 250 MB po punoj brzini.*
KLIK M - po ceni od 295 din ti je na raspolaganju 500 MB po punoj brzini.*
KLIK L - po ceni od 395 din ti je na raspolaganju 1 GB po punoj brzini.*
KLIK XL - po ceni od 595 din ti je na raspolaganju 3 GB po punoj brzini.*
KLIK XXL - po ceni od 995 din ti je na raspolaganju 10 GB po punoj brzini.*

*Usluga je aktivna 30 dana od datuma aktivacije.

Jeftinije od postpaid dodataka na mts-u... Još LTE da puste za prepaid...

MTS ce morati da poradi na netu u paketima i dodacima za postpaid, ovo i za mene postaje "oh come on!" (posto koristim Miks S :)), nema mesta za 4G testove ;)

Za Vip je situacija sledeca: dopuna izvrsena 8.8.2016, kredit vazi do 8.11.2016. a kartica do 6.9.2017.

Znaci vaznost dopune je 3 meseca od trentka uplate a vaznost kartice od zadnje uplate je nepuna 13 mesaca kod VIP-a, da li sam dobro razumeo?

Da li je isto kod Telenor i MTS-a?

Evo kako je na Telenoru - nova kartica aktivirana 8.8.2016. standardni prepaid:
T1ipsR1.png

Znaci vaznost dopune je 3 meseca od trentka uplate a vaznost kartice od zadnje uplate je nepuna 13 mesaca kod VIP-a, da li sam dobro razumeo?

Da li je isto kod Telenor i MTS-a?
Kod MTSa ne verujem da i oni sami znaju :) Na novoj kartici, od aprila ove godine, 3 meseca je vazio kredit. Trebala je i kartica 3 meseca vaziti, medjutim, tacno kako je trebala da istekne, na portalu stoji da vazi jos godinu dana sada :) Isto i jos jedna, matora, koja je trebala isteci, odjednom jos godinu dana vazi, ali kredit je nestao.

Rezime je, generalno kod svih kartica sa 0.00 din traje godinu dana.
Interesuje me sledece ako na nekoj kartici pr.radi imam 100,00 din i ta suma traje 3 meseca, ako ja u polovini treceg meseca uplatim 200.00 din, da li suma od sada 300.00 din traje narednih 3 meseca ili prethodnih 100.00 din vaze jos 15 dana a 200.00 din narednih 3 meseca? Valjda nisam zamumuljio:)

Da bih zadrzao kusur od prethodne dopune na svaka tri meseca mora dopuna.

Ne mora. Kad prođe 3 meseca od zadnje dopune, blokira se odlazni saobraćaj, i kredit koji je preostao se "zamrzava". Kad se uplati dopuna, krediti se sabiraju, i važenje im se produžava za novih tri meseca.

Kod mts postoji mogucnost friendly dopune,ako nema potrebe da se kredit potrosi,prebaci se na neki drugi pripejd mts broj.I kredit nece propasti i ne mora se potrositi,ta usluga kosta 10 dinara.

Послато са Lenovo P1a42 уз помоћ Тапатока

Kako ovaj telenor giganet, moraju li nove kartice da se kupuju ili ne? I koliko košta aktivacija?

Malopre videh u busu reklamu

Prilozi

• 20160820_120634.jpg
    20160820_120634.jpg
    1 MB · Pregleda: 172
  • 20160820_121817.jpg
    20160820_121817.jpg
    1 MB · Pregleda: 85
Poslednja izmena:
Verovatno 3 meseca kao i do sada. Mada još uvek im stoji na sajtu ona stara promocija sa bonusom od 100000 din.

Нисам видео о чему се ради али ценим да ће да буде за недељу дана у мрежи.

Verovatno 3 meseca kao i do sada. Mada još uvek im stoji na sajtu ona stara promocija sa bonusom od 100000 din.

Nisam mislio koliko traje promocija,već kolika najmanja dopuna treba i koliko važi,7 ili 30 dana.

Koliko sam razumeo, minuti i SMS su jednokratni bonus pri aktivaciji novog prepaida, a 1GB se samo dobija za dopune.

Da li promocija za Viber( mesec dana za 99 dinara) moze da se koristi u inostranstvu, ili je ogranicena samo na Srbiju? MTS mreza je u pitanju.

U VIP prepaid promo paketu "pričaj sa svima" nudi se 150 minuta ka svim mrežama i 1500 minuta unutar mreže za 600 dinara mesečno.
Zanima me kada pozovem nekog unutar VIP mreže da li se skidaju "minuti ka svim mrežama" ili se skidaju samo VIP minuti.

Nisam korisnik VIP pa me zanima da li ima svrhe prelaziti kod njih ili ne.
Ako se minuti u VIP-u skidaju u okviri poziva "ka svim mrežama" onda odustajem.

Ako neko razume šta hoću da pitam molim da mi odgovori. Hvala unapred.

Prvo ka svim pa ka VIPu naravno.
Samo uz prosli Smart i ko produzi sada ugovor je imao paralelne minute.

alfaunits hvala na brzom odgovoru. Iskreno očekivao sam ovakav odgovor, ali sam pitao za svaki slučaj.
Nisam korisnik VIP-a, ovaj paket mi je delovao sasvim OK pa sam razmišljao da pređem kod njih, s obzirom da ovakav promo nema u MTS-u kad su u pitanju prepaid paketi (ili ga ja nisam video).
Oni koji nisu upućeni verovatno bi pomislili da pored 1500 minuta u VIP-u dobijaju i 150 minuta ka ostalim mrežama ali to nije slučaj.

Nigde na stranici "prepaid promocije" na sajtu VIP-a nisam našao informaciju da se prvo skida 150 minuta ka svim mrežama čak i kada se zove VIP.
Mislim da bi ta informacija bila fer prema korisnicima kako bi ljudi tačno znali šta plaćaju.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno