fain2daniel
Slavan
- Učlanjen(a)
- 19.01.2006
- Poena
- 465
Ima, potvrdjena druga sezona.
Sent from my D6603
Sent from my D6603
Ja sam je gledao jos tada, i bas mi je prijala! Ali perspektive 2016. godine ne znam da li je podjednako dobraDavno bilo:
Millennium
http://www.imdb.com/title/tt0115270/?ref_=nm_knf_i3
jel gledao neko i jel valja?
Bron (sto znaci most), Dansko-Svedska serija, odavno mi se neka serija nije ovako svidjela jos od The Wire.
Preporucujem definitivno
https://youtu.be/83FcxzlXbKs
poslano s mobitela
Meni se prva sezona Bron/Broen svidela kao malo koja novija serija.Ne znam da li ste gledali američku verziju te serije, radnja se
dešava na granici Meksika-USA.Pokazala se kao iznenađujuće dobra.
Evo ja sam rešio prvo da pogledam original,stigao do 5 ep.i tu sam prekinuo seriju,ne sviđa mi se skandinavska hladnokrvna gluma.Smorio sam se iskreno.Američku verziju planiram da pogledam.Meni se prva sezona Bron/Broen svidela kao malo koja novija serija.
Ko je zainteresovan za Most neka gleda original, pa tek potom ako baš želi neka gleda američku verziju.
Ja ću sačekat balkansku verziju
Odgledao Stranger Things do 4 epizode,toliki hipi ste podigli da sam ga morao skinut.....šta znam,nije mi nešto kolko sam isčekivao
Neke moje pretpostavke
Shepard je čudovište koje i nije čudovište,tj nije zlo,vata ove ljudove da bi mu pomogli da se vrati u svoj svet,ako bude druge sezone,biće u naše doba,bez Vinone i Šerifa,mada mi Šerif i nekako paše u seriju,Vinona nikako,metar i žilet visine,dve vekne hleba težine.....više bi pasala u neko okruženje sa pigmejcima,kontam da je prošlo njeno vreme glume,ne kažem da se ne trudi,ponegde čak i previše
nekako se ne poklapa hronoloski, on je tek usao kad se vec dosta toga izdesavalo
Vezano za Stranger things...
Ne vidim neku veliku šansu da druga sezona Stranger things bude izmeštena na neku drugu vremensku distancu.
Ostavili su još dosta stvari otvorene i u postojećoj. Recimo na kraju poslednje epizode, kome šerif odnosi one kolače u šumu,
da li na taj način odaje počast El koju je de facto izdao ili je ona još uvek negde tu između dva sveta.
I onaj mali što su ga spasli, scena kada odlazi u kupatilo i izbacuje iz sebe one neke parazite, da li je on zaražen...
Ima tu dosta materijala, samo da drugu sezonu odrade kako treba
Ne. Treba gledati makar 1. ili 2. deo. Zbog doze komedije treba gledati i 3. koji ja lično nešto ne volim.Jel vredi gledati Ash vs Evil Dead ako od prethodnog štiva skoro ništa nije gledano?
Ne. Treba gledati makar 1. ili 2. deo. Zbog doze komedije treba gledati i 3. koji ja lično nešto ne volim.
Ako ti se ne gubi vreme, gledaj samo 2. deo, dovoljno je.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari