Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kada su potvrdili? Nadam se samo da neće zas*ati odličnu prvu sezonu.

Davno bilo:
Millennium
http://www.imdb.com/title/tt0115270/?ref_=nm_knf_i3
jel gledao neko i jel valja?
Ja sam je gledao jos tada, i bas mi je prijala! Ali perspektive 2016. godine ne znam da li je podjednako dobra :)
Imaj i na umu da sam ja odrastao uz takve serije, jedino X-Files nisam gotivio iz tog perioda nikako :D

The Tyrant - najzad malo doze realnosti, mada prilicno lose uradjene obe stvari:
...
Prva sezona je najslabija, spora, previse klisea, vidi se da uzimaju Asada kao ideju za Basama i uopste situaciju u arapskim zemljama sada.
Druga i treca su vec fine za gledanje, ima dosta dobrih ideja, druga je puna i realnije akcije (koliko je to moguce sa ovim glumcima..) sa ratista itd. Bolje su od prve sezone svakako.

Dark Matter - cela sezona filler maltene, ako ne izbace 20 umesto 10 epizoda ove godine bice smor :(

Poslednja izmena od urednika:
Nije potvrđeno još... zeznuo sam se izgleda.

Sent from my D6603

30 septembra izlazi jos jedna nova serija na netflixu: Luke Cage. Ako je suditi po trejleru, deluje obecavajuce.

Ne mogu Netflix i Marvel u tandemu da omanu.

Sent from my iPad using Tapatalk

Bron (sto znaci most), Dansko-Svedska serija, odavno mi se neka serija nije ovako svidjela jos od The Wire.
Preporucujem definitivno
https://youtu.be/83FcxzlXbKs

poslano s mobitela

Ne znam da li ste gledali američku verziju te serije, radnja se
dešava na granici Meksika-USA.Pokazala se kao iznenađujuće dobra.

Dark Matter je prilično gledljiva, prva sezona je nekako krenula mlako sa ne baš ubedljivom
glumom. Ali evo druga sezona obećava, 13 epizoda će ih biti u toj drugoj sezoni.

Što se tiče druge sezone Stranger things, nigde još nema zvanične objave za drugom sezonom,
ali sve govori da će je biti.

http://release-date.info/tv-series/stranger-things-season-2-release-date-4893004832/

Ne znam da li ste gledali američku verziju te serije, radnja se
dešava na granici Meksika-USA.Pokazala se kao iznenađujuće dobra.
Meni se prva sezona Bron/Broen svidela kao malo koja novija serija.
Ko je zainteresovan za Most neka gleda original, pa tek potom ako baš želi neka gleda američku verziju.

Na polovini Narcosa.
Odličan, trebao sam ga ranije gledati, preporuka za druge (da ne ponove moju grešku) :)

Meni se prva sezona Bron/Broen svidela kao malo koja novija serija.
Ko je zainteresovan za Most neka gleda original, pa tek potom ako baš želi neka gleda američku verziju.
Evo ja sam rešio prvo da pogledam original,stigao do 5 ep.i tu sam prekinuo seriju,ne sviđa mi se skandinavska hladnokrvna gluma.Smorio sam se iskreno.Američku verziju planiram da pogledam.

Ja ću sačekat balkansku verziju :p

Odgledao Stranger Things do 4 epizode,toliki hipi ste podigli da sam ga morao skinut.....šta znam,nije mi nešto kolko sam isčekivao

Neke moje pretpostavke
Shepard je čudovište koje i nije čudovište,tj nije zlo,vata ove ljudove da bi mu pomogli da se vrati u svoj svet,ako bude druge sezone,biće u naše doba,bez Vinone i Šerifa,mada mi Šerif i nekako paše u seriju,Vinona nikako,metar i žilet visine,dve vekne hleba težine.....više bi pasala u neko okruženje sa pigmejcima,kontam da je prošlo njeno vreme glume,ne kažem da se ne trudi,ponegde čak i previše :p

Poslednja izmena:
Isplati li se gledati Banshee Origins, sada kad završavam sa Banshee ili sam trebao to da odgledam pre Banshee?

To su kratki klipovi koji malo upotpunjuju pricu. Ako ti se svidela serija odgledaj ih.

Ja ću sačekat balkansku verziju :p

Odgledao Stranger Things do 4 epizode,toliki hipi ste podigli da sam ga morao skinut.....šta znam,nije mi nešto kolko sam isčekivao

Neke moje pretpostavke
Shepard je čudovište koje i nije čudovište,tj nije zlo,vata ove ljudove da bi mu pomogli da se vrati u svoj svet,ako bude druge sezone,biće u naše doba,bez Vinone i Šerifa,mada mi Šerif i nekako paše u seriju,Vinona nikako,metar i žilet visine,dve vekne hleba težine.....više bi pasala u neko okruženje sa pigmejcima,kontam da je prošlo njeno vreme glume,ne kažem da se ne trudi,ponegde čak i previše :p

nekako se ne poklapa hronoloski, on je tek usao kad se vec dosta toga izdesavalo

Vezano za Stranger things...

Ne vidim neku veliku šansu da druga sezona Stranger things bude izmeštena na neku drugu vremensku distancu.
Ostavili su još dosta stvari otvorene i u postojećoj. Recimo na kraju poslednje epizode, kome šerif odnosi one kolače u šumu,
da li na taj način odaje počast El koju je de facto izdao ili je ona još uvek negde tu između dva sveta.

I onaj mali što su ga spasli, scena kada odlazi u kupatilo i izbacuje iz sebe one neke parazite, da li je on zaražen...

Ima tu dosta materijala, samo da drugu sezonu odrade kako treba

nekako se ne poklapa hronoloski, on je tek usao kad se vec dosta toga izdesavalo

Kolko sam skontao iz ove 4 epizode,Šepard je ušao prije nego će mala pobeć iz ,,ludare,, i prije će mali nestat

U 3. epizodi ,,Doktor,,tera malu da ga nađe,Šeparda,po slikama

Sad na šta aludiraju sa ovijem Šepardom,na prvog Amera u svemiru ili na Mas Efect,to je već druga priča

Poslednja izmena:
Banshee zavrsio i 4 sezonu i stvarno je kuliska serija, uzivao sam je gledajuci.
I dalje stojim pri tome da je glavni glumac totalno promasen za ovu ulogu ali totalni promasaj u svakom smislu.
Ali zato Matthew Rauch izdominirao! Kako mu je dobro legla ta psiho uloga... faca, pokreti, komplentan on sa sve tom leptirkom i cvidzama i kosicom na razdeljak, velika steta sto njegovom liku nije posveceno malo vise prostora, serija bi mogla da bude jos dinamicnija i bolja.
Kako god zadovoljan sam serijom, preporuka za istu.

Stranger Things,bio bi bolji sa drugčijim odabirom glumačke postave,jedini koji valjaju kao glumci,Šerif i mala....ovaj mali sa onom ITI facom nikakav,Vinona srednja

Serija bi bila odlična da su malo više glumci poradili sami sa sobom,ovako osrednja žalost,tema dobra,ima materijala za sledećih 9 sezona :p

Vezano za Stranger things...

Ne vidim neku veliku šansu da druga sezona Stranger things bude izmeštena na neku drugu vremensku distancu.
Ostavili su još dosta stvari otvorene i u postojećoj. Recimo na kraju poslednje epizode, kome šerif odnosi one kolače u šumu,
da li na taj način odaje počast El koju je de facto izdao ili je ona još uvek negde tu između dva sveta.

I onaj mali što su ga spasli, scena kada odlazi u kupatilo i izbacuje iz sebe one neke parazite, da li je on zaražen...

Ima tu dosta materijala, samo da drugu sezonu odrade kako treba

Šerif kada izlazi iz bolnice,zadnja epizoda,pokupe ga ovi iz ,,ludare,,
tamo valjda dobije dodatne informacije da je mala živa,zato joj i ostavlja Takose u šumi
Definitivno će bit druge sezone,jer čudovište je radilo zalihe u školi,a šerif je naišao na jaje u šumi,u drugoj dimenziji dok su sa Vinonom tražili malog....naišao na jedno,ko zna kolko ih ima :p

Poslednja izmena:
Na kakvim su drogama ovi što su pravili Esh vs Evil Dead :D Ali odlična je serija :)

Tapatalked from LG V10

Jel vredi gledati Ash vs Evil Dead ako od prethodnog štiva skoro ništa nije gledano?

Pa, ja se filmova ne sećam, znam samo ideju o čemu se radilo. Počeo da gledam seriju bez problema.

Tapatalked from LG V10

Jel vredi gledati Ash vs Evil Dead ako od prethodnog štiva skoro ništa nije gledano?
Ne. Treba gledati makar 1. ili 2. deo. Zbog doze komedije treba gledati i 3. koji ja lično nešto ne volim.
Ako ti se ne gubi vreme, gledaj samo 2. deo, dovoljno je.

American Crime Story - 8.5/10

Čudi me da niko ovde nije pomenuo ovu genijalnu seriju.
Odgledao iz cuga celu sezonu.
Bio sam klinac kad se sve ovo izdesavalo i cela prica oko ovog zločina O.J. Simpsona mi je bila nepoznata, nisam cak hteo ni da proverim na netu krajnju presudu kako bi mi gledanje serije bilo sto zanimljivije.
Kome se svideo Making a Murderer ovo ce mozda i vise da mu se svidi.
Stvarno neverovatna prica, a jos veci sok je kad gledas i onda s vremena na vreme ukapiras da se sve ovo stvarno dogodilo. Bukvalno sokantne stvari. Posle serije sam istraživao malo po netu, gledao prave klipove i neverovatno koliko su vecinu stvari verno prikazali.
Posebno sam odusevljen izborom glumaca koji su svoj posao odradili za cistu desetku. Plus bas lice na osobe koje glume.
uploadfromtaptalk1471004300495.jpg

Velika preporuka,pogotovo, ponavljam, kome se svideo Making a Murderer.

Lude stvari se dešavaju u ovom svetu!
Drago mi je sto sam bolje upoznat sa ovom pricom.

Poslednja izmena:
Odgledao sve dosadašnje epizode Ballers, svideo mi se trailer na HBO, pa sam rešio da mu dam šansu. Podseća me pomalo na Californication, samo je za nijansu manje zabavna. Glumci su solidni, verno je prikazan luksuz u kome žive popularni sportisti i njihovi svakodnevni problemi u koje upadaju u stilu Đanija Ćurčića. Nije loša za ubijanje vremena u ovim letnjim danima. 6.5/10

Gledao sam i ja. Solidna je serija, taman je Steni legla dobro uloga. Ali gde si se setio Đanija, svaka čast :)

Ballers odlican za sada, mene vise podseca na Entourage, zbog tog luksuza. Brzo se gleda, preporuka. [emoji1360]

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno