Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel se završilo to?
Čekam dok izadju sve epizode, pa da u cugu pogledam.

Ma kakvi,4 epizode izašlo tek.

Sent from my Nexus 5X

Mr. Robot se malkice popravio sa petom epizodom..

Sent from my D6603

Winona u Stranger Things je na 1.25+1.25.+2.5 mg Lorazepama, 0.5 ujutru i 0.5 uveče Eftila, i 1 dnevno na 8mg Buprenorfina, tako joj prepisao lekar, zbog skorašnje zavisnosti od opijata.

Sent from my SM-N9006 using Tapatalk

E ***, baš ga preteraše sa scenama pederisanja u Animal Kingdom. Nego jel zna neko da mi objasni
na šta sugerišu stalnim povezivanjem Baza i J-ove majke, incest? Mislim, ne može me ništa iznenaditi ali to bi već bilo malo previše

Ne ke..ajte previše winona je uvek bila na nivou zadatka i odlična je u stranger things

Sent from my D6503 using Tapatalk

Les Revenantes 2. sezona - vredi li truda?
Outcast - valja li?

E ***, baš ga preteraše sa scenama pederisanja u Animal Kingdom. Nego jel zna neko da mi objasni
na šta sugerišu stalnim povezivanjem Baza i J-ove majke, incest? Mislim, ne može me ništa iznenaditi ali to bi već bilo malo previše

Meni se u jednom momentu učinilo
da su svi ujaci ustvari deca koje je Strumfeta udomila. Ne znam otkud mi to, ali vrti mi se to u glavi. Samim tim, Baz i J-ova keva, ne bi bili ni u kakvom srodstvu

Meni je Dark Matter trenutno najbolja serija. Iako je bila dobra u prvoj sezoni, kvalitet epizoda je sada 3X.

Meni se u jednom momentu učinilo
da su svi ujaci ustvari deca koje je Strumfeta udomila. Ne znam otkud mi to, ali vrti mi se to u glavi. Samim tim, Baz i J-ova keva, ne bi bili ni u kakvom srodstvu

Samo je ...
Baz usvojen, a ona trojica + julia su njena deca, a pravila ih je sa kim je stigla. Fora je u tome da ih je od malih nogu odgajala da budu brat i sestra, ali su se previše dopadali jedno drugom, a i znali su da nisu rod pa ono ... E sad, šta oni tu sad pokušavaju - da naprave da je Džej njegov sin kobajagi i da je Štrumpfeta nju oterala zbog toga, a ne zbog droge. Ovo nije u filmu dirano uopšte, nego ja nagađam.

nije valjda wayward pines serija gotova sa 2. serijalom?

The Outcast:
meni se svidja, nema neku dubinu a bogami ni širinu :) a dajem 8/10. Mnogo mi više leži nego Les Revenantes (koji mi je ******)
Kraj je sad u petak, nadam se da neće da zabrljaju.

Da ili Ne - DA.

Počeo sam da gledam Stranger Things i mogu reći da mi se serija dopala. Supruga mi kaže da sam podetinjio čim gledam dečije serije sa klincima, ali šta ona zna, bila je klinka kad su bili The Goonies...

The night of sve bolji i bolji...
kada ce vise prestati sa pokazivanjem bolesnih stopala majka mu stara ☺️
Inace Naz je počeo malo da divlja i da se sepuri po zatvoru kada mu je čika Omar dozvolio

Sent from my D6603

Trenutno gledam samo Dark Matter i onako solidna za sada (6 epizoda), gledao sam i neke random epizode Outcasta i nekako mi nije zanimljiva.

Poceo sam da gledam The Night of, nisam mogao da izdržim dok se ne zavrsi.
Mnogo dobro! Definitivno serija godine,napetost u celoj epizodi i sve je odradjeno bas realno. 10/10 bez mnogo razmišljanja,mada tek sam odgledao dve epizode,ali ne sumnjam da će do kraja da bude odlicno,HBO je to.

Sent from my iPad using Tapatalk

Tek u najsvežijoj to jest 5toj ep postaje zanimljivo :)
Ono što sam u spoiler napisao ima na kraju da se ispostavi kao istina :)

Sent from my Redmi Note 3

Tek sam sad izvalio da je ovaj zatvor iz The Night Of isti zatvor gde su snimali Daredevil,tj Punishera u zatvoru,takodje i Gotham [emoji3]
Odgledao petu epizodu i nemam reci,serija u top 10 koje sam gledao,ne mogu da dočekam sledecu epizodu,da sam znao da je ovolika navlakusa sacekao bih zadnju epizodu da odgledam sve odjedared.

Sent from my iPad using Tapatalk

Ja cekam sada Strain da vidim jel vredi sto su ga odlagali par puta, +Wayward pines izasle sve epizode na stermio nisam ni bio svestan toga ja cekao da pocne na FOX kod nas...

The Strain, ovaj što će na FOX-u ići sada, prošle godine još emitovan :D. Sezona 2 je dosta bolja, tj gledljivija od prve ali onaj novi klinac je ubiiiiii :D

Nisam knjigu pratio pa ne znam, ali su u seriji napravili niz nebuloznih stvari za gotovo sve glavne "dobre" likove pa sam do kraja sezone počeo da navijam za te vampire :D

Sve tri sezone su dobre sem treće koja je meni bar za nijansu slabija zbog
Martina koji je navodno u zatvoru i nije aktivan u celoj sezoni a bez njega Saga ne uspeva da odrzi tu neku napetost koja je krasila prve dve sezone

Sent from my D6603

Strange things odlična serija da li ima nekih naznaka za drugu sezonu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno