Zašto 800 MHz?
Ukoliko ste se do sada zapitali zbog čega je kupovina navedene frekvencije toliko bitna, odgovor leži u tehničkim karakteristikama – spektar u opsegu od 800 MHz efikasniji je za pokrivanje velikih delova teritorije i unutrašnjosti objekata. Primera radi, 4G LTE bazna stanica koja koristi frekvencijski spektar u ovom opsegu ima oko dva i po puta veću pokrivenost nego ona na frekvenciji od 1.800 MHz. Matematika je prilično jednostavna.
Sa druge strane, možda i najveća prednost signala od 800 MHz jeste njegova upotrebljivost u manjim, slabo razvijenim i ruralnim delovima zemlje – manje baznih stanica, a veća pokrivenost kvalitetnim signalom.
Evo, iznad imena proba, kod mene je sada ubačena slika, tu treba da dodirneš i tražiće ti da ubacis sliku.znam i nigde mi se ne pojavi silueta nego ime broj mobilnog broj drugog telefona kuca email i ton poziva ili ja radim nesto pogresno
Objasni nama koji neznamo kako si resio?hvala provalio sam i sredio sve
Jel se desava nekome kada se otkljuca otiskom telefon, da udje u neku aplikaciju? Na primer galeriju, fejs i sl?
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari