Šta je novo?

HTC One M8

Sve je to OK. Moj tel vec ima S-OFF, takodje i Super CID i po tome trebao bi da prihvati jedan od ova dva firmware-a ali kad pokrenem bilo AT&T ili Developer Ed RUU javlja da je izabran pogresan file

Onda slikaj sta ti javlja kad flesujes RUU i postavi fastboot getvar all kad budes u prilici :)

@bole9

http://forum.benchmark.rs/showthread.php?p=4671671

Ovde imas uputstvo za flesovanje RUU.zip

Samo nadji RUU.zip od Dev rom-a, koristi umesto onog 6.12.401.4 u uputstvu. I mozes da preskocis 2. korak, vec ti je zakljucan bootloader, a imas i S-OFF, pa bi lako proslo i sa otkljucanim bootloader-om ;)

htc_fastboot je kljucna stvar.

Poslednja izmena:
Ja drzim 2.65 supersu iskljucio sam autoupdate apps al stalno se cimam jednom cu slucajno pritisnuti update all :D

Radi update sa PS-a. Ne pravi problem kao poslednji stable zip. Inace ako hoces zip, mora permissive.zip da se flesne. Ovako mozes v2.65 pa preko PS-a da update-ujes na v2.76. Kad update-uje SuperSU, udji u njega da instalira novi binary i sve sto je potrebno, pa reboot.

Sent from HTC One_M8y

Zadnji RR, dobro je ispeglan, ovaj leak-ovani nexus launcher treba jos da se pegla.
c16ac0bba8b843da8f751b8a40aa5849.jpg
37793c8721bc271685390d606119fd25.jpg
a3301a922a9cf975b1d71ecde03f1390.jpg

Sent from my m8 using Tapatalk

Treba, ispeglace valjda. Jos malo, pa da testiramo N CM/AOSP build-ove.

Hm, u developer options je znao da predje preko te crte. Ispeglali su ga. To je stock ili Team M8 kernel? I da li si menjao governor i tweak-ovao nesto?

Sent from HTC One_M8y

Treba, ispeglace valjda. Jos malo, pa da testiramo N CM/AOSP build-ove.

Hm, u developer options je znao da predje preko te crte. Ispeglali su ga. To je stock ili Team M8 kernel? I da li si menjao governor i tweak-ovao nesto?

Sent from HTC One_M8y
Team-m8, 2.4ghz, alucard.

Pa da, alucard. Pisao sam... Alucard/arteractive/SavagedZen opasno dobri...

Ali prati kako skace freq... 2.4GHz se samo tako koristi :D Baterije nema :)

Sent from HTC One_M8y

Pa da, alucard. Pisao sam... Alucard/arteractive/SavagedZen opasno dobri...

Ali prati kako skace freq... 2.4GHz se samo tako koristi :D Baterije nema :)

Sent from HTC One_M8y
Kod mene 1.7ghz 100%, zato mi cudno sto ne mogu 7-,7.30h kao pre, nego 5h sot max...
61547aa4350c9c04b495b375adb577c5.jpg

I ta freq, zna da skoci i drzi na 2.4GHz. Ne treba tako da se ponasa. Nesto je onaj fizban zeznuo. Jedino da prijavis bug :(

Na 3G only + data ceo dan nisam mogao ni 4h SoT, dok Sense/GPE uredno idu do 4h:30min.

Sent from HTC One_M8y

I ta freq, zna da skoci i drzi na 2.4GHz. Ne treba tako da se ponasa. Nesto je onaj fizban zeznuo. Jedino da prijavis bug :(

Na 3G only + data ceo dan nisam mogao ni 4h SoT, dok Sense/GPE uredno idu do 4h:30min.

Sent from HTC One_M8y
Probacu build sa cm kernelom kad izbace, pre sam lagano 7h sot za skoro 40h. [emoji37]

Da, ali zato uz ovaj Team M8 i te governore, brutalno dobro radi. Jedino da probas drugi governor, npr intelliactive, on je ok.

Sent from HTC One_M8y

Како 7 сати екрана ја не могу да замислим.. Имам 4 са баш јаким коришћењем и то је то..

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Како 7 сати екрана ја не могу да замислим.. Имам 4 са баш јаким коришћењем и то је то..

5294c8871d155c9bc5b4869c32e703c9.jpg

Ranije verzije RR-a.

Da, CM/AOSP romovi su stedljivi, ali nisu najfluidniji. Oko 4-4:30 SoT imam sa 3G only + data ceo dan bez wifi-a na GPE-u.

Sent from HTC One_M8y

Ljudi eo me na ledrooid 8.2.4 jos uvijek, i poceo je zesce da baguje... sto da isprobam sad?
Te teme za nexuse mi se svidjaju, ja sam tek sad to provalio da ima, bas je full mnogo bolje nego htc teme, nisam mesecima dobru nasao. Isprobao bi i to al ne znam od koga, koja verzija i to

CMTE i Layers?

Skini AOSP ili CM rom. Zavisi sta preferiras. ResurrectionRemix poslednji je dobar, pa eksperimentisi sa CMTE-om.

Sent from HTC One_M8y

CMTE i Layers?

Skini AOSP ili CM rom. Zavisi sta preferiras. ResurrectionRemix poslednji je dobar, pa eksperimentisi sa CMTE-om.

Sent from HTC One_M8y
Ova verzija 5.7.3?
Je li moguce da je sistem 300+ mb a gapps 600+ -.-

Ma meni 5 aplikacija u vrh glave od gugla treba... super, ja mislio to je povezano sa verzijama pa da se ne dira

Kako da maknem ovaj google search sa desktopa

Probaj u podesavanjima za CM launcher, zadrzi prst, pa vidi. Ili obrises google app.
Ma meni 5 aplikacija u vrh glave od gugla treba... super, ja mislio to je povezano sa verzijama pa da se ne dira

Onda micro open gapps. Njih isto koristim kad sam na CM/AOSP-u.

Sent from HTC One_M8y

Ne moze da se obrise googleapp a widget kad se zadrzi ne moze da se makne. Mora nedje imat opcija hebem joj

Zadrzi na prazno mesto na home screen-u. Ima default CM launcher verovatno ta podesavanja.

Kako ne moze? Sistemska je, mora da se koristi Titanium backup ili bilo koji root explorer. Ili jednostavno ubacis Nova launcher.

Sent from HTC One_M8y

Evo da se check in u ovu temu,nisam izdržao sa huawei p9l ni tri dana i prodao sam ga.Prvo da se izvinim svima koji su me savetovali da uzmem m8 a ja ipak uzeo p9l.Uzeo sam m8s i na prvu loptu me oduševljava za razliku od p9l koji me smorio prvi dan

Послато са HTC One M8s уз помоћ Тапатока

To je noviji, a malo slabiji model.

Mislim da je dobio Android 6.0 pre par meseci.

Da,malo slabiji,generalno sve glatko klizi,nema stucanja,nema kočenja bar za sada.Nisam imao kod mene nov m8,imao m8s nov i tako ga pazarim.I da,ima android 6

Послато са HTC One M8s уз помоћ Тапатока

Vrh Dno