Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Ne verujem da je zato obrisano, nego je jednostavno puno rasprave bilo ponavljanje. Moglo se ostaviti 2 posta i kraj price, ali onda bi opet rasprava od toga pocela pa su vrv srezali sve. Meni samo nije jasno zasto je obrisano ono poredjenje sa cenama u Bugarskoj, a uredno ostavljeno u temi drugog operatera? :)

Elem jedno pitanje za nove Play+ pakete - sada su navodno ponudili po jedan vise digitalni servis, medjutim neko mi je rekao da vise u novim paketima nema dodatka drustvene mreze, vec su razdvojili taj 1 na 3 dodatka - twitter, fb i whatsapp. Ako je ovo tacno (a nadam se po korisnike da nije) ispada da su novi paketi gori po tom pitanju. Dakle - ko ima nek proveri pa javi, posto osoba koja mi je to izjavila nije 100% pouzdan izvor zbog tehnicke (ne)obrazovanosti. :)

Poslednja izmena od urednika:
Elem jedno pitanje za nove Play+ pakete - sada su navodno ponudili po jedan vise digitalni servis, medjutim neko mi je rekao da vise u novim paketima nema dodatka drustvene mreze, vec su razdvojili taj 1 na 3 dodatka - twitter, fb i whatsapp. Ako je ovo tacno (a nadam se po korisnike da nije) ispada da su novi paketi gori po tom pitanju. Dakle - ko ima nek proveri pa javi, posto osoba koja mi je to izjavila nije 100% pouzdan izvor zbog tehnicke (ne)obrazovanosti. :)
I dalje postoji dodatak društvene mreže. To "razdvajanje" je kod mts-a :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

I dalje postoji dodatak društvene mreže. To "razdvajanje" je kod mts-a :)
Razumem ja da postoji taj dodatak, i ja ga trenutno imam na starom Play+ 3 paketu, ali poznanik je tvrdio da u dodacima koje moze da aktivira kroz app taj dodatak ne postoji, vec samo 3 pomenuta, pa sam pomislio da mozda ima neke veze sa paketom. Dakle pitanje je da li mozes da potvrdis da ga ima u novim Play+ paketima za aktivirati besplatno (kao 1 od X besplatnih servisa)? Ako je tacno da postoji onda ili ga covek nije video ili mu je bio bug pa ga nije bilo u listi.

Elem, za sve one sto zanima zasto pljujem Telenor sa cenama, ako uporedite razliku u ceni pretplate videcete da je gomila tadasnjih flagship-ova od Novembra 2014. ka ovamo spustena u ceni mozda 2-5 000 RSD sto je smesno - http://web.archive.org/web/20141105160106/http://www.telenor.rs/

ja potvrdjujem, imam deezer, novinarnicu i drustvene mreze na novom play+ paketu.

Zna li neko zašto su na Android aplikaciji ukinuli widget za roming?

Ne radi poslednja 2-3 dana. Sada na regularnom widgetu stoji "Dok ste u romingu, koristite aplikaciju". Probao da obrišem widget pa da ga opet dodam, ali više ne postoji :)

Ja jos nemam azuriranje za Moj Telenor.

Inace azurirali su i mapu pokrivenosti sa 4g.
Konacno upisan Nis skoro ceo,onda tamo preko Pancevca deo do Borce ceo,onda NS,cak i Kac :whip: Kragujevac,Jagodina itd.
I sa ovim pokrivanjem mislim da su blizu te famozne cifre od 50% pokrivenosti stanovnistva i sad ce sva 3 da odmore koju godinu pa tek onda opet nastaviti pokrivati ;)

Ja ne vidim update za Moj Telenor. Možda zato što sam u romingu

Takodje pre 5-6 dana dobio poslednji update na 1.6.
Mozda decku tek juce-danas stigao taj update.
Mogao bi da napise i resena dilema a ja mislim da je bas to u pitanju.

Ja jos nemam azuriranje za Moj Telenor.

Inace azurirali su i mapu pokrivenosti sa 4g.
Konacno upisan Nis skoro ceo,onda tamo preko Pancevca deo do Borce ceo,onda NS,cak i Kac :whip: Kragujevac,Jagodina itd.
I sa ovim pokrivanjem mislim da su blizu te famozne cifre od 50% pokrivenosti stanovnistva i sad ce sva 3 da odmore koju godinu pa tek onda opet nastaviti pokrivati ;)

Да, али на новом линку (или сам барем ја до пре неку недељу гледао на другом, а сада пише "page not found"): https://www.telenor.rs/sr/o-telenoru/o-nama/telenor-mreza/mapa-pokrivenosti

Прво, ови несрећници из Ратела су пропустили да објаве дозволе за БС у Јагодини, Каћу, Петроварадину, Каменици, Ветернику...
Друго, као да и ова мапа негде касни (не рачунајући плус покривања задње две недеље Чачка, Краљева, В. бање, Крушевца, Бујановца, Врања, Прешева...), него по мапи у Жаркову и јужно само једна БС, као што је било пре више од два месеца, а мислим да су Рателовци објавили још барем пар дозвола уз Ибарску, око Церака и Видиковца, нисам сигуран, заборавих и да погледам кад сам пролазио пре неки дан.

Да, али на новом линку (или сам барем ја до пре неку недељу гледао на другом, а сада пише "page not found"): https://www.telenor.rs/sr/o-telenoru/o-nama/telenor-mreza/mapa-pokrivenosti

Прво, ови несрећници из Ратела су пропустили да објаве дозволе за БС у Јагодини, Каћу, Петроварадину, Каменици, Ветернику...
Друго, као да и ова мапа негде касни (не рачунајући плус покривања задње две недеље Чачка, Краљева, В. бање, Крушевца, Бујановца, Врања, Прешева...), него по мапи у Жаркову и јужно само једна БС, као што је било пре више од два месеца, а мислим да су Рателовци објавили још барем пар дозвола уз Ибарску, око Церака и Видиковца, нисам сигуран, заборавих и да погледам кад сам пролазио пре неки дан.

Ma kasni sigurno i ova mapa,ali je opet azurirana donekle ;) A znaci pokrili su i Cacak,Vranje itd. sto si nabrojao?

Тако кажу, ако нису баш сасвим пијани ови Рателовци ;) Проверићу ја за неки дан, ове западне градове...

Mapa se ažurira u toku meseca sa podacima iz prethodnog meseca.

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

А како сад Вип онако ажурира скоро тренутно?! И Dzosua и ја знамо да је тих ажурирања било максимално 3 за пола године ;)

Poslednja izmena:
Podneo zahtev za prenos broja iz Telenora u VIP, pre toga poslao mail Telenoru ako hoce da mi daju s7 za 50k jer je toliko na pretplatu od 2k mesecno u VIP-u, naravno odg. ne moze, ok, idem tamo gde moze, podneo zahtev, zovu jutros iz Telenora, kazem liku sta sam trazio da bih produzio ugovor i da me samo to zanima, ja ne znam da li imalo razmisljaju kad krenu sa nebulozama, kaze mi pa imate kod nas za 48k din s7 reko gde ima kad je 68k...pa ima na pretplatu od 3500 din. ....da sam bio u poslovnici i da mi je tako neko nesto rekao pljunuo bi ga, samo je bilo, decko ajde za**** me sada tog tvog proseravanja, sad ne bih ni za 1 da date, broj ce vam biti prebacen....

Poslato uz pomoc veš-mašine.

Па није он крив, тако су га научили менаџери ;) Да навлачи кориснике како зна и уме или ће добити лошу оцену...

Poslednja izmena:
Podneo zahtev za prenos broja iz Telenora u VIP, pre toga poslao mail Telenoru ako hoce da mi daju s7 za 50k jer je toliko na pretplatu od 2k mesecno u VIP-u, naravno odg. ne moze, ok, idem tamo gde moze, podneo zahtev, zovu jutros iz Telenora, kazem liku sta sam trazio da bih produzio ugovor i da me samo to zanima, ja ne znam da li imalo razmisljaju kad krenu sa nebulozama, kaze mi pa imate kod nas za 48k din s7 reko gde ima kad je 68k...pa ima na pretplatu od 3500 din. ....da sam bio u poslovnici i da mi je tako neko nesto rekao pljunuo bi ga, samo je bilo, decko ajde za**** me sada tog tvog proseravanja, sad ne bih ni za 1 da date, broj ce vam biti prebacen....

Za koliko vremena si dobio odgovor ? Isto poslao jutros za zahtevom za popust.

@tolero
2 il 3 dana, slagacu te sad.

Ok , hvala. Ma ako mi daju odmah ok a ono jajaarenje kad podnesem zahtev pa da me zovu neka zaborave. Ako već podnosim zahtev za vip onda ću tamo i da pređem, teško da mogu nešto specijalno da ponude .

А како сад Вип онако ажурира скоро тренутно?! И Dzosua и ја знамо да је тих ажурирања било максимално 3 за пола године ;)

Ja cak ne mogu da se usudim da kazem i 3 da je bilo,pre bih rekao 2 od pocetka ove godine tj.za 6 meseci (ono u martu i ovo od juce)...,ali svakako nije kako je rekao @pantam svaki mesec,ja bi rekao na svaka 3 meseca ;) sto znaci bajato samo tako :D

Poslednja izmena:
Jos gore... Znaci da je i sa popustom na pretplatu nerealno :)

Posto ima ljudi koji rade u Telenoru, verovatno nemaju odgovor na moje pitanje ili bar ne konkretan, kada ce biti i da li ce biti da puste lte brzine za internet pakete?
Totalni apsurd da imas internet paket ali ne das lte brzine za isti a voice paketi imaju 4G. Gde je tu logika i kada ce i dal ce se nesto konkretno odraditi povodom toga?

Како бре не може 4Г на интернет пакетима... А код друга два оператера?

Nazad
Vrh Dno