I dalje postoji dodatak društvene mreže. To "razdvajanje" je kod mts-aElem jedno pitanje za nove Play+ pakete - sada su navodno ponudili po jedan vise digitalni servis, medjutim neko mi je rekao da vise u novim paketima nema dodatka drustvene mreze, vec su razdvojili taj 1 na 3 dodatka - twitter, fb i whatsapp. Ako je ovo tacno (a nadam se po korisnike da nije) ispada da su novi paketi gori po tom pitanju. Dakle - ko ima nek proveri pa javi, posto osoba koja mi je to izjavila nije 100% pouzdan izvor zbog tehnicke (ne)obrazovanosti.![]()
Razumem ja da postoji taj dodatak, i ja ga trenutno imam na starom Play+ 3 paketu, ali poznanik je tvrdio da u dodacima koje moze da aktivira kroz app taj dodatak ne postoji, vec samo 3 pomenuta, pa sam pomislio da mozda ima neke veze sa paketom. Dakle pitanje je da li mozes da potvrdis da ga ima u novim Play+ paketima za aktivirati besplatno (kao 1 od X besplatnih servisa)? Ako je tacno da postoji onda ili ga covek nije video ili mu je bio bug pa ga nije bilo u listi.I dalje postoji dodatak društvene mreže. To "razdvajanje" je kod mts-a![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kod mene poslednje ažuriranje 14.7. verzija 1.6.
Ja jos nemam azuriranje za Moj Telenor.
Inace azurirali su i mapu pokrivenosti sa 4g.
Konacno upisan Nis skoro ceo,onda tamo preko Pancevca deo do Borce ceo,onda NS,cak i Kac :whip: Kragujevac,Jagodina itd.
I sa ovim pokrivanjem mislim da su blizu te famozne cifre od 50% pokrivenosti stanovnistva i sad ce sva 3 da odmore koju godinu pa tek onda opet nastaviti pokrivati![]()
Да, али на новом линку (или сам барем ја до пре неку недељу гледао на другом, а сада пише "page not found"): https://www.telenor.rs/sr/o-telenoru/o-nama/telenor-mreza/mapa-pokrivenosti
Прво, ови несрећници из Ратела су пропустили да објаве дозволе за БС у Јагодини, Каћу, Петроварадину, Каменици, Ветернику...
Друго, као да и ова мапа негде касни (не рачунајући плус покривања задње две недеље Чачка, Краљева, В. бање, Крушевца, Бујановца, Врања, Прешева...), него по мапи у Жаркову и јужно само једна БС, као што је било пре више од два месеца, а мислим да су Рателовци објавили још барем пар дозвола уз Ибарску, око Церака и Видиковца, нисам сигуран, заборавих и да погледам кад сам пролазио пре неки дан.
Podneo zahtev za prenos broja iz Telenora u VIP, pre toga poslao mail Telenoru ako hoce da mi daju s7 za 50k jer je toliko na pretplatu od 2k mesecno u VIP-u, naravno odg. ne moze, ok, idem tamo gde moze, podneo zahtev, zovu jutros iz Telenora, kazem liku sta sam trazio da bih produzio ugovor i da me samo to zanima, ja ne znam da li imalo razmisljaju kad krenu sa nebulozama, kaze mi pa imate kod nas za 48k din s7 reko gde ima kad je 68k...pa ima na pretplatu od 3500 din. ....da sam bio u poslovnici i da mi je tako neko nesto rekao pljunuo bi ga, samo je bilo, decko ajde za**** me sada tog tvog proseravanja, sad ne bih ni za 1 da date, broj ce vam biti prebacen....
Poslato uz pomoc veš-mašine.
А како сад Вип онако ажурира скоро тренутно?! И Dzosua и ја знамо да је тих ажурирања било максимално 3 за пола године![]()
kaze mi pa imate kod nas za 48k din s7 reko gde ima kad je 68k...pa ima na pretplatu od 3500 din.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari