Podnesi zahtev za prenos broja...
Nemoj da si emotivan za svoj novac vec ako te budu zvali i ako ti vise odgovara Tnor ti prihvati i ostani, a predji bez dvoumljenja ako ti vise odgovara VIP.
A za to sto su te pitali da ocenis kontakt trebalo je sa stavis nulu pa da vidis kako zovu![]()
Dao sam im ocenu 4 , bez razmišljanja sam odgovorio na poruku, trebao sam stvarno nulu da dam.
Problem je što vip ima ovu promociju sa 3 gb do 15.8 ili do kraja avgusta , sada i nisam definitivno siguran. Meni ugovor ističe tek 3 septembra sa telenorom , tako da može da se desi da propustim ovu vip akciju, kakav sam maler obično tako i biva
Ja sam planirao da tražim otkup ugovora i platim septembar i podnesem zahtev za prenos broja u vip . Šta se sada dešava ako ja platim 1500 ili koliko već dinara za otkup ugovora i podnesem zahtev , telenor me pozove ponudi popust i ja ostanem kod njih. Šta sa ovih 1500 što sam platio, nije neka suma ali ipak da ne bude da sam bacio novac uzalud.
Testirao sam vip i ima malo bolju mrežu ovde kod mene , malo stabilniji 3g signal . Vip mi odgovara i bez popusta na pretplatu ali verovatno tražim i popust od njih pre prenosa.
Ma imam dovoljno vremena znam. Raspitaću se. Ako mi ne odgovore poslaću opet mail. Onda šaljem vipu , ako mi vip da i popust na pretplatu nemam nikakve dileme , prelazim .
Ne znam šta se dešava ako ja podnesem zahtev mesec dana ranije bez otkupa, možda me tada pozove telenor , onda nisam na gubitku
Pitanje sa upućene, kada se podnese zahtev , za koliko vremena vas obično kontaktiraju ako uopšte kontaktiraju ?
Nemoj da si emotivan za svoj novac vec ako te budu zvali i ako ti vise odgovara Tnor ti prihvati i ostani, a predji bez dvoumljenja ako ti vise odgovara VIP.
Busplus provera preko USSD kosta 1.8din po komadu.
I skida čak i da ne dobiješ povratnu informaciju. Na Telenoru se to bogme često dešava...
Zanimljiva stvar sto su danas u pitanju bili sms-oviReatime nije za pozive, jeste za poruke i megabajte.
Za internet ti ne bih znao reci, posto ga nisam koristio sa ovog telefona bez wifi u roaminguDa se kladimo da njemu ne radi ni za poruke ni za internet?
Sent from my A0001 using Tapatalk
Žao nam je što naša ponuda nije ispunila očekivanja. Cenimo Vašu vernost, ali u ovom trenutku i pored dobre volje drugačije uslove od prethodno predstavljenih nismo u prilici da ponudimo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari