Šta je novo?

Sony Xperia Z3

Ma ne moze da se nadje za normalnu cifru, i ja ga vijam danima i svi imaju neku falinku izgleda.

^
Kakvu sad falinku? ﷼₪₹¤฿Ω

Послато са LG-V400 уз помоћ Тапатока

Ili imaju svetle piksele na displeju, ili je napuklo staklo ili nesto trece. Doduse ja gledam tu do 200 evra, preko te cifre ima ih koliko hoces perfektnih.

Sto ne uzmes Z2,do 190 ima sigurno dobrih primeraka?
Evo ja sam juce uzeo za 170 kao nov full pak i to sve sa noise canc. sluskama.

Sent via Xperia Z2

Imam vec Sony slusalice, ZX-100 i zadovoljan sam, fali mi samo jos telefon :) Vise mi se svidja izgled Z3 posto uzimam iskljucivo crne telefone, a i ispeglane su neke sitnice u odnosu na Z2, pa zato. A i sama cinjenica da sam mogao da uzmem Z3 za malo vece pare bi me glodala natenane :p

Jeste nekako bolji dizajn Z3 (osim zvucnika) a i ta black verzija izgleda bolje od dvojke (tesko je objasniti ali Z3 kuciste kao da je dublje crne boje od Z2 a i alu ram bolje izgleda)

Tu je jos dosta svetliji displej i brza interna mem + intell.active stabilizacija u 1080p modu dok dvojka ima stock SteadyShot.

Sent from my D6503

Sve su to sitnice toliko beznacajne.Dvojka lepse izgleda zbog zvucnika,jedino sto Z3 black kao da stvarno ima dublju crnu boju preko kucista.
Meni je lepsi Z2,a i steadyshot radi lepo.

Sent via Xperia Z2

Sve su to sitnice toliko beznacajne.Dvojka lepse izgleda zbog zvucnika,jedino sto Z3 black kao da stvarno ima dublju crnu boju preko kucista.
Meni je lepsi Z2,a i steadyshot radi lepo.

Sent via Xperia Z2
Dvojka je sira malo ali se primecuje... Z3 izgleda mnogo bolje i za malo da je uzmem ali... [emoji2]

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Kako ciji ukus ;)

Sent via Xperia Z2

Da li je mts Z3 provereno sim free? (Verovatno je pisano vise puta ali ne mogu da nadjem)

Ja mislim da nije Z3 otkljucan.Otkljucan je bio Z2 svaki,a Z3 mislim da nije.

Sent from Xperia Z5

Evo sad gledam po MS oglasima, uz vecinu Z3 navode da su otkljucani, pa cak i za one iz Telenora.

Mislim da mts prodaje otkljucane Z2/3/5 ali ipak treba proveriti.

Sent from my D6503

Moguce da sad i Telenor prodaje otkljucan Z3.Ja sam ga uzeo kod njih cim se pojavio i bio je zakljucan.

Sent via Xperia Z2

U telenoru su sada Z5 zakljucani a mts mislim da sve Z prodaje bez tog ogranicenja ali treba proveriti.

Sent from my D6503

Moj Z5 je uzet u Telenoru i zakljucan je mada sam nailazio na oglase gde pise da je uzet u Telenoru a sim free.
Doduse mozda ga je taj neko otkljucao preko koda.

Sent from Xperia Z5

Polovan, uzeo sam onaj koji sam procenio da je najbolji od ponudjenog posto moram da uzmem telefon do subote i da prodam ovaj moj, nema vise vremena za cekanje.

Taman da ga za par dana prilagodim sebi i rekalibrisem bateriju sa par punjenja.

Dobro je sto ima double tap to wake, toliko sam se navikao na to na G3 da kad god se uhvatim za neki telefon, obavezno probam da ga otkljucam duplim dodirom, smeju mi se ljudi :D

Na 6.0.1 valjda ima i double tap zakljucavanje. Ali zato jos uvek nema krsteno kesiranje :d

Sent from my D6503

Nisam primetio neki uticaj...

Sent via Xperia Z3

Ajmo sada preporucite mi valjanu futrolu , kaljeno staklo.. Sad ga treba lepo spakovati kad stigne. :cool:

Poslednja izmena:
Nillkin kaljeno sa prednje strane i casemate Tough case, tako ga bar ja vozim već duže.

Sent from my D6603

Imas i Nillkin Scrub futrolu kvalitetna je,ima otvore za sve ulaze i dugmice,i ide u tri boje crna,bela i zlatna.Kosta kod nas na KP 1200 rsd.Ja imam na Z2 gold verziju a na Z5 black,lepo izgleda kad se telefon stavi u to.

Sent via Xperia Z2

Ja sam vise fan silikona (sto se tice telefona of course :d ) i kaljenog stakla/folije, glomazno mi je u tim futrolama da drzim telefone :p

Nazad
Vrh Dno