Može li taj br. teh. podrške a da nije 0800 i ako možeš postavi ceo screenshot od DSL Link Information tvog modema..A to je nači za ping, za igre. Ok, evo još jedan rezultat upravo ping 15 Pogledajte prilog 204188
Imam broj za to hoćeš ? Podrška mts, ali ne onaj 0800
Hvala za br. i screenshot!Pogledajte prilog 204589 Pogledajte prilog 204590
Još neku želju ?
Neznam zašto,ali kad internet ne koristim par sati, on se isključi, pa kad uključim ili komp ili se povežem sa telefonom on se vrati.
Da, samo prebaci na Always On
Optika do zgrade ili optika do stana?Pozdrav svim forumasima...
Pre neki dan su mi dovukli optiku do zgrade. U pitanju je Telekom. Trenutno sam SBB-ov korisnik ali hocu da uzmem neki od box paketa, posto ovi iz SBB-a ne nude nikakvu beneficiju starim korisnicima za potpisivanje nove UO. Zanima me jel ima ovde korisnika optike i kakva su iskustva ? SBB net mi odlicno radi, skoro nikad za 2 godine nije bilo prekida u radu.
Hvala i pozdrav!
Нема? Ни оптика до стана није боља?Optika do zgrade je odlična,od toga mislim da nema bolje
Прво су ми рекли да вероватно има неке везе са новим бокс пакетима али морају да провере...Ma ko bi rekao da je greska ta cena jos![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari