Volume + i Power zajedno drzis ako udje u recovery otkljucan je[emoji6]U super, nadam se da ce i moj biti tako da ne moram bar u pocetku da se cimam sa flesovanjem. Kako se proverava da li je otkljucan Bootloader inace?
Izbegavajte metodu neoficijalnog otkljucavanja ili se upoznajte sa posledicama...
A ako neko zeli da proba Mokee ROM....
http://download.mokeedev.com/?device=libra
Ja sam na RN3 MTK presao na Mokee ROM i odusevio se kako lepo radi, po meni bolji nego MIUI dosta...
Treci dan na 13.1 , ja sam heavy user pa gura 6+ sati sota, u jednom danu. Moj stigao sa Gearbesta, sa njihovim romom , srecom bio je otkljucan pa sam isti dan odradio twpr i cm 13.1. Ima i ono lagano otkljucavanje sa vracanjem oficijalnim romom od januara.
Tel je dosao kao zamena za redmi note 3 pro koji je bio neispravan, za razliku u ceni dosao i chuwi hi8.
Leti , jedina stvar kao bug koju sam do sad primetio je ujutru kad krenem na posao i izadjem iz wifi zone , nece da ukljuci data automatski. Mora da se airplane on off da bi proradio data. To mo se desilo 2 x pa cu javiti ako se definitivno ispostavi kao bug. Svaki app radi , brzo , fluidno i multitasking je super. Mislim da stand by jede vise nego sto bi trebalo. Ostavicu ga preko noci da vidim kolko ce skinuti. Punjac puni bas brzo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari