Šta je novo?

LG Nexus 5X

Pa ima li kod nas da se nabavi taj kabal?I kako prebacujete fajlove dok ne ga nabavite?

Можеш преко вајфај (фтп или слично), каблова има и код нас, е сад да ли сви пролазе као безбедни то немам појма....већине НЕ. Ја сам свој наручио из пријатељске Кине, био је око 10е...

Ja sam u originalnom pakovanju dobio sa type c na micro(mali beli), i njega koristim sa starim kablom.

Jedno blic pitanje, poseduje li 5X opciju double tap to wake za otkljucavanje? Citam nesto po netu medjutim ovi pogubljeni strejndzeri sami sebe pobijaju, mada sam ukapirao da ima ali cisto da proverim.

Nema, ima sa nekim custom kernelima ali troši bateriju.

Steta, bas sam navikao na to na G3. Koliko vremena treba ovom fingerprint senzoru da reaguje na prst?

Onda nema veze, kad sam mogao da batalim da pijem gazirano, mogu i od toga da se odviknem :) Hvala na instant odgovorima :)

prelomio sam, bataljujem dual sim i uzimam Nexus 5x... ne mogu da mu odolim nesto :D vec nekoliko meseci se lomim, jbm ga kad nemam 300e za g4 :D

Pa bolji je 5x u mnogim segmentima od g4

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Jedna stvar mi nije jasna, negde kažu dual speakers, negde kažu samo gornji zvučnik da radi, sta je istina?

Sent from my LT22i using Tapatalk

Samo donji je loudspeaker. Ima valjda neki mod da aktiviraš i gornji, probale su neke kolege odavde to mislim.

Dok čekam da mi stigne 5X, naručio sam ovaj adapter u slučaju da dobijem samo C na C kabl.

^

Ja nemam gde da ga nađem ovde. Ušao danas u WW radnju, devojke me pogledaše belo kao da sam ih pitao nešto o nuklearnoj fizici... Samo sam izašao. Inače i meni treba samo za unlock/root.

ako je neko naručivao otg kabel koji mu ok radi, molio bih lepo za link

hvala ti svakako, no meni treba otg, da mogu fleš da uštekam na fon

Imaš u tehnotroniku u braće ribnikar adapter, ja ga koristim za otg i radi ok.bio je oko 300 dinara ako se dobro sećam.

Sent from my Nexus 5X

Samo traži usb c adapter, ovako slično izgleda samo je bele boje.
8d9f7d1fe5417b0eaad3eb6bb17a5b39.jpg

Sent from my Nexus 5X

Baš čudna stvar, wifi cisco sbb-ov.

A ovo je desktop, vezan kablom(LAN) na cisca.

Pa bolji je 5x u mnogim segmentima od g4

meni je bilo do dual-sim opcije...a ovako su jako slicni,imaju po koju prednost/manu na obe strane...
dve drugarice imaju 5x i g4, koristio sam ih dosta....

ali evo od danas i ja imam 5x, nadam se da ce me lepo sluziti :)

Sa srecom!:)

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Koje su ti to drugarice koje imaju 5x? Zeni to odma':D

Nazad
Vrh Dno