Ne mogu da zamislim jer se tamo vidi samo jabuka i ne moze ni o cemu da se diskutuje (cast izuzecima). Poznato je da nisam Apple fanboy i da vise volim Android ali je cinjenica da je zahtevniji. No, da ne nastavljamo bez potrebe.Zamisli ovu diskusiju u apple podforumu, nemam pojma koga ovde interesuje iphone.
Telep mene zanima ko je bio poznavalac amd-a na forumu i zasto je izbacen?
Ово је послао 6п!
Tamo se poruke brišu čim se spomene android, a ovde se na par strana davi i niko ne reaguje![]()
Ja sam narucio sa aliexpressa 2 komada za svaki slucaj ako jedan ne prodje checkr u nadi da ce drugi prociNaručio sam 5X. Ima li neko preporuku za kupovinu adaptera? Ne čeka mi se mesec dana na ebay-u.
Eto vidis, ja sam vise za kontra kombinaciju (tablet obavezno Android). Jednostavno sam previse limitiran a na tabletu zelim da imam otvoren sistem, da skidam filmove i serije (obicno gledam dok jedem nesto), da mogu da bocnem flesku eventualno, double tap i slicno.
Imam Nexus 7 2013 i prezadovoljan sam. I dalje sasvim solidno radi (lagovi tu i tamo ali nista nepodnosljivo) dok se ne ubace facebook i messenger app (udave ga skroz). Najbolji uredjaj, kada sve sagledam, koji sam do sada koristio (a namenjao sam se).
Sent from my iPhone using Tapatalk
Potpuno tacno. Desi se povremeno da padne fps prilikom listanja ekrana.Ja sam video nekoliko ip6s gde home screen ima 30 fps i horizontalni scroll secka, tj uopšte nije smooth.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Nisam imao nexus tablet, koristio sam neke druge androide(kineze). ***, malo dete pa mi nije zao kada ga razbije![]()
Ja sam mislio da je do rom-a, juce sam stavio chroma od 7.7 i odmah r12. Vratio sam sad r11 i nema tog stuckanjaJel deluje nekome da franco r12 malo štucka? Vratio sam r10 i kao da bolje radi. Vidim i na xda se žale.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari