Šta je novo?

Aplikacije za Windows 10 Mobile , nove,univerzalne

Izasao izgleda i Steam, ako nekoga zanima. Sad procitao na mspoweruser.

Novi messanger FB ima plavu pločicu, pobogu zašto je Microsoftu da natera kompanije da prave providne pločice, jer FB, viber i messanger i tune in imaju obojene pločice.
Jako ružno. Zamenske aplikacije koje imaju providne pločice uspore pokretanje aplikacija.

Novi messanger FB ima plavu pločicu, pobogu zašto je Microsoftu da natera kompanije da prave providne pločice, jer FB, viber i messanger i tune in imaju obojene pločice.

Jako ružno. Zamenske aplikacije koje imaju providne pločice uspore pokretanje aplikacija.

I još gubiš živu pločicu.

Kako gubiš Live Tiles?

Ako se ne varam, on je pomenuo one aplikacije koje ti menjaju pločicu neke aplikacije - smara te što skajp ima svetlo plavu pločicu, pa hoćeš providnu. Jedino što onda ta nova pločica ne bi pokazivala nikakva obaveštenja, nego bi bila tu tako samo kao ikonica na desktopu - uloga joj je samo da se preko nje pokrene aplikacija.

Aha, na to je mislio, ja mislio na zamenske aplikacije za neku app.

FLV ili CCPlayer ???
Koji od ta dva....

CCP. Ovaj pro uwp je jos bolji.

Sent from my m2 note using Tapatalk

Viber mi još uvek pokazuje jednu poruku na pločici, ništa ne pomaže. Bio krš, krš ostao.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Facebook mi zauzima 522 mb ,sta ciniti ?

Sent from mTalk

To je kes, probaj da obrises temporary data ;)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Windows sandbox. :D
Posto sistem nema mogucnost da cisti trash koje naprave aplikacije, moracete da pisete developerima da ubace opciju za ciscenje kesha. Ili uninstall/reinstall svaki put kad se napuni. :)

Fenomenalno... Hvala bogu ja nisam imao do sad takvu situaciju... Napredno, nema šta.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Evo sta kazu za cache. Pitao sam jos neke MS glavudze, samo support odgovorio:
579ed86fb7476d3adc059c40e79bd436.jpg

[emoji1]

Soft reset rules ! :D

Inače, ranije mi je pucao cesto mtalk, a sad baš super radi! Da li je do tog update-a koji ste pomenuli da je bio, ili je do Redstone-a, ili do oba - ja sam svakako baš zadovoljan.

Prijavio sam u Feedback HUB-u problem sa Cache-om, I sugerisao da dodaju opciju za brisanje data/cache. Ajde sada glasajte svi za taj predlog.

Inače pisao sam na Twitter-u Doni Sarkar, Windows Insider nalogu, Windows nalogu, međutim niko ne odgovara.

Da, a ni tad ne pukne, nego mu se samo desi da kaze "nepostojeca tema", a i onda samo nazad-napred, i nastavi.

Prijavio sam u Feedback HUB-u problem sa Cache-om, I sugerisao da dodaju opciju za brisanje data/cache. Ajde sada glasajte svi za taj predlog.
Inače pisao sam na Twitter-u Doni Sarkar, Windows Insider nalogu, Windows nalogu, međutim niko ne odgovara.
Jel mozes da napises kako si tacno napisao, pa da lakse pronadjemo?

Naravno:
Stavio sam kao "naslov" "Add option to delete data/cache app" u sekciji Mobile Environment>System Tray

Dona odgovara samo ako iPhone-om uslikas macku kako se igra sa Lumijom i posaljes joj sliku.

Hahahaha dobra fora :D
Možda ne želi da odgovori zato što na naslovnoj fotografiji profila imam statuu Android-a. :p

Hahahaha dobra fora :D
Možda ne želi da odgovori zato što na naslovnoj fotografiji profila imam statuu Android-a. :p

Malopre citao imali neko takmicenje za najbolju Continuum app i lik iza Perfect aplikacija osvojio, dobio Surface, HP Elite x3, kintu neku, office 365 pretplatu, slikao se sa Donom. Verujem da je dobio jos nesto sto nije za siru javnost, pa se zato ne javlja Dona.

Jel imate messenger u notifikacijama za lock screen ?

Sent from mTalk

Zao mi supporta, posle onih tvitova sam ih malo napusio, oni i dalje hteli da pomognu. Jedva sam ih se otresao, ali su rekli da ce "proslediti nadleznima u w10m timu" za taj problem sa keshom. Win 10 mobile nema opciju kao Android da cisti kesh za svaku app posebno, jedino samo ako dev u aplikaciji stavi da app keshira svoj trash u AppData/Local temp folder, sistem automatski cisti bez potrebe za interakcijom korisnika. Ovako FB i Instagram trpaju u svoj app folder sav cache, a Windows ih vidi kao sasvim normalne aplikacije.

Nazad
Vrh Dno