Novi messanger FB ima plavu pločicu, pobogu zašto je Microsoftu da natera kompanije da prave providne pločice, jer FB, viber i messanger i tune in imaju obojene pločice.
Jako ružno. Zamenske aplikacije koje imaju providne pločice uspore pokretanje aplikacija.
Prvo sto sam probao ,sad zauzima 500To je kes, probaj da obrises temporary data
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Ne pomaze nista kod cacheSoft reset rules !![]()
Ne pomaze nista kod cache
Sent from mTalk
Jel mozes da napises kako si tacno napisao, pa da lakse pronadjemo?Prijavio sam u Feedback HUB-u problem sa Cache-om, I sugerisao da dodaju opciju za brisanje data/cache. Ajde sada glasajte svi za taj predlog.
Inače pisao sam na Twitter-u Doni Sarkar, Windows Insider nalogu, Windows nalogu, međutim niko ne odgovara.
Prijavio sam u Feedback HUB-u problem sa Cache-om, I sugerisao da dodaju opciju za brisanje data/cache. Ajde sada glasajte svi za taj predlog.
Inače pisao sam na Twitter-u Doni Sarkar, Windows Insider nalogu, Windows nalogu, međutim niko ne odgovara.
Hahahaha dobra fora
Možda ne želi da odgovori zato što na naslovnoj fotografiji profila imam statuu Android-a.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari