Šta je novo?

Aplikacije za Windows 10 Mobile , nove,univerzalne

Ipak se ne bih složio s tom tvrdnjom da sve aplikacije smrde manje ili više, mada nije ni bitno, ne treba da idemo u off topic. :)

Sofascore, CCPlayer su odlične app, ima i drugih koje rade isto kao na Androidu,
ali ima i onih koje ne postoje ili rade lošije nego na Androidu.

Sofascore, CCPlayer su odlične app, ima i drugih koje rade isto kao na Androidu,
ali ima i onih koje ne postoje ili rade lošije nego na Androidu.

E, za to se slazem. Nema bolje od Sofascore, a ovaj novi CCPlayer Pro za Win 10 je cista 10-ka. Fiction Book Reader za epub je isto odlican, ali se placa pretplata, freda + mu dodje kao solidna zamena. myTube i Readit za Reddit (mozda i Reddify, ali cesto puca). Sve ostalo u domenu katastrofe. Dobar Internet pretrazivac i dobar muzicki plejer ne postoji.

Cover za cbr i cbz (za stripove) je aplikacija za 10. Kupio sam ga. Ostalo je, uglavnom, mnogo loše ili ne mogu da nadjem. Vezan sam poslovno za Google servise i tek je tu katastrofa. Imam transformer i uglavnom koristim desktop app.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ja ne koristim mnogo aplikacija, fali mi Polazak i Tv Program, ostalo mi radi normalno,
ali recimo Onedrive mi je spor za sve 3 medalje, Google Pictures mi je tu neuporedivo bolji.

Ali kad uporedim Nexus 5X koji sam hteo da kupim i skontam da sam 830 platio 2.5x manje,
mogu da progutam poneku šit aplikaciju i da kažem zadovoljan sam dobijenim, realno :D .

Mene isto nervira sto ne znam kad ce se onedrive odluciti da uploduje slike koje slikam... uglavnom mi odma trebaju na kompu i to me bas iznervira

Ma ko ce ga znati, kad radi u pozadini, znam da treba da udejm u slike pa da gledam sliku 20-30 sekundi i ako udjem posle u one drive onda se "uglavnom" seti da krene upload, to jest onaj krug krene da se vrti sto znaci da se updatuje, par puta sam cekao 5-10min nisam cackao i nista se nije desavalo

To bi mogli u feedback da im pišemo da dodaju opciju u OneDrive, da se proveri šta ima od novih slika, i da se odmah te sve nove podignu. Ili iz photos da postoji opcija "podigni ove fotografije ako već nisu na OneDrive-u. Napišeš ovde kako si napisao tamo, pa da to delimo pluseve.

Sofascore poprilicno sporo javlja promenu rezultata. Na nekim tekmama prodje sigurno 2-3 minuta dok ne jave da je postignut gol.

Live Football nije losa aplikacija, poprilicno brza.

Ma ko ce ga znati, kad radi u pozadini, znam da treba da udejm u slike pa da gledam sliku 20-30 sekundi i ako udjem posle u one drive onda se "uglavnom" seti da krene upload, to jest onaj krug krene da se vrti sto znaci da se updatuje, par puta sam cekao 5-10min nisam cackao i nista se nije desavalo

Ako je uključeno da aplikacija radi u pozadini i slikaš neku sliku trebalo bi za minut najkasnije da ti se pojavi u one drive. Meni se za minut pojavi u photos aplikaciji na pc-u.

Meni je uključeno da Onedrive radi u pozadini, ae što je spora app na mobu, to i da razumem jer je 830 skromnog hardvera,
ali na kompu mu treba da vidi te slike nekad odma nekad 10m a par puta mi se videlo da ih ne vidi uopšte a sutradan kad uđem slike su tu,
kako i zašto ne znam, baš me iritira Onedrive i zato sam prestao da ga koristim.

Meni je uključeno da Onedrive radi u pozadini, ae što je spora app na mobu, to i da razumem jer je 830 skromnog hardvera,
ali na kompu mu treba da vidi te slike nekad odma nekad 10m a par puta mi se videlo da ih ne vidi uopšte a sutradan kad uđem slike su tu,
kako i zašto ne znam, baš me iritira Onedrive i zato sam prestao da ga koristim.

Mada ovo samo treba da porade na novoj opciji. Kao sto rekoh, ako hocemo instant da se podigne slika, onda treba traziti opciju da iniciramo to rucno. Inace je meni OK ovako kako sad funkcionise.

Ja za TV program koristim TV VODIČ i dobar je skroz, tačan, lepo odrađen, domaći i strani kanali.

Da da, nju i koristim, ali nema sve kanale, recimo 24 Kitchen i History, možda i ubacio nisam proveravao,
i ono što mi se najmanje dopada je što nema sadržaj filmova ili link ka IMDBu,
ali sve pohvale za autora i aplikaciju, da je više ovakvih situacija bi bila super.

Ja koristim tvprofil sajt i na pc i na telefonu , fino radi na edge .

Izabereš operatera , možeš da dodaješ kanale .

Ma nije važno, batalio sam OneDrive, bolji i brži GPic.
Hvala na odgovoru svakako.

Jel moze nekako da se podesi da FM radio app radi u pozadini? I ako ne, ima li neka alternativna aplikacija za radio koja to moze?

Postoji li neka aplikacija sa predefinisanim režimima za fotkanje, tipa makro i noćno slikanje?

A onaj proshot ? Ne znam da li već izašla win 10 aplikacija, kačio developer video pre mesed dana.

Nazad
Vrh Dno