Pa zamenski se topi isto, i to van mininga kad je radila kartica na defaultu... evo uslikao sam zamenski kabal, ima 6 zica a na kraju se racva na 8pin za PCIe??
Pogledajte prilog 203866
@Zhule
Ovo se napajanje reklamira kao interno DC->DC verovatno je 220v AC -> ?? DC -> svaki saseban izlaz u DC
Merio sam napone na GPU konektoru PCI-e (oba) i posle na 24pin PSU gde i enma nekih promena jer GPU izgleda ne vuce puno struje kroz PCI-e slat
Evo sad bas gledam review i ja takve kablove nisam dobio, takodje kod mene je PCI-e konktor na napajanju 8pin a ovde je 12pin na ovom testu... eto zasto kazem da skrtare
www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=2470&page=3
Mada je moja novija revizija sa slim kablovima... gde su izgleda stedeli debelo!
Pogledajte prilog 203866
@Zhule
Ovo se napajanje reklamira kao interno DC->DC verovatno je 220v AC -> ?? DC -> svaki saseban izlaz u DC
Merio sam napone na GPU konektoru PCI-e (oba) i posle na 24pin PSU gde i enma nekih promena jer GPU izgleda ne vuce puno struje kroz PCI-e slat
the modular cable board being a DC-to-DC converter rather than just a bundle of wires extending to jacks, and most strikingly... a nearly cable-less interior. In short, the Seasonic X-750 is not just another energy efficient power supply, it's got the build quality and higher tolerance electrical components to go with it. Not to mention four PCI Express power connectors for multi-videocard blessed PCs.
Evo sad bas gledam review i ja takve kablove nisam dobio, takodje kod mene je PCI-e konktor na napajanju 8pin a ovde je 12pin na ovom testu... eto zasto kazem da skrtare
www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=2470&page=3
Mada je moja novija revizija sa slim kablovima... gde su izgleda stedeli debelo!
Poslednja izmena: