Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
znaci po tebi bi sada trebalo prodati i ostati u fiat-u?

Pa rekoh da sam 25% BTC-a prodao nakon odbitka na 682-3. 75% nisam dirao. Prva linija odbrane mi je na nekih 620, ako je cepi imamo retest na nizim vrednostima, prosli put je dosegao do 540.

Jel jos neko imao losa iskustva sa Bitstampom i Intesom ? Povukao sam "international wire transfer" 23 juna, dobio potvrdu od Bitstamp-a da je uplata legla u Intezu jos 27-og ali se ovi u Intezi jos uvek prave grbavi i nema nista...

Daj boze da ti uopste legne na racun i da ti inteza ne vrati lovu na bitstamp. Javi ako legne.

Daj boze da ti uopste legne na racun i da ti inteza ne vrati lovu na bitstamp. Javi ako legne.

Jel ima nekih razloga zasto inteza ne bi uzela proviziju od transakcije i vratila pare nazad ? :)

Jel jos neko imao losa iskustva sa Bitstampom i Intesom ? Povukao sam "international wire transfer" 23 juna, dobio potvrdu od Bitstamp-a da je uplata legla u Intezu jos 27-og ali se ovi u Intezi jos uvek prave grbavi i nema nista...
Provjeri $ na racunu jer sve zemlje koje nisu u eu dobijaju $ dok se za zemlje eu automatski konvertuje u evro. Naravno ovo vazi ako si btc prodavao za $.

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Kako se ispostavilo problem je do pogresnog IBAN koda, zatrazio sam da se to ispravi ili ce vratiti pare nazad pa sve ispocetka...

Treba mi pomoc,dana sam restartova telefon na fabricka podesavanjai sada ne mogu da se prijavim na cex jer mi u google authenticator-u ne prikatuje nijedan nalog.Ni na kraj pameti mi nije palo da ce da mi obrise kodove.Sta ciniti ?

Ako nemas backup coda moras kontaktirat cex da ti iskljuce authentificator

Kada ste isli u Intezu i kada ste trebali da date onu izjavu o prilivu novca na racun, sta ste rekli, tj. pod kojom sifrom je zavedeno?

Backup code imam od poloniex,jos sam ga istampao. :D Kontaktirao sam ih,trazili su mi odgovore o stanju i desavanjima na nalogu,morao sam da im posaljem sliku licne karte.Nadam se da cu povratiti nalog.

Kada ste isli u Intezu i kada ste trebali da date onu izjavu o prilivu novca na racun, sta ste rekli, tj. pod kojom sifrom je zavedeno?

Ako je internacionalni transfer novca onda mora izjava pod kojom sifrom se vodi, imas rok od 30 dana da prijavis priliv novca organima za to zaduzenim popuni se prijava i to je to naravno treba da se prilozi i ugovor sa poslodavcem tako pise u zakonu a ti radi kako hoces. Ako se dize preko cexa i kartice ne treba nikakva izjava vodi se kao povracaj novca od kupovine.

Backup code imam od poloniex,jos sam ga istampao. :D Kontaktirao sam ih,trazili su mi odgovore o stanju i desavanjima na nalogu,morao sam da im posaljem sliku licne karte.Nadam se da cu povratiti nalog.

meni se ovo desilo za Stamp i za Kraken, i bez problem su to odradili, ali naravno ne bez detaljne provere kroz odgovore na određena pitanja vezana za nalog, i potencijalno slanja slike pasoša sa nalepljenim papirićem današnjeg datuma.. i sl. mudrolije ;)

backup kod čuvati dobro ! :)

Resio sam problem,iskljucili su 2FA verifikaciju pa sam se normalno prijavio.Morao sam da odgovorim na par pitanja i da posaljem sliku licnih dokumenata i moju sliku sa licnom kartom.Podrska im je veoma brza,resili smonproblem za pola sata.

Послато са LG-H500 уз помоћ Тапатока

Jos koji sat do halvinga, ali nista se ne desava, mali volume, toliko se pricalo o tome i na kraju naravno nista :)

Ma ja mislim da ce ovo na dole lagano...

Ceka se fork eth-a i onda sve ide gore zajedno. Mora tako da bude, osim ako ne bude drugacije :d

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Eto ga bilo je i polovljenje, zacrvenilo se malo do 630$ sta dalje :d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno