znaci po tebi bi sada trebalo prodati i ostati u fiat-u?
Pa rekoh da sam 25% BTC-a prodao nakon odbitka na 682-3. 75% nisam dirao. Prva linija odbrane mi je na nekih 620, ako je cepi imamo retest na nizim vrednostima, prosli put je dosegao do 540.
znaci po tebi bi sada trebalo prodati i ostati u fiat-u?
Daj boze da ti uopste legne na racun i da ti inteza ne vrati lovu na bitstamp. Javi ako legne.
mom drugaru je stiglo bas pre koji dan na intezu
Kakve su prognoze za litecoin ?
Provjeri $ na racunu jer sve zemlje koje nisu u eu dobijaju $ dok se za zemlje eu automatski konvertuje u evro. Naravno ovo vazi ako si btc prodavao za $.Jel jos neko imao losa iskustva sa Bitstampom i Intesom ? Povukao sam "international wire transfer" 23 juna, dobio potvrdu od Bitstamp-a da je uplata legla u Intezu jos 27-og ali se ovi u Intezi jos uvek prave grbavi i nema nista...
Kada ste isli u Intezu i kada ste trebali da date onu izjavu o prilivu novca na racun, sta ste rekli, tj. pod kojom sifrom je zavedeno?
Backup code imam od poloniex,jos sam ga istampao.Kontaktirao sam ih,trazili su mi odgovore o stanju i desavanjima na nalogu,morao sam da im posaljem sliku licne karte.Nadam se da cu povratiti nalog.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari