Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Video ga u Vip-u, i razočarao sam se, zbog osvetljenja tamo, vuče na zlatnu boju, pored je bio zlatni S7, i razlika se vidi, i mizerna je, mislim sve je jasno kada nisam mogao da provalim da li je silver ili gold. Crni pored je osetno lepši, ovaj kao ogledalo. S6 edge plus silver je mnogo lepša boja nego ovo ogledalo. Mada bih mu dao šansu i pogledao na šta će da liči u drugim uslovima.

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Video ga u Vip-u, i razočarao sam se, zbog osvetljenja tamo, vuče na zlatnu boju, pored je bio zlatni S7, i razlika se vidi, i mizerna je, mislim sve je jasno kada nisam mogao da provalim da li je silver ili gold. Crni pored je osetno lepši, ovaj kao ogledalo. S6 edge plus silver je mnogo lepša boja nego ovo ogledalo. Mada bih mu dao šansu i pogledao na šta će da liči u drugim uslovima.

Sivi je prelep pozadi ali napred ne volim ni jedan osim crnog. Mrzim kad je oko ekrana druga boja pa se ekran istice kad je ugasen.

Srebrni najlepša boja ubedljivo i jedan od najlepših telefona na tržištu, evo ti kako izgleda napolju :)

Prilozi

• IMAG0001.jpg
    IMAG0001.jpg
    861.3 KB · Pregleda: 235
  • IMAG0004.jpg
    IMAG0004.jpg
    944.8 KB · Pregleda: 228
  • IMAG0005.jpg
    IMAG0005.jpg
    712.8 KB · Pregleda: 235

Ja imam sivi i u normalnim uslovima izgleda perverzno,uopste ne podseca na zlatni...to u vipu zbog osvetljenja ti se tako cini.

Inace jel se isplati da udarim update soft phone sa aprilskog na junski i jel je ok providni silikon teracell kao prelazno resenje dok mi ne stigne spigen? (malo na ovom teracell ivice su ostre pa mi cim da mi ne izgrebe malkice staklo na ivicama)

Pozdrav!!!

Srebrni najlepša boja ubedljivo i jedan od najlepših telefona na tržištu, evo ti kako izgleda napolju :)

Nema sta prelep na svim slikama osim ovoj sa ugasenim ekranom. Ne volim to kad napred ima tako crni ekran pa neka druga boja gore i dole nikako. Kad bi imao da je crni napred sivi pozade e to bi bilo stogod.

Meni se svidja moj crni samo sto se svaka ogrebotinica vidi.

I otisci. Dok na sivom verujem da se mnogo manje vide otisci prstiju.

Poslednja izmena:
Ja imam sivi i u normalnim uslovima izgleda perverzno,uopste ne podseca na zlatni...to u vipu zbog osvetljenja ti se tako cini.

Inace jel se isplati da udarim update soft phone sa aprilskog na junski i jel je ok providni silikon teracell kao prelazno resenje dok mi ne stigne spigen? (malo na ovom teracell ivice su ostre pa mi cim da mi ne izgrebe malkice staklo na ivicama)

Pozdrav!!!
Sa aprilskog na junski se isplati. Teracell je ok

Drugari naiso sam na jedan problem.Naime kada hocu da napravim screen shot pomeranjem ruke sa leva na desno ili obrnuto ne desava se nista,dok sa home button i lock radi(u opcijama je sve na on).E sada ne znam da li je do sofftwera ili samog uredjaja...Ne znam sta mu je ciniti da udarim update trenutno mi je tel na mart cim je instaliran 1 aprila ili da nosim u servis?

Drugari naiso sam na jedan problem.Naime kada hocu da napravim screen shot pomeranjem ruke sa leva na desno ili obrnuto ne desava se nista,dok sa home button i lock radi(u opcijama je sve na on).E sada ne znam da li je do sofftwera ili samog uredjaja...Ne znam sta mu je ciniti da udarim update trenutno mi je tel na mart cim je instaliran 1 aprila ili da nosim u servis?

Nosio bi telefon u servis jer ne mozes da napravis ss prevlacenjem dlana ? :D

Da li su S7 u Vipu zakljucani ili sim free?

Sent from Xperia Z5

2a773644ed7211442beb25c91685d1c3.jpg

Verujem da ti je ova opcija na On, jel?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Verovatno pogrešno to radiš, treba da vučeš "profilom" dlana sa desne ivice ka levoj.

Ja imao crni pa sad uzeo silver titanium. Perverzija kako izgleda

crni je lep,al obican, Pa sam ja za gold. Nisam ga vide uzivo samo na yt, svidja mi se sto sljasti...

Pa odavno sam trazio silver ali se retko nalazio. Onda sam se odlucio za crni. E ali kad sam video uzivo silver kako izgleda odmah sam ga porucio. Sad cu crni u oglase...
[emoji4]

Stvarno ovo ne volim ali morao sam da postavim,impresivno
5134a180d9a4bb0be8126da0c6e1d8a5.jpg
380f417cede8967be5ab3b3af3a51012.jpg

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Dule koja je tema deluje lepo?

Nego jel ima neka tema ovde da postaljaju ljudi svoje pocetne ekrane i to sta koriste kako sta izgleda? Da gledam malo mozda dobijem neke ideje.

Dule koja je tema deluje lepo?

Nego jel ima neka tema ovde da postaljaju ljudi svoje pocetne ekrane i to sta koriste kako sta izgleda? Da gledam malo mozda dobijem neke ideje.
Seven Abstracts je tema
Uopšte mi se ne sviđa.
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Vrh Dno