Ova karta kod nas nema sanse da bude ispod 40k din.
380 je 30 000 a ova je navodno duplo i vise jaca, nije realno da ce biti iste cene.Ova karta kod nas nema sanse da bude ispod 40k din.
Sent from my iPad using Tapatalk
380 je 30 000 a ova je navodno duplo i vise jaca, nije realno da ce biti iste cene.
E jesu ga utegli brate mili. Niko nece dati tolike pare za to, kada je onoliko reklamirase da ce biti vise oko 250e za 8GB model. Ali ono cekamo jos uvek, ostala su jos dva dana![]()
Forum nije tu da bi se strogo vodila dilema oko cinjenica, tu su neki i da malo okukaju sto ih pogadja tako nesto.. Amd najavio, au Srbiji duplo veca cena od najave - gotovo besim se, ma salim se ipak...zivot je jedan.+1
Ali bar ne kukam...čekam i vagam kada i šta ću kupiti u skladu sa svojim mogućnostima.
Do 250 evra kupujem karticu, preko 250 evra kupujem konzolu. Savetujem i drugima. Obzirom da pirata vise nema a da se prodavnice igara ne razlikuju previse, ne vidim razlog za dalje pumpanje PC gejming price. Sve je to vise manje slicno a u buducnosti ce biti maltene isto. Meni ni AMD ni nVidia ne trebaju u zivotu. Ako misle da mi skidaju kozu s ledja, aj vozdra drugari.
Mogu da ti kazem da si me stavio na tesko razmisljanje.Do 250 evra kupujem karticu, preko 250 evra kupujem konzolu. Savetujem i drugima. Obzirom da pirata vise nema a da se prodavnice igara ne razlikuju previse, ne vidim razlog za dalje pumpanje PC gejming price. Sve je to vise manje slicno a u buducnosti ce biti maltene isto. Meni ni AMD ni nVidia ne trebaju u zivotu. Ako misle da mi skidaju kozu s ledja, aj vozdra drugari.
Obzirom da pirata vise nema a da se prodavnice igara ne razlikuju previse, ne vidim razlog za dalje pumpanje PC gejming price...
Cini se da je to realnost. Kad se na ovo doda serovanje igara koje odavno ide besprekorno glatko, tesko je i uz najbolju volju opravdati ostanak a kamoli sumanuta ulaganja u gaming pc pored konzole.Do 250 evra kupujem karticu, preko 250 evra kupujem konzolu. Savetujem i drugima. Obzirom da pirata vise nema a da se prodavnice igara ne razlikuju previse, ne vidim razlog za dalje pumpanje PC gejming price. Sve je to vise manje slicno a u buducnosti ce biti maltene isto. Meni ni AMD ni nVidia ne trebaju u zivotu. Ako misle da mi skidaju kozu s ledja, aj vozdra drugari.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari