Rhisonicus
Slavan
- Učlanjen(a)
- 17.02.2014
- Poena
- 225
Ako moze malo vise info o Telenoru, jel rade na kraju njihove kartice na cex.io ili ne? Ima jos neko da se javi? Jer planirao sam da otvorim racun i kod njih ali samo zbog ovoga.
Savise Kinezi ltc za svega 30% danas...Brutalno, nema sta...
I sam znas da nikog nije briga za iste, postoji vise razloga mislim da se ocekuje da britanije na izadje iz EU i da na to gledaju kao losu vest i dodatno spuste btc/ltc
Mada svi znamo da je pump pre svega bio iz kine
Takodje mislim da su neke berze izgubile na ethereum-u ulazuci u DAO! i sad pokusavaju da shortuju sve sto imaju
@student
Generalno da, ali ko brano ostatku sveta da ulaze u POW, niko
POS je daleko bolji sistem za muljatore, nakupis se jeftinog shita i onda si ti glavna farma i baja u sistemu, to je i razlog sto do sad nije zaziveo
Inace nemaju kinezi najeftiniju struju vec se eto ludi da ulazi tonu $$ u mining, ima toga i sirom sveta ali nema toliko onih koji su spremni da uloze vece svote, odredjena podrucja USA takodje imaju skoro besplatnu struju, itd
Sto se tice BTC-a i LTC-a kinezi kontrolisu trgovinu, ali u cijem je posedu vecina novcica, e to je vec tesko znati.
U pravu si skroz, ali i dalje je vecina LTC u novcanicima, za koje ne znamo ciji su. LISK izgleda hoce, ali ETH tesko. Mada onaj klempavi ima toliko toga na lageru da moze da plati vlasnike kineskih menjacnica da ga dodaju.Veruj mi da je vecina LTC kod njih, a ako ne zagrizu ETH, LISK i ostale nove nade, sigurno i BTC. Pa pogledaj koliko LTC-a ima u orderima na nekineskim menjacnicama? Nema ukupno ni 2 mil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari