Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
a za te Price iz radionice prvi put cujem. Sad cu da istrazim izmedju te dve, pa da odlucim koju prvo da gledam. Hvala na predlozima, mnogo si mi pomogao
razocaran sam. Tacno se vidi uticaj DeKnight-a (autor serije Spartacus) koji je radio prvu sezonu i njegov nedostatak u drugoj.
Od onakvog negativca, Fiska, u sezoni dva glavni negativac je Nobu i gomila nindza-stopala .. ? well shi*. Previse nicega u sezoni.
sto su deca davala krv ?
sta je uopste rupa od 40+ spratova (200+ metara) u njujorku ?
sta je uopste madafaka black sky a posebno me nervirali komentari Elektre tipa "ceo svet ode u tri lepe ako me uvate" < a neko da objasni zasto ?
izbor glumice za Elektru: opet Angelina Jolie kompleks. zensko od 45 kila tepa nindze a pritom nula harizme, nula prenesenog osecaja izmedju nje i Matt-a na gledaoca i bukvalno mi svejedno bilo dal ce da je ubiju. pritom izgleda kao skeletor.
Previse screen time-a za Karen, egal sa samim Daredevil-om.
razvodnjena prica tako da u jednom trenutku pojma nemas dal ce Daredevil da se bavi Blacksmith-om, Fiskom, Nobu-om, Punisher-om, Elektrom, Stikom, Fogijem, totalni haos.
i mozda najbitnije pitanje - Ko je Betsy ? :d
Def je prva sezona remek delo za drugu sto se mog ukusa tice. Elektra previse genericka a Nobu jos gori.
Izvini na kasnom odgovoru, Longmire je po meni sjajna serija, ima taj neki vajb američke zabiti koji meni odgovara. Serija po žanru spada u krimi / policijske varijante, sa pričom koja se provlači kroz celu sezonu. Odlično odradjena, dobra gluma, sjajan "setting", sve u svemu preporuka. Ne znam sa čime bih je uporedio ali ako moram onda sa Justified, donekle.
Ja ustao u 5 da odgledam pre posla (i pre nego sto stignete da mi spoilujete)
zao mi diva i malo me atmosfera podsetila na 2 kule..
Samo mi nije jasno u tim "epskim bitkama" kad slabiji krene na jaceg i onda puf iznenada slabijem odjednom uskoci jos konjice i rasturi jaceg... ko je tu sad lud i otkud im sad jos ljudi i sto ti nisu dosli ranije
Samo mi nije jasno u tim "epskim bitkama" kad slabiji krene na jaceg i onda puf iznenada slabijem odjednom uskoci jos konjice i rasturi jaceg... ko je tu sad lud i otkud im sad jos ljudi i sto ti nisu dosli ranije
zao mi diva i malo me atmosfera podsetila na 2 kule..
Sansa iskoriscava Dzona i ne zeli da mu preda potpunu kontrolu nad situacijom zato sto on ima podrsku ljudi sa zida i ljudi sa druge strane zida (wildlings) tako da u seriji imamo politicke igre unutar porodice... Ona je poslala pismo maloprsticu za pomoc i nije htela da kaze Dzonu zbog njegove moguce reakcije a i zato sto mora da ima neki leveridz jer sad imamo pitanje ko ce da vlada Severom i prilcno sam siguran da Sansa nema podrsku ljudi dok ovako moze da kaze da je ona spasla bitku svojom diplomatijom. Prilcno riskantan potez sa njene strane koji se isplatio. Bitno je znati da Sansa vise nije Stark niti ima njihov mentalitet ona bi bila najpribliznija maloprsticu ako bi je poredili sa nekim
GoT
Najbolja epizoda uz Hardhome ubedljivo! GoT je najbolja serija ikada snimljena, ovo je neki opasan budžet samo za ovu epizodu. Ko je klaustrofobičan bolje da ne gleda. Moguće da je ovo najbrutalnija epizoda u seriji do sada. Kamo sreće da su ovako dobro uradili ranije bitke! Ovo je 5000x bolje od holivudskih filmova!
Wun-Wun istenkovao sav demidz on i Hodor heroji sezone. Vrhunsko sibanje, odlicno snimljeno. Ova sezona ih kostala 100milki vrvtno nemaju love vise za duha a i wun-wunovo mlataranje balvanom, realno sa nekim improvizovanom stitom i granom, sve bi boltonove potamanio.
GoT
Najbolja epizoda uz Hardhome ubedljivo! GoT je najbolja serija ikada snimljena, ovo je neki opasan budžet samo za ovu epizodu. Ko je klaustrofobičan bolje da ne gleda. Moguće da je ovo najbrutalnija epizoda u seriji do sada. Kamo sreće da su ovako dobro uradili ranije bitke! Ovo je 5000x bolje od holivudskih filmova!
Jedan sitni propust koji se mogao izbjeći samo da su ljudi čitali šta su napisali u scenariju, a čak se i u montaži mogao izbjeći:
Kako Sansa, kada se obraća Remziju na kraju epizode, zna da on 7 dana nije nahranio svoje pse ako je otišla sa "pregovora" prije samog kraja i prije nego je to Remzi izgovorio u jednoj od prijetnji?
Ovakvih propusta nije bilo dok se radilo pod Martinovom dirigentskom palicom!
GOT pokidao u velikom stilu sa S06E09!!!!
Mislio sam da ću ovakve stvari videti samo na velikom platnu.Fenomenalna režija,koreografija i kamera,zaslužuli su Emmi za ovu epizodu.HBO svaka čast!!!!!
Ovakve scene se ne vidjaju na malim ekranima često,a možda je ovo i prvi put!!!!!!
Svakako koreografija sa Arthurom Deynom i ovo sibanje nisu vidjani na filmu. Pogotovo ovaj krkljanac kad se sudara konjica, najcesce bitke gledamo "ovi s jedne strane ovi s druge i mlataraju macevima".
U svakom slučaju sada su postavili neke nove standarde koje će biti teško i dostići, a tek nadmašiti...
Nije to toliki problem za serije, jednostavno uvijek se mogu odraditi malim budžetom po epizodi, ali za filmove... posebno ako su iz oblasti epske fantastike gdje se forsiraju ovakve makljaže.
Mogu samo zamisliti šta će izvesti u finalnoj bitci završne sezone