Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Francusku prvu sezonu bih stavio u top pet sezona ikada. Ima onu tipičnu njihovu atmosferu, sporija je i utoliko jezivija. Tačno osetiš tu jezu i hladnoću. Ima sjajnu priču, fantastičnu muziku i fotografiju. Gluma isto besprekorna. Prva sezona odlična, druga isto dobra. Važno je da se nađe dobro preveden titl, preporučujem engleski.
ALI, ako nisi ljubitelj francuskog i evropskog filma i ako ti ovo gore nabrojano ne znači mnogo, možda ti se i ne dopadne. Pogledaj prvu epizodu, pa odluči.
Plus, američka je otkazana, neće biti druge sezone.

Hvala,

pogledana FR prva epizoda, bačen pogled na US prvu, čini mi se da FR ima daleko bolju atmosferu a US mi je nekako sa SCI-FI šmekom (to nije kompliment :) )

Idemo sa FR...

Preacher odlican!

preporucujem zainteresovanima da "gvirnu" u sadrzaj stripa odnosno sinopsis, kako ih ne bi docekala prevelika iznenadjenja. Ionako serija nece striktno da prati strip pa vredi procitati bar otprilike kakvo ludilo je u pitanju

Daredevil: citam na netu da su svi odusevljeni drugom sezonom, meni je za sad blaza od prve (epizoda 5). Uvodjenje Frank-a i Elektre i eventualno Spiderman-a (kolko marvel odluci) je nesto sto je ocekivano za Daredevil-a ali koliko je u prvoj sezoni Murdock-ov razvoj bio bitan toliko je i Fisk, odnosno glumac koji ga tumaci pruzao fantasticnu kontru sa druge strane, sa sve Veslijem i celom ekipom zlikovaca. Mozda najbolji lik u serriji meni je upravo Fisk.

GoT

-Beric Dondarion i Thoros of Myr se vratili...verovatno će i Lady Stoneheart uskoro da se pojavi

GoT još jedna u nizu odličnih epizoda. Posebno posljednjih 5-6 minuta.

Odgledao drugu sezonu Better Call Saul.
Koji cliffhangeri!!! AAAAAAA!!!! FUCK YOU VINCE GILLIGAN!!! FUCK! YOU!
Prva sezona je bila ok, ali ova ide rame uz rame sa Breaking Bad. Odlično! Jedva čekam treću. :D

Mene je smorio better call Saul negde kod 4 - 5 epizode ove druge sezone i batalio sam, ali svi kazu da je dobro, tako da bih mogao da nastavim da gledam to

Malo je prosao timeline za to zar se ne slazes ? Ja mislim da su oni tu cisto da bi "Piletina" imao s kim da kulira.
Možda ali

Briene i Podrick su krenuli čamcem niz reku i možda baš nalete na Berica i Cleganea. I tu onda može da se razvije ona priča iz knjiga gde će Lady Stoneheart sa ih zarobi.

Osim toga obrati pažnju kada Clegane piša. Onaj detalj kada pokazuju vodu. Misli da nije slučajno i da je moguće da će tu isplivati leš Careyn Stark

Ne verujem da bi ga vraćali u seriju zbog kuliranja.
Sigurno ima neku svrhu kao i u knjigama.
Sad zavisi koliko će serija otići daleko od knjiga

Preacher strip po meni odličan, baš po mojoj meri, serija za sada ide u dobrom pravcu, videcemo za dalje.
Ništa gore nego kad gledaš epizodu od sat vremena i nešto iščekujes kad ono trt, sto je postalo uobičajeno kod GoT-a, ili je meni jednostavno dosadio, ne znam.
Počela 3.sezona The Last Ship, po meni nije bila loša serija.

Sent from my SM-N9006 using Tapatalk

Preacher strip po meni odličan, baš po mojoj meri, serija za sada ide u dobrom pravcu, videcemo za dalje.
Ništa gore nego kad gledaš epizodu od sat vremena i nešto iščekujes kad ono trt, sto je postalo uobičajeno kod GoT-a, ili je meni jednostavno dosadio, ne znam.
Počela 3.sezona The Last Ship, po meni nije bila loša serija.

Sent from my SM-N9006 using Tapatalk

Kolko sam video po search-u pratis Longmire. Jel valja? Sa cime bi je poredio?

GoT ep9 rezira lik koji je radio Hardhome, najbolje ocenjenu ep u seriji, bice dobro sibanje sigurno.

spojler je spojler,a i nisu toliko retki ljudi koji cekaju kraj sezone/polusezone pa odjednom.

Preacher - pogledao prve dve epizode, nije lose, mada mi je sve delovalo nabacano i pola stvari nisam ukapirao.

Got docek
mislim da ako se izuzme ona baba Ruza da kod nas dolazi najruznija glumica serije a uz to deluje i da je maloletnik. Idem samo ako dodje ona plavusa u toplesu na zmaju

Pogledao pilot POI-ja pre ove 05/12 epizode, baš mi selo. Taman se poklopilo da se u epizodi pokazuje scene What if...
...The Mashine doesn't exist.

A kako je epizoda vezana za upad u NSA, pogodite šta se krije u sobi sa dokazima :) es.jpg

Got docek
mislim da ako se izuzme ona baba Ruza da kod nas dolazi najruznija glumica serije a uz to deluje i da je maloletnik. Idem samo ako dodje ona plavusa u toplesu na zmaju
Natali Dormer je bila kod nas prosle godine cini mi se [emoji1] a sumnjam da bi njoj neko rekao ne [emoji16]

Beyond Genius Lies Insanity

Ma prosto bih se topio kad bi mi prisla onim njenim krivim ustima... Neshvatljiv mi je hipi i lozenje u vezi sa njom.

Pa ne bi ljudi ispalili ni losije devojke od nje kad bi doslo do toga. Ali da mi je toliko neodoljiva, noooope. Meni je Cersei rrr :D

Got ribe
pa ne znam sersei je bila dobra za udaranje al nekako mi deluje kao milfara sa 40+ dok su melisandra i ova mala deneris tamanica. Ona sansa me nervira i totalno nije moj tip. O onij gvozdenorodjenoj da i me pricamo. E bilo bi super da oddju one tri kobre il zvecarke iz dorne. One sto su otrovale malu lavicu. Sa sve bicevima i u koznim korsetima il bez njih. I to samo ono zbog promovisanja serije :)

meni licno su esme bianco i naravno samantha bentley daleko iznad sve te buranije,a vi kako 'ocete. :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno