Ja bih pre temu za arrow, flash, supergirl I ostale moćne rendzere.
@Devix
To jednostavno nije tacno sto pises. Samo mi nadji kad je ove sezone bila epizoda GoTa na 6 strana... I pokusaj da nadjes koliko strana je bilo kad su svi gledali Daredevil sezona 2 i koliko bude postova kad se zaredjaju Arrow, Flash i slicno.
Svidja mi se sto kad komentarisu o poi arrow i strip serijama svi cute i tek kad neko krene da pise o necemu sto njih ne interesuje odmah kukaju za zasebnu temu. Mene kad nesto ne interesuje preskocim i idemo dalje
Ja bih pre temu za arrow, flash, supergirl I ostale moćne rendzere.
+10000Ma previse kuknjave a premalo tolerancije.
Obavezna pravila postovanja:
- krace ocenjivanje serije, moze brojcano, moze u par kracih recenica a naravno moze i kombinovano oba, ako neko zeli da docara zbog cega takva i takva ocena;
- bez ikakve siroke diskusije o seriji, dakle, moze jedan ili eventualno 2 odgovora na neciji post i neka se zavrsi na tome, sve ostalo se brise ili eventualno kaznjava od strane moderatora;
- ukoliko zelite da podelite neku bitnu informaciju, a u pitanju je nesto sto ne bi trebali da vide oni koji nisu gledali konkretnu seriju, koristite SPOILER tag!
Ma previse kuknjave a premalo tolerancije.
Gde si to iskopa da skineš leba ti?![]()
Gomorra - solidan završetak druge sezone, mada ostaje utisak da je prva bila za nijansu bolja. Prvoj sezoni ocena 9, drugoj 8, u proseku 8.5 i preporuka za one koji je još nisu pogledali.
Da li ima prostora za treću sezonu - videćemo, mada meni deluje da je ovime priča zaokružena.
@DeLarge i emaremare
Pogledajte Đeknu, Složnu braću, Priče iz radionice i Grlom u jagode..ako kojim čudom već niste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari