Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za GoT temu, molim administratore.
Sent from Lumia 535 using Tapatalk.

+31

Svidja mi se sto kad komentarisu o poi arrow i strip serijama svi cute i tek kad neko krene da pise o necemu sto njih ne interesuje odmah kukaju za zasebnu temu. Mene kad nesto ne interesuje preskocim i idemo dalje

Daredevil sezona 2

razocaran sam. Tacno se vidi uticaj DeKnight-a (autor serije Spartacus) koji je radio prvu sezonu i njegov nedostatak u drugoj.

Od onakvog negativca, Fiska, u sezoni dva glavni negativac je Nobu i gomila nindza-stopala .. ? well shi*. Previse nicega u sezoni.

sto su deca davala krv ?
sta je uopste rupa od 40+ spratova (200+ metara) u njujorku ?
sta je uopste madafaka black sky a posebno me nervirali komentari Elektre tipa "ceo svet ode u tri lepe ako me uvate" < a neko da objasni zasto ?
izbor glumice za Elektru: opet Angelina Jolie kompleks. zensko od 45 kila tepa nindze a pritom nula harizme, nula prenesenog osecaja izmedju nje i Matt-a na gledaoca i bukvalno mi svejedno bilo dal ce da je ubiju. pritom izgleda kao skeletor.
Previse screen time-a za Karen, egal sa samim Daredevil-om.
razvodnjena prica tako da u jednom trenutku pojma nemas dal ce Daredevil da se bavi Blacksmith-om, Fiskom, Nobu-om, Punisher-om, Elektrom, Stikom, Fogijem, totalni haos.

i mozda najbitnije pitanje - Ko je Betsy ? :d

Def je prva sezona remek delo za drugu sto se mog ukusa tice. Elektra previse genericka a Nobu jos gori.

Rekao covek moderator lepo da ne moze GoT tema.
Tema se zove Poslednje odgledane serije, ljudi najvise poslednje gledaju GoT, i prosle godine je isto bilo pa nije bilo zasebne teme. Ionako se uglavnom spoileri pisu, koga ne zanima brzo moze da preskoci, postovi su kratki.
Čuvajte se sledece nedelje ide dugo iscekivana epizoda.
Btw...
GoT
salim se

@Devix

To jednostavno nije tacno sto pises. Samo mi nadji kad je ove sezone bila epizoda GoTa na 6 strana... I pokusaj da nadjes koliko strana je bilo kad su svi gledali Daredevil sezona 2 i koliko bude postova kad se zaredjaju Arrow, Flash i slicno.

Daredevil prate oba tabora je jer je serija svetlosnim godinama ispred navedenih, i definitivno nije bilo više od 15-20 postova u nekoj proširenoj diskusiji, koja bi potom bila zatrpana Got-om (prolistaš malo unazad). . Za nijansu sam duže od tebe na ovom forumu, Arrow na svom "vrhuncu" (sezona 2) nije imao ni blizu br postova kao GoT (čak i sa flejmerskim postovima "Arrow pokid'o"), dok se kod Flash-a diskusija svodi na par "geek" postova koje pola ljudi ne razume jer ne prati materiju :)

Sa druge strane, ni Spoiler tag nije efikasan recimo na Tapatalk-u, jer često ne izbaci button već me tera da listam kilometarski post.

Sa treće strane: - "bez šire diskusije o serijama" je jedno od taksativnih pravila iz prvog posta koje se redovno krši ovde.

Svidja mi se sto kad komentarisu o poi arrow i strip serijama svi cute i tek kad neko krene da pise o necemu sto njih ne interesuje odmah kukaju za zasebnu temu. Mene kad nesto ne interesuje preskocim i idemo dalje

Sećam se kad se priča u više navrata prenela i na knjige, i to u dobrih 10-15 postova po diskusiji, pa se ćutalo, a administratori vas opominjali. Tako da nemoj o ćutanju i kukanju.

Dosta offtopika od mene, administratori nek pobrišu nepotrebno, ali slobodno mogu i to pravilo da skinu iz prvog posta, samo skuplja paučinu.

Poslednja izmena:
Aman ljudi pa mora da se prodiskutuje nesto, ne kazem na nekoliko strana, ali bar malo mora. Ko bi pratio ovu temu kada bi ljudi samo pisali sta su poslednje odgledali. Pa to bi bilo tipa:
- odgledao got novu epizodu - ****** je
- zavrsio sve breaking bad, serija kida
- izasao daredevil sezona 2, celu noc nisam spavao, sve odgledao ....
i sve ovakvi postovi, nzm kuda to vodi. Malo se prokomentarise svaka, a to sto je trenutno GoT najpopularniji ***, ionako ce zavrsiti za dve nedelje i cao do sledece godine. Smoriste i vi sa konstantnim kukanjem o tome koliko se pise o GoT.

Ma previse kuknjave a premalo tolerancije.

Nema šanse da shvatim što je problem kliknuti na sledeću stranicu ako vas ne zanima got.
BUKVALNO se dešavalo par puta da dodjem i samo predjem stranicu ili nekad čak dve jer su svi postovi o superherojskim serijama koje me ne zanimaju. Posle toga izadjem sa foruma i ne kukam nigde, nećete verovati. Pa može se desiti da u tom trenutku kad ste došli na forum nema ništa što vas zanima, niste pretplaćeni da dobijate sadržaj koji vam u svakom trenutku odgovara.

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

GoT, Arrow ili sta god, nebitno... Samo treba da se izbaci ova druga stavka iz pravila teme:

Obavezna pravila postovanja:
- krace ocenjivanje serije, moze brojcano, moze u par kracih recenica a naravno moze i kombinovano oba, ako neko zeli da docara zbog cega takva i takva ocena;
- bez ikakve siroke diskusije o seriji, dakle, moze jedan ili eventualno 2 odgovora na neciji post i neka se zavrsi na tome, sve ostalo se brise ili eventualno kaznjava od strane moderatora;
- ukoliko zelite da podelite neku bitnu informaciju, a u pitanju je nesto sto ne bi trebali da vide oni koji nisu gledali konkretnu seriju, koristite SPOILER tag!

he he

Poslednja izmena:
Ne, treba preskociti postove koji te ne zanimaju, kao deca se ponasamo.

Odgledah Bloodline Season 2 (2016),šteta da je serija završena posle prve sezone bila bi jedna od najboljih serija koje sam po mom skromnom mišljenju gledao,ovako 6/10.

Ja sam odgledao obe sezone Kamiondzija u prethodnih par dana. Da, da, bila je hiljadu puta repriza na tv, ali ja veoma retko gledam tv, a skoro nikada domace kanale. Tako sam naleteo par puta bas davno, ali nikada nisam bas gledao ovu seriju. Sada sam naisao sam na neki tekst o Pavlu Vujisicu, pa reko ajde. Ono je legendarna serija ljudi, kakvi majstori su Pavle i Ckalja, ono se vise ne radja. Kakve situacije, kakav humor, pa i scenario, rezija, sjajno. Najbolje je prikazan mali covek u teskoj situaciji, u trosnoj kucici, sa puno dece, dok je Kum Paja potpuno suprotna licnost. Ulepsala mi serija prethodne dane, kad sam smoren, pustim i ismejem se sit. :)

Poslednja izmena:
Gde si to iskopa da skineš leba ti? :)

Gomorra - solidan završetak druge sezone, mada ostaje utisak da je prva bila za nijansu bolja. Prvoj sezoni ocena 9, drugoj 8, u proseku 8.5 i preporuka za one koji je još nisu pogledali.

Da li ima prostora za treću sezonu - videćemo, mada meni deluje da je ovime priča zaokružena.

Gde si to iskopa da skineš leba ti? :)

Hahah a znas kako, neko je entuzijast za starim kompjuterima, a ja za filmove i serije. Ustvari stalno gledam bas stare filmove, ali serije po prvi put. Pa isprobao, i bas sam prijatno iznenadjen :D ... Kad pustis Kamiondzije 360p-480p na Full HD LG 42" dijagonale, znas koji uzitak :D

Ja gledam Magnum PI

Sent from my x600

Ima domaceg materijala na youtube kolko hocete. Ja sam prolse god odgledao Vruc Vetar po prvi put i odusevio se.

Gomorra - solidan završetak druge sezone, mada ostaje utisak da je prva bila za nijansu bolja. Prvoj sezoni ocena 9, drugoj 8, u proseku 8.5 i preporuka za one koji je još nisu pogledali.

Da li ima prostora za treću sezonu - videćemo, mada meni deluje da je ovime priča zaokružena.

Već je počelo snimanje treće sezone..

Nekako mi se cini da sam sa svojim komentarom za Daredevil uleteo direktno u GoT raspravu :)

Sezona 2 razocarenje, sezona 3 iako zvanicno nije najavljena definitivno je u planu, tek nakon Defenders-a koji se snimaju krajem 2016te. Postoje rumori da Marvel uprava razmislja da ukljuci i Defenders-e u Infinity war.

@DeLarge i emaremare

Pogledajte Đeknu, Složnu braću, Priče iz radionice i Grlom u jagode..ako kojim čudom već niste

Hannibal - krug drugi

ove reprize me naterale da sve lepo zaokruzim jer sam skoro citao knjige (od filmova samo manhunter,sotl i red dragon(iako znam da je smece)).realno,moglo je sve ovo mnogo,mnogo bolje.ali da su se potrudili.jesu.

@DeLarge i emaremare

Pogledajte Đeknu, Složnu braću, Priče iz radionice i Grlom u jagode..ako kojim čudom već niste

Slozna braca su mi medju omiljenin serijama, gledao sam, kao i Grlom u jagode. Dok Djeknu nisam, a za te Price iz radionice prvi put cujem. Sad cu da istrazim izmedju te dve, pa da odlucim koju prvo da gledam. Hvala na predlozima, mnogo si mi pomogao :)

Djekne se jos sećam kada je bila aktuelna na nasim domaćim programima. Moćna serija.

Sent from my D6603

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno