Šta je novo?

Tapatalk tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zavisi i kako se postavlja ...

KOD: [VIDEO*]https://www.youtube.com/watch?v=v1IocBl_5UM[/VIDEO*]

KOD: [YOUTUBE*]v1IocBl_5UM[/YOUTUBE*]

[YOUTUBE]v1IocBl_5UM[/YOUTUBE]

Preko TapaTalk-a postavljeno

Preko TapaTalk-a postavljeno [YOUTUBE][*YOUTUBE] KOD

[YOUTUBE]v1IocBl_5UM[/YOUTUBE]

Bravo, do toga je sad se lepo vidi YT.
U cemu je fora jel ima neki patch da zakrpim uvaj bag?

My Samsung S6 sent this

Nema tu neke pomoći, ja sam na beta programu i imam zadnju verziju aplikacije samo ...

Evo primer. U onom postu iznad svaki video vidim normalno, ima thumb. Dok u yt temi nijedan [emoji1]

Sent from my D6503 using Tapatalk

E vidiš isto i kod mene ...
U YouTube 2016 temi nijedan se ne vidi ok, a ovde svi :)

Kakva zamena teza :)

Prvo kažeš to, a posle citiraš gde sam komentarisao bagove :)
Da, kažem da si zapeo sa kod mene radi, kod mene radi.
Što nema smisla, budući da si imao očigledno imao dovoljno iskustava sa bagovima Tapatalka.

Dakle, praviš se Toša.
Ili to ili nisi u stanju da shvatiš da to što Tpatalk trenutno radi dobro kod tebe ne znači ništa (postoje oni kod kojih ista ta verzija ne radi dobro).

Radi i kod mene dobro 5.7.2, verujem i kod većine onih koji je koriste da radi dobro.
Ali ne bih se smeo opkladiti da radi baš kod svih dobro, mušičav je Tapatalk, a očigledno i serveri njegovi.

Edit:

Screenshot_20160619-183214.png

Screenshot_20160619-183250.png

Poslednja izmena:
I ja sam na beta programu i imam zadnju aplikaciju.
Kako sad to? Sad mi tek nista nije jasno.

My Samsung S6 sent this

Nema pravila uopšte ...
U ovoj temi se sve ok vidi, dok npr ovde samo piše YouTube video - http://forum.benchmark.rs/showthread.php?369674-Youtube-i-ostali-video-linkovi-2016/page100

288d85c5292d2dbb40b4131e33b72ea6.jpg

Poslednja izmena:
VIP korisnici da li ste kupili aplikaciju dok je mogla ili placate pretplatu svakog meseca? Previse slika se prikazuje i na theme preview ako se iskljuci onda se ne vide ni slike u temamo, ona jadna na wp je mnogo preglednija od ove...
Edit izgleda da mogu da se prikazuju teme bez slike a da se iste vide u njima...[emoji43]

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ajd jedno pitanjce... Kad hoću da otvorim sliku u temi, tt mi nudi jednu, malu i mutnu ili da pratim link koji opet otvara chrome. Ako namestim da link otvara tt, ništa se ne desi... Može li tt da prikaže sliku sa linka ili jok?

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Ajd jedno pitanjce... Kad hoću da otvorim sliku u temi, tt mi nudi jednu, malu i mutnu ili da pratim link koji opet otvara chrome. Ako namestim da link otvara tt, ništa se ne desi... Može li tt da prikaže sliku sa linka ili jok?

Koji je sajt u pitanju?
Ta vrsta problema je vezana za sajt (mala i mutna slika) i/ili adblocker (ne otvara chrome link).
Otvori taj komentar i prekopiraj link i postavi ga ovde.

Svaki link na ovom forumu, FLCS, CBC i ostalim forumima. U adblocker-u na belu listu dodao sve što ste pisali i opet jok. Ako u onoj app za redirekciju stavim da tt otvara, ništa se ne desi, nigde slike.

Kod mene na 6.0 tt prikazuje link dok 5.7.2 prikazuje thumb.

VIP korisnici da li ste kupili aplikaciju dok je mogla ili placate pretplatu svakog meseca? Previse slika se prikazuje i na theme preview ako se iskljuci onda se ne vide ni slike u temamo, ona jadna na wp je mnogo preglednija od ove...
Edit izgleda da mogu da se prikazuju teme bez slike a da se iste vide u njima...[emoji43]

Ja sam je kupio, dok je moglo.

Kakvo se odjavljuje na desktopu?
Hoću da mi se ne pojavljuju sve teme u kojima sam pisao

LG V10

Na desktopu odjavim samo kad neće sa tapatalkom.
Otvoriš temu sa internet browserom, prjaviš se na forum, ideš na podešavanje naloga, izaberi "pretplate" ,pojave se sve teme na koje si prijavljen, označi temu koju hoćeš da odjaviš,
idi dole na" isprazni ovaj folder" . To je to

Poslednja izmena:
Hvala
SAD mi ne radi vidzet Tapatalka

V10

Poslednja izmena:
a301fac9ea4ccb413b74f72cf8c773b4.jpg

Poslednja verzija 6.0.2 zakucan notification count...

Na desktopu odjavim samo kad neće sa tapatalkom.
Otvoriš temu sa internet browserom, prjaviš se na forum, ideš na podešavanje naloga, izaberi "pretplate" ,pojave se sve teme na koje si prijavljen, označi temu koju hoćeš da odjaviš,
idi dole na" isprazni ovaj folder" . To je to
Mislio sam da mi se ne pojavljuju sve teme u kojima sam učestvovao kako to da ugasim da se ne pojavljuje na Tapatalku? a pretplate znam da isključim

V10

i na kraju kako se namešta da vidim sliku iz klipa a ne da mi bude ovako ? mora da se vrati na stariji tt ?

2fea7fddba8a2ac9257e9d9529a51019.jpg

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Da, treba da instaliraš verziju 5.7.2.

hvala na odgovoru. :)

mrzi me ,cekacu da izbace novu verziju.. amateri

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Verovatno ćemo se načekati da to poprave.

Oni popravljaju chat koji verovatno niko ni ne koristi. Sad video na apk mirror verziju 6.0.3

Sent from my D6503 using Tapatalk

Instalirao sam tu verziju i nema vajde, pa sam vratio 5.7.2

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

Aj da ponovim pitanje
Kako da izbrisem neke teme u kojima sam učestvovao a nisam pretplacen na njih da mi se ne pojavljuju na Tapatalku?

V10

^Nema nikakve logike da to možeš izvesti. Poslje J nema K.
Zbog toga i imaš odvojene preglede tema po kojima si šarao i onih na koje si se pretplatio.

Tačnije, TT nije forum već samo preglednik (browser) foruma.
Ako uspiješ sa adminima foruma srediti da pobrišu sve postave koje si pisao u nekoj temi, onda se ta tema neće prikazivati u listi onih u kojima se učestvovao.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno