Šta je novo?

Tapatalk tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izašao TT 6.0 ja rizikovao i update-ovao. :D

fdd777f5a561b0115f7325be72f3350f.jpg

Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk

Sta mu fali i sta ne radi? :d

sto rizikovao?
Inace nova verzija je jaki dobra i pregledna

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Poslednja izmena:
A niko da mi kaze, koliki nam to cloud tapatalk daje za upload fajlova? Koliko GB? ili je to univerzalan drajv za sve korisnike?

Kako prikazuje youtube linkove ta nova verzija?

Normalno..
d7b891a82083df44b7ceda302f213651.jpg

Poslednja izmena:
Auuu,izgleda da su ga stvarno sredili!Negde prosle godine (valjda) sam ovde pisao o mom problemu,svaka nova verzija TT mi nije radila.Bukvalno samo izleti na "desktop" bez objasnjenja.Cak i reinstal ROM-a,nije vredeo!Jedino mi je radila tamo neka 4.12 verzija,a sve posle nje-nema sanse.S vremena na vreme (na svakih par meseci) sam pokusavao sa novom verzijom,ali dzaba!Rekoh aj sad da probam ovu 6.0 verziju i .....RADI!!!!Posle godinu i nesto dana na jednoj te istoj verziji TT-a,sad ne mogu da se snadjem na novoj!:dIsti problem je imao i jedan clan ovde (ne secam se ko) bas smo o tome komentarisali,pa ako procita ovo nek zna da je PRORADILO!!!!!:D

A u yt temi? Isto se vide? Meni je samo tamo pravio problem, u ostalim temama se videlo normalno

Sent from my D6503 using Tapatalk

Ja i dalje imam problem da piše youtube video umesto da prikaže video. Poslednja 6.0 verzija, čini mi se da je build 744

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Ja imam najnoviju verziju 6.0.11 (754) i ne rade YT linkovi
Nikad to nece srediti.

Neka. Samo neka oni popravljaju chat i dodaju funkcije koje koristi 0.2% usera

Sent from my D6503 using Tapatalk

Share sa youtuba aplikacije bi trebao da radi posao.

Nervira me samo sto su threadovi spojeni...

Sent from my D6603 using Tapatalk

Nema to veze sa na načinom postavljanja, ovako je
na 5.7.2 verziji:

3106dc4f2c06ac54ad6c1245d7fc8719.jpg

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ja mislim da ima jer neke vidim neke ne vidim a mislim da je drugacije postavljeno.
Meni od neke 5 i nesto verzije ne pokazuje evo sve do sad najnovije 6.0.11 774.
Mozda gresim.

Ja i dalje ne mogu da otvaram linkove koje se nalaze u postovima. Jel za to treba nešto podesiti? [emoji35]

Kod mene je na 6.0.11 izražen sledeći bug, prilikom skrolovanja, teme se ponavljaju, ciklično, i koliko god išao nizbrdo, svaki novi refresh će formirati novu grupu tema koje se ponavljaju...

SM-A9000

Dakle YouTube klipove i dalje prikazuje samo kao likove. A uz to i neke linkove baš dugo otvara. Vizuelno izgleda ok ali je funkcionalnost narušena.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Jel ima neko problem naime pokazuje mi notifikacije ali kad hocu da vidim koji su postovi neće da mi pokaže uopšte

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nemam VIP status sada :D A stoji ono cekirano za brisanje reklama.

Ti imas VIP status. Ja sam do skoro imao. Dobije se kad platis 0.99$ mesecno, 1 mesec free.

Imam 6.0.11 sa playstore-a i vidim da je beta verzija. Potvrdjena je opcija da brise reklame, a nemam vise VIP status :D

Poslednja izmena:
Ne znam ali ovo sam video danas na jednom forumu, OP ikonicu (Original Poster) pored nicka.

55df1a594938207b9a143bbbd5b73fca.jpg

a sta znaci V u plavoj ikonici na istom mestu?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno