Šta je novo?

Sony Xperia Z3

Da li je ovaj case od silikona ili tvrda plastika? Dobro izgleda

Sent via Xperia Z3

bd0b9ee22c3243ad66b6911157a191e3.jpg

Da li je normalno da svetlost sa monitora izgleda ovako? Ili mi je to od izgrađenog stakla kamere?

Poslato sa Xperia Z3 pomoću Tapatalk-a

Nije normalno, kako ti je podesen metering u kamera aplikaciji?

I sta znaci ovo?
Ili mi je to od izgrađenog stakla kamere?

Mada uopste fotka deluje ocajno, ovo kao da je superior auto mod radio sa ISO preko 1000 :)

Poslednja izmena:
^izgrebanog*

3a9301dc9998ef3194f9fc0ee058b7b8.jpg

Evo u ovom slučaju ISO na 200, višestruki metering i opet sve deluje očaj.. Doduše kada fokusiram monitor on lepo uslika, sa tim nema problema. Već me nervira sto svetlost takoreći probija van monitora kad fokusiram nešto mračno.. Bolje mi je Z2 slikao

Poslednja izmena:
Socivo ima UV filter ali i ako je izgrebano to u ovom slucaju mislim da ne bi trebalo da ima veze.

Ne znam sta je ovo, sad sam probao sa Z2 sa raznim ISO pa cak i sa Superior Auto i nema nikakvih problema kada je monitor na 100% osvetljenju i kada prikazuje belu google pocetnu stranicu, jedino sto SA odvrne ISO preko 800 a ne treba mu preko 200 :)

Aj ako možeš okači mi sliku u sličnim uslovima u kojima je moja. Izludeh sad od ovoga. Sve ostalo mi radi kao sat..

Poslacu ti na PP.

Case je od silikona, tvrdjeg, ali ne tvrdog kao plastika. Ja sam uporedjivao sa modelima koji se mogu naci kod nas u prodavnicama opreme za mobilne i case je nemerljivo kvalitetniji.

Uzela danas drugarica ovaj mob i nema update na 6.0.1, jel ima neka fora da se force update? Nema OTA ni na mobu ni preko companion-a

Може да се флешује ром преко flashtool-a.

http://forum.xda-developers.com/z3/general/ftf-stock-firmwares-xperia-z3-models-t2886061

На овом линку нема 6.0.1 за скидање (бар ја не видим), али има упутство за коришћење flashtool-a, за случај да хоћеш да будеш фин па да јој то средиш (уколико већ не знаш како се користи flashtool).

Poslednja izmena:
Ostanite na 5.1.1 i udrite. Dosta je upeglaniji.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Може да се флешује ром преко flashtool-a.

http://forum.xda-developers.com/z3/general/ftf-stock-firmwares-xperia-z3-models-t2886061

На овом линку нема 6.0.1 за скидање (бар ја не видим), али има упутство за коришћење flashtool-a, за случај да хоћеш да будеш фин па да јој то средиш (уколико већ не знаш како се користи flashtool).
Videh to, nije lose biti fin ;-)
Videh samo Ukrajina i Rusija verzije firmware. Jel postoji jos verzija?

Jel dobio neko uopste OTA za d6603 ?

Poslednja izmena:
Dobio odmah po kupovini telefona, tj. stojao je gore da se instalira. Telefon uzet u Telenor HU.
Inače odmah sam instalirao i tako se pokajao...

Instalirao sam iGO primo nextgen i sada mi je u album aplikaciji gomila nekih slika/ikona, čak i fajlova koje nije moguće otvoriti.
Kako da nateram "Album" da mi ne prikazuje te slike?

Da li mogu da definišem samo određene foldere iz kojih će da vuće slike?

Poslednja izmena:
Ja sam sve te slike obeležio i stavio da budu hiden

Sent from my E5823 using Tapatalk

Ubacio sam file sa imenom ".nomedia" u folder iGo i još uvek prijavljuje bespotrebne slike sada čak ako ih čekiram ne mogu da ih sakrijem. Kada prebacim na pregled po folderima folder sa bezveznim slikama se prikazuje ali kada uđem u njega on pokazuje no file.

Kako da nađem i izbrišem fajl ".nomedia"?

Uspeo sam ne znam ni sam kako da nađem file ".nomedia" ali brisanjem tog fajla ništa se nije promenilo. Deinstalirao sam iGO i izbrisao ceo folder. Kada sam ponovo instalirao navigaciju ponovo sam mogao da sakrijem nepoželjne fajlove.

Već par dana vozim android n mogu reći da lepo radi, čini mi se da je baterija malo lošija ali ništa strašno. Što se tiče telefona sve je vrhunsko sem kamere ( prethodni telefon mi je nokia 808) ali tu izgleda nema spasa nažalost.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Zaxxon,kakva je kamera u poredjenju sa M?Vidjao sam neke solidne fotke sa Z3 sa M softverom.

Zaxxon,kakva je kamera u poredjenju sa M?Vidjao sam neke solidne fotke sa Z3 sa M softverom.
Ja sam prešao sa LP na N uopšte ne vidim napredak u slikama, izgleda da softver guši kameru.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Odradio sam M preko flashtool-a. Pravio ftf i odradio flash. Imao problem sa drajverima na win 10, potrebno je da se iskljuci provera drajvera (driver signature) preko Advanced Restart-a. Cisto ako neko pokusa da zna gde je kvaka.

Ja sam isto odradio ali nisam imao problem sa drajverima, samo sam instalirao drajvere iz flashtool.

Sent via Xperia Z3

Odradio sam M preko flashtool-a. Pravio ftf i odradio flash. Imao problem sa drajverima na win 10, potrebno je da se iskljuci provera drajvera (driver signature) preko Advanced Restart-a. Cisto ako neko pokusa da zna gde je kvaka.
Creative verovatno koristi W10 zato i napominje taj metod instalacije drajvera, jedino tako moze da prodje instalacija fastboot i adb drajvera.

Nazad
Vrh Dno