Androidlost, prebaciš ga u sistemsku i teraj.Ako preživljava ovo onda me briga. Moze i free neka app. Bitno da lociram fon ako ostanem bez njega.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Kakve veze ima Spotify sa tim, jedino ako nisi skinuo neku šlj verziju što ubacuje reklame ili sl.Spotify, grrrr [emoji35] , kad sam i krenuo da se zezam sa njim. Izgleda mi je navukao virus, ako i nije virus, onda smara što iskaču upozorenja i neka učitavanja. Kako ovog da se rešim?
![]()
Uradio iz recovery format keš particije, ali iskačuci prozor se i dalje otvara i kao nešto učitava. Vidim da se u listi aplikacija pojavila jedna bez slike, koja ne moze da se deinstalira.
Vredi li probati sam nekim antivirusom, posto nemam ni jedan?
![]()
Hmm...Očistio keš, ubio proces, sa kompa deinstalirao, očistio CCleaner - om da ne ostanu repovi, skinuo zadnju verziju spotify, prvo UK server, proverio IP jeste UK probam, i opet izbaci istu poruku da su različite zemlje. Jedino nisam probao nov nalog da napravim, probam još to. Ako neko ima proverenu zadnju patch verziju koja radi, nek pusti link na PM.
Inace najbolje je da skinete poslednju verziju, identičnu sa ps-a, jer je najbolje patchovana a aktiviran je i extreme quality mod...
Sent from my Oneplus One using Tapatalk
Sam Spotify ne, ali verovatno mi se instaliralo još nešto sa tom krš verzijom što sam skinuo, sad mi non stop iskaču prozori, na svako otkljucavanje ekrana, iskoči prozor i redirektuje za skidanje nekih aplikacija. Ima li rešenje za ovo, ili moram da uradim hard resetKakve veze ima Spotify sa tim, jedino ako nisi skinuo neku šlj verziju što ubacuje reklame ili sl.
Sent from my Oneplus One using Tapatalk
Tesko da je uzalud. Ne treba meni policija već lokacija a ja cu sa par drugara da odradim taj posaoImali smo i zasebnu temu za te aplikacije, ali posto je konstatovano da je to sve uzalud, jer nemamo policiju, onda je i tema umrla. U medjuvremenu je i Google ubacio Device Manager sa tim opcijama.
Otvoriš WhatsApp grupu, ubaciš prijatelja pa ga izbacis, dakle budeš sam u grupi, koju nazoves recimo Note, i onda u telefonu u tu grupu šalješ linkove, text I sl., a na računaru startujes WhatsApp na web-u ili u aplikaciji i eto ti sve sinhronizovano, svi tvoji postovi u toj grupi... [emoji4]Šta je najbolje za prenos linkova ili običnog plain teksta? Znači imam link ili neki tekstić i hoću da ga kopiram na računar? Trenutno koristim simple note za to.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
PushbulletŠta je najbolje za prenos linkova ili običnog plain teksta? Znači imam link ili neki tekstić i hoću da ga kopiram na računar? Trenutno koristim simple note za to.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Pa ne radi to na principu da imaš jedan pokušaj da lociraš telefon, možeš da ga pratite deset dana ako hoćeš.Evo zaboravis sutra telefon na krovu svog auta, i pokupi ga komsija iz susedne zgrade. Kojom funkcijom ces otkriti u kom stanu zivi?
Ali čemu ta aplikacija ako taj neko što nadje ili ukrade telefon, što bi bilo logično, prvo što uradi je factory reset ili čak pregazi novim romom?Pa ne radi to na principu da imaš jedan pokušaj da lociraš telefon, možeš da ga pratite deset dana ako hoćeš.
Takođe, te aplikacije pružaju pregršt opcija kao što je kontrola poziva/sms poruka/kamere, pristup fajlovima, apsolutna kontrola nad telefonom(ako ima root).
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari