Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ja koristim onu patch - ovanu, ovde sam je dobio. Nisam stigao sa kompa da probam da udjem, deinstaliracu je, mozda mi on i pravi zabunu, ni ne treba mi na njemu, vise sam probao iz radoznalosti.
Ako ima neka novija patch verzija, neka neko posalje na PM☺️

Da li moze nekako da se iskljuci animacija u Chrome-u prilikom otvaranja tab-a u pozadini(open in background) ?

Da li postoji unified remote server za android ? Ako ne, koju bi ste mi sličnu aplikaciju preporučili ?

Poslato sa Huawei Ascend Mate 7

Mislim da postoji, lično koristim droidmote i zadovoljan sam

Koji je onda problem sto kod mene nece da radi Spotify? Imaš li neki predlog sta da probam?

8b99bbc9ec5677702d80dbd8444de486.jpg

Ovo je pokušaj prijave preko UK.
Probaj više stvari, očisti cache spotifyju, i ubij ga u memoriji, ako si se pre kacio na uk, i vezao ga za uk, startujes Vpn, idi na whatismyipaddress u browseru i proveri da li si se stvarno nakacio na uk...
Tek tada probaj da se ulogujes u Spotify...
Proveri i da li možeš preko browsera... I vezi fb nalog za njega kroz browser u podesavanjima, već sam pisao da mi nije htelo dok to nisam uradio...

Inace najbolje je da skinete poslednju verziju, identičnu sa ps-a, jer je najbolje patchovana a aktiviran je i extreme quality mod...

Sent from my Oneplus One using Tapatalk

Da li moze neka preporuka za ad-block, koristio sam adaway do sada, ali trenutno nemam root.

Net guard. Наравно, није као adaway, ал може да послужи.

Nema ništa tako efikasno kao adaway ili blokada reklama iz Lucky Patcher-a (isti princip). :(

Odlican je i MinMinGuard xposed module [emoji41] tamani reklame samo tako.

^Рекао је да нема root.

Napokon imam fon sa IR blasterom, sada je izuzetna prilika da se otarasim gomile daljinaca sa stola. :)

Koja aplikacija je najbolji remote controller replacement, po mogućnosti da ima bazu modela, a ne da je ja učim?

EDIT:

I možda neka aplikacija da glumi tastaruru/touchpad na ekranu telefona, da je koristim kao smart remote za PC? U celom Win okruženju, ne samo u pojedinim aplikacijama. Preko mreže naravno, ne putem IR.

Poslednja izmena:
Anymote remote би требало да има све то.

Sad sam ga probao, free verzija omogućava samo jedan uređaj, a pro je 7 USD. Ima li neka free?

Ja imam taj live sa playa! Ništa jurio nisam. I dobar je :)

Pitanje :ima li neka anti theft app koja prezivljava reset? Koristio avast ali vise ne radi.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Aaa... OK :)

A neka za keyboard/touchpad kontrolu PC-ja preko lokalne mreže?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Probaću, hvala.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Jel sam ja jedini kome mnogo smeta što Chrome više nema opciju merge tabs and apps? :D

Ladno su je potpuno izbacili.

Meni je mnogo više odgovaralo tako, posebno za korišćenje jednom rukom. Teško je stalno rastezati prst do gore da bi video tabove :D.

Osim ergonomije, bolje mi je i što se stiče brzine i preglednosti.

Vidim sve tabove vrlo lako, izaberem ili izbrisem koji hoću lako.

Ovako prvo mora da se uđe u aplikaciju, pa nađe tab u nepreglednijoj varijanti...

I čak si mogao da ne misliš o brisanju tabova, sistem će to sam srediti kad dođu na red.

Jeste bilo malo zeznuto za ljude koji koriste više od nekoliko aplikacija istovremeno, pa možda stvara zbrku, ali meni je fantastično funkcionisalo.

Čekam da se dovoljno ljudi požali da vrate (znam da se neće desiti). :)

Poslednja izmena:
Probaj više stvari, očisti cache spotifyju, i ubij ga u memoriji, ako si se pre kacio na uk, i vezao ga za uk, startujes Vpn, idi na whatismyipaddress u browseru i proveri da li si se stvarno nakacio na uk...
Tek tada probaj da se ulogujes u Spotify...
Proveri i da li možeš preko browsera... I vezi fb nalog za njega kroz browser u podesavanjima, već sam pisao da mi nije htelo dok to nisam uradio...

Inace najbolje je da skinete poslednju verziju, identičnu sa ps-a, jer je najbolje patchovana a aktiviran je i extreme quality mod...

Sent from my Oneplus One using Tapatalk

Očistio keš, ubio proces, sa kompa deinstalirao, očistio CCleaner - om da ne ostanu repovi, skinuo zadnju verziju spotify, prvo UK server, proverio IP jeste UK probam, i opet izbaci istu poruku da su različite zemlje. Jedino nisam probao nov nalog da napravim, probam još to. Ako neko ima proverenu zadnju patch verziju koja radi, nek pusti link na PM.

Ja imam taj live sa playa! Ništa jurio nisam. I dobar je :)

Pitanje :ima li neka anti theft app koja prezivljava reset? Koristio avast ali vise ne radi.

Ne znam na šta misliš pod anti theft, jer sve aplikacije traže telefon kad nestane, a ne sprečavaju krađu.
Reko bih da ti treba Cerberus. Košta jednokratno 5$ ali vredi i interfejs je odličan. Može da se ubaci u sistemske aplikacije i preživljava factory reset, ali ti treba root.

Jel sam ja jedini kome mnogo smeta što Chrome više nema opciju merge tabs and apps? :D

Ladno su je potpuno izbacili.

Meni je mnogo više odgovaralo tako, posebno za korišćenje jednom rukom. Teško je stalno rastezati prst do gore da bi video tabove :D.

Osim ergonomije, bolje mi je i što se stiče brzine i preglednosti.

Vidim sve tabove vrlo lako, izaberem ili izbrisem koji hoću lako.

Ovako prvo mora da se uđe u aplikaciju, pa nađe tab u nepreglednijoj varijanti...

I čak si mogao da ne misliš o brisanju tabova, sistem će to sam srediti kad dođu na red.

Jeste bilo malo zeznuto za ljude koji koriste više od nekoliko aplikacija istovremeno, pa možda stvara zbrku, ali meni je fantastično funkcionisalo.

Čekam da se dovoljno ljudi požali da vrate (znam da se neće desiti). :)

Koja je to verzija? Kod mene jos uvek radi, a juce sam reinstalirao Chrome.

Ne znam na šta misliš pod anti theft, jer sve aplikacije traže telefon kad nestane, a ne sprečavaju krađu.
Reko bih da ti treba Cerberus. Košta jednokratno 5$ ali vredi i interfejs je odličan. Može da se ubaci u sistemske aplikacije i preživljava factory reset, ali ti treba root.
To je verovatno to. A kad u Link2sd prebacim aplikaciju u sistemsku jel preživljava reset?

To je verovatno to. A kad u Link2sd prebacim aplikaciju u sistemsku jel preživljava reset?

Nisam to radio, ali ako je prebaciš u sistemsku onda bi trebalo oda preživi. Ali ako misliš na prebaciš samo na internu memoriju onda neće.

Ako preživljava ovo onda me briga. Moze i free neka app. Bitno da lociram fon ako ostanem bez njega.

Spotify, grrrr [emoji35] , kad sam i krenuo da se zezam sa njim. Izgleda mi je navukao virus, ako i nije virus, onda smara što iskaču upozorenja i neka učitavanja. Kako ovog da se rešim?

6efffb1ef546ea9acd6b08278eefa11b.jpg

Uradio iz recovery format keš particije, ali iskačuci prozor se i dalje otvara i kao nešto učitava. Vidim da se u listi aplikacija pojavila jedna bez slike, koja ne moze da se deinstalira.
Vredi li probati sam nekim antivirusom, posto nemam ni jedan?

4e836330c8deb859f8465d96d356be5a.jpg

Poslednja izmena:
Vrh Dno