Šta je novo?

Watch Dogs 2

ABET

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
26.03.2007
Poena
720
Zvanicno predstavljanje za dva dana uz pun trejler a do tada mozete pogledati ovaj bezvezni tizer:

https://twitter.com/Fobwashed/status/740412510654898176

Hipsteraj na kub...

Apsolutno nista ne ocekujem ni od ove ni od svih novih Ubisoft igara, od svih koje su ultimativno hajpovali sam se vrlo brzo smorio, cak i mnogo pre nego sto su izasle, a jedina za koju nisam imao nikakava ocekivanja je bio R6 Siege a ispostavilo se da mi je zapravo bila najbolja Ubi igra u poslednjih nekoliko godina.

Mozda bude dobro, meni je cool trailer, valjda ce pokazati malo gameplay-a :D kec mi se svideo, nije bio vrhunski, ali ni los, meni po volji... samo da ubace bolje pesme u njihov radio malo vise popa, rnb, rap, hip hop, a manje roka, GTA je za to keva only non stop pop fm :d

Sent from my ASUS_Z00UD using Tapatalk

Pokusavaju da jasu na talasu popularnosti Mr. Robota. Taman kada puste preordere, nova sezona ce biti u punom jeku. Eto prilike da se igra proda pre nego sto bude zavrsena.

To je bila kratka reklama/teaser, pa je uklonjena sa twittera.

Evo full trailer:

Poslednja izmena:
Pa dobro...GTA V se izigrao uzduz i popreko, dobro dodje da se prekrati vreme dok se ceka VI.
Mada ocekujem da voznja bude u stilu prvog dela mozda ovaj put iznenade...:p

Poslednja izmena:
Mislis, Vice City i San Andreas se odigrali uzduz i popreko...a ovo u zadnjih 10 godina sve copy -> paste. :d

Ovakav tip igara sam odavno prestao da uzimam za ozbiljno...cisto zezanje, zato me i najvise interesuje kvalitet upravljanja...
Uzmes predjes usput poneku misiju i zabava traje li traje do sledeceg nastavka.:d

Ovo su neki teški homofobi.

Heh??? ...sad vidim, ti bas umes da upropastis coveku zabavu. :d

vec vidim sta sve moze da se downgrade-uje :D

H1QCzoY.gif

Igra izgleda kao GTAV, nema sta da ojade. Inace igra izgleda kao go prosek koji ce pokusati da uspe na tudju slavu. Ovako su nekada one True Crime igre delovale naspram originala tj. GTA.

Poslednja izmena:
Jedna od onih situacija gde mi je dovoljno da vidim dizajn glavnih likova da bih shvatio da nisam ni blizu njihove ciljne grupe.

Kao poslednji DmC.

Zasto nisu glavnog lika kreirali da pored toga bude i amerikanac africkog porekla da bude bas "korektno" do kraja?

Jedna od onih situacija gde mi je dovoljno da vidim dizajn glavnih likova da bih shvatio da nisam ni blizu njihove ciljne grupe
Kada sam video onaj deo gde "radi" selfie u momentu sam ugasio,ali u momentu!

Šta ste očekivali u San Francisku? :d

Upravo. :D

Sta da radimo mi PC gameri kada izdavaci stancuju igre po konzolaskim kriterijumima a samo par obracaju paznju na nas...

Nece ovde biti nikakvog downgradea. Igra izgleda tek nesto bolje od prethodne zbog nove lokacije i prenaglasenog kolorita - jeftina finta.

+1 bas ovo, recimo onaj prvi wd e3 2012 "gameplay" izgleda mnogo bolje sto se tice grafike od ove dvojke.

Mislis, Vice City i San Andreas se odigrali uzduz i popreko...a ovo u zadnjih 10 godina sve copy -> paste. :d

Upravo tako. Što se tiče WD2 ne očekujem ništa previše, premda prvi deo mi je legao pa cenim da će i ovaj. Iz ovih trejlera se vidi da je porađeno dodatno na kretanju, a čini se da im je glavni cilj da učine svet življim i raznovrsnijim. Lično meni je Čikago delovao atmosferičnije kao uostalom i Aiden kao glavni karakter, no videćemo...

Meni je kec ostavio solidan utisak pre svega zbog mp-a koji je neprimetno inkorporiran u sp. Tu pre svega mislim na upadanje drugih igrača u tvoju igru,što je razbijalo monotoniju.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno